video yap boot'u ile çok video yayınlamak hesabımı kapatırmı ??

kategoriyle alakalı.

action movie
full movie
episode
season

gibi kelimeleri aratıp toplu yükleme yaparsan kapanır neyle yüklediğn önemli değil. kapanmalar etiket başlıkla alakalı

O kelimelerle kazanç sağlıyorum hocam ben :) Toplamda 1 yılda 7 kanalım kapandı

evet hocam. 20 sayfayı teker teker acıp özgünleştirdikten sonra dili degiştirdikten sonra birlikte yükledim hepsini

Peki hocam son bir sorum daha olacaktı, şimdi kanalı açtınız token verdikten sonra 1 gün felan bekliyor musunuz yoksa videolarıdamı kanalı açtığınız gün atıyorsunuz?

Peki hocam son bir sorum daha olacaktı, şimdi kanalı açtınız token verdikten sonra 1 gün felan bekliyor musunuz yoksa videolarıdamı kanalı açtığınız gün atıyorsunuz?

yok hocam hiç beklemiyorum . açtıgım gibi baglıyorm . ve yüklüyorum

şimdi bazıları bana inanmıyacak ama videoyap ile tam 3500 video attım 2 hafta oldu kanal hala ayakta sallamıyorum kesinlikle tam 3500 video attım hiç bir işlem uygulamadan sağlam kategori bulduktan sonra ve kanallara titiz ekleyip titiz bir şekilde bota ekledikten sonra sıkıntı olmaz

edit: 3500 videoyu tek kanal attım (amacım sadece denemekti)

Son düzenleme:
şimdi bazıları bana inanmıyacak ama videoyap ile tam 3500 video attım 2 hafta oldu kanal hala ayakta sallamıyorum kesinlikle tam 3500 video attım hiç bir işlem uygulamadan sağlam kategori bulduktan sonra ve kanallara titiz ekleyip titiz bir şekilde bota ekledikten sonra sıkıntı olmaz

açıkcası arkadaşlar bu kategorileri merak ettim bi pm atarmısınız...:)

ben vdsde manuel olarak çalıştıgımda dahi bi kanala 350 video atmıyorum,sen 3500 videodan bahsediyorsun hocam :p

hocam hızlı yüklemeylemi yoksa günlük belli sayılarla mı yüklediniz?

valla şaşıyorum artık biz 50 yi bile geçemiyoz spamdan küt gidiyoz nasıl yapıyorsunuz bunu ilginç yardımcı olmak isteyen varsa skypem ekli arkadaşlar :)

Arkadaşlar bende günlük 50 yi geçmiyorum bu ara çok kapanan yok ama binlerce videoyu kapanmadan hangi kategoriye atıyorsunuz param yok ama video hakkımdan verebilirim yardımlarınıza

denemek amacıyla 550 video atıyorum şuan bakalım ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri