İngilizce Özgün Yeni bir kanal oluşturmak istiyorum,fakat videoların yapımıyla uğraşmak istemiyorum ben 1 saate 10 video yapıyorum 10 dakikalık pm ile bilgi verebilirim. 10 dan aşağı yapan birini direk atarım, toplamda günde 5 saat çalışacak xx TL ödeme alacak. Ödemeler haftalık olarak yapılacaktır.
yaklaşık 2 haftada biraz daha seri olan daha çok video yapan 10 günde bitirir.
Günde maksimum 50 video yapmalıdır.Daha fazlası konsantrasyon bozmaktadır.
kaç saate yaptığınız önemli değil 1 saate de bitirseniz 2 günde de aynı ödemeyi alacaksınız.Videolar render alınmış ve yüklemeye hazır şekilde tarafıma teslim edilecek.Ödemesi teslim gününden itibaren en geç 1 iş gününde yapılır.
İsteyen videoları bitirip alır.İsteyen haftalık alır.En geç 2 haftada bitirilecek bir proje,Çalışacak kişiye şimdiden hayırlı olsun
yaklaşık 2 haftada biraz daha seri olan daha çok video yapan 10 günde bitirir.
Günde maksimum 50 video yapmalıdır.Daha fazlası konsantrasyon bozmaktadır.
kaç saate yaptığınız önemli değil 1 saate de bitirseniz 2 günde de aynı ödemeyi alacaksınız.Videolar render alınmış ve yüklemeye hazır şekilde tarafıma teslim edilecek.Ödemesi teslim gününden itibaren en geç 1 iş gününde yapılır.
İsteyen videoları bitirip alır.İsteyen haftalık alır.En geç 2 haftada bitirilecek bir proje,Çalışacak kişiye şimdiden hayırlı olsun