Video site scripti

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bilmiyorum site ismi girmek yasak mi degil mi eger yasaksa arkadaslar bana bildiriniz konuyu editelyeyim, ben video sitesi kurmak istiyorum ornek olarak yokboylebirsey.com.tr sitesi... Boyle ayni buna benzer tipte site kurmak istiyorum, boyle bir site template ve ya script falan nerden bula bilirim?

en güzeli wordpressi kur, themeforest den video teması satın al. Bol kazançlar

Not: ne sitesi kurarsanız kurun en güzel seçim böyledir.

Peki hocam bisey de sorayim, konuda ornek olarak belirttigim siteye bir bakar misiniz her hangi videoya tikladigimda videoya gecis yapiyor ve videonun her 3 tarafinda google reklamlari cikiyor, boyle bir video sitesine google reklamlari nasil cikiyor ola bilir gbir bilginiz var mi?

Peki hocam bisey de sorayim, konuda ornek olarak belirttigim siteye bir bakar misiniz her hangi videoya tikladigimda videoya gecis yapiyor ve videonun her 3 tarafinda google reklamlari cikiyor, boyle bir video sitesine google reklamlari nasil cikiyor ola bilir gbir bilginiz var mi?

video üstünde reklam çıkartabilmek için videonun kendi hostunuzda olması lazım yandaki reklamlarda normal adsense reklamları

gördügüm kadarıyla artık böyle bi sorun yok ama web sitesi işini bırakma sebebim olmuştu bu wp :)

en son wp ile ugraştıgımda,günde 40-50 kişinin gördügü sitelerimde işlemci kullanımını bi türlü % 80 altına indiremedim.bu işi parayla yapanlara gittim,kaç kişi denedi onlarda çözemedi.onlarca host degiştirdim,daha üst paketlere geçtim,yetmedi ayda 100tl civarı para verip vds aldım ama nafile.o kadar adam ugraştı,ne yaptıysa çözemedi cpu sorunu.en sonunda siteyi kapatıp yt işine girdim :D

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, bilmiyorum site ismi girmek yasak mi degil mi eger yasaksa arkadaslar bana bildiriniz konuyu editelyeyim, ben video sitesi kurmak istiyorum ornek olarak yokboylebirsey.com.tr sitesi... Boyle ayni buna benzer tipte site kurmak istiyorum, boyle bir site template ve ya script falan nerden bula bilirim?

Bende merak ediyorum bu scripti

Bir çok script var video siteleri ancak kesinlikle wordpress tabanlı sistemleri tercih etmeniz daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri