Video sitesi başvuru onaylandı

her türlü video sitesinde mi yasak yoksa sadece dizi-film gibi telif sorunu çıkaracak içeriklerde mi bilmiyorum ama dizi-film gibi bi içerik degilse bence sorun olmaması gerek.

[MENTION=48829]fatihcray[/MENTION] hocam bana da böyle birşey lazım (Youtube yada Dailymotion Kanallarımdaki videoları Video siteme çekecek) ...

ŞURAYA da yazmıştım hatta !!!

Nasıl yaptıgın hakkında bir bilgi PM şeyedermiisn :)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION]

Merhaba hocam keremiya videomax tema hocam bu içerisinde bot var o sayede yapıyorum

Son düzenleme:
Nerelerden çekim yapıyor hocam? Hangi sitelerden yani?

Bir de nasıl çekim yapıyor sadece kelime bazlı mı? Yoksa biz Video URL falan verebiliyormuyuz?

2 seçenekte var url üzerinden + arama kısmıyla aratıp yüklemede yapıyor

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

tema bir yerden tanıdık geliyor :)

keremiya vidyomax teması :)

valla hocam tema bence iadere eder ne çok güzel nede çok kötü ama destek kısmı hiç güzel değil ne sorsam biz yapmıyoruz diyorlar misal temada edit olması gereken yer var dedim ücreti neyse vereyim yapın dedim adamlar biz bakmıyoruz o işlere forum sitelerinden bulun yaptırın diyor kendi yaptıkları temaya gelen cevap o nedenle birdaha almam :D başka firma tercih ederim eksikleride çok

Bizim webmasterlar ne iş yapıyor merak ediyorum, şöyle bir temanın başka örneği yok TR'de. Millet para kazanmak istemiyor heralde bize dolarla mal aldırıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri