Video Yayınlamak İçin En Uygun Saat?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrekes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Benim özgün oyun kanalım var. Çocuk oyunları kanalı. Takıldığım nokta videoları saat kaçta yayınlamam gerektiği. Ortalama günde 3 video yayınlıyorum. Abonelerim daha çok ABD. Saat kaç gibi yayınlamalıyım? aralıklı yayınlamak istiyorum hepsini aynı anda değil.

7 saat geriden geliyorlar bizden, ona göre yap bir şeyler.

Onu biliyorum ama mesela Türkiye'ye göre 16 da yayınlıyorum. onlarda sabah 9 falan oluyor. ama taa geceye kadar izlenim gelmiyor. gece başlıyor izlenimler. Çocuklar sabah erken kalkıp bilgisayarı açarlar diye düşünüyorum ama herhalde okul dönüşü açıyorlar:D

Abd saatiyle akşam üstü 5 de at videoları erken index alsın, devamlı izlerler..

Merak ettiğim şeyler var sakıncası yoksa sormak istiyorum;
1- Kanal kaç günlük ve özgün kanalına başladığından beri günlük devamlı 3 oyun videosu paylaşıyormusun ?
2- Videolarında kendin ses ekliyormusun yoksa düz şekilde oynayıp etiket başlık açıklamayı ingilizce girip mi bırakıyorsun ?
3- Videoların tek bir oyun üstünemi yoksa çeşitli oyunlarmı videoya alıyorsun ?
4- Kanalının günlük video izlenim sayısı ve abone sayın ve video uzunlukların nedir ?
4- Kanalının şuanki adsense aylık kazancı nedir ?

Diğer kanallarımın yanına özgün olarak yapmayı bende düşündüm ama danışacak birini bulamamıştım, Allah kazancını artırsın. :)

benden küçük bi tüyo..sabaha karşı ve sabahın erken saatleri yayınlamaya çalışın. o saatlerde ünleme düşme büyük oranda azalıyor.

Abd saatiyle akşam üstü 5 de at videoları erken index alsın, devamlı izlerler..

Merak ettiğim şeyler var sakıncası yoksa sormak istiyorum;
1- Kanal kaç günlük ve özgün kanalına başladığından beri günlük devamlı 3 oyun videosu paylaşıyormusun ?
2- Videolarında kendin ses ekliyormusun yoksa düz şekilde oynayıp etiket başlık açıklamayı ingilizce girip mi bırakıyorsun ?
3- Videoların tek bir oyun üstünemi yoksa çeşitli oyunlarmı videoya alıyorsun ?
4- Kanalının günlük video izlenim sayısı ve abone sayın ve video uzunlukların nedir ?
4- Kanalının şuanki adsense aylık kazancı nedir ?

Diğer kanallarımın yanına özgün olarak yapmayı bende düşündüm ama danışacak birini bulamamıştım, Allah kazancını artırsın. :)

bu sorularını burada yanıtlarsam emin ol kanalımı bulacak arkadaşlar vardır. pm atarım :D

Ne Zaman Yayınladığının Önemi Yok.. Ne Kadar Erken Yayınlarsan O Kadar Hızlı İndex Alırsın..
index hakkında dediğin doğru ama ben indexten bahsetmiyorumki.. videoların ünleme düşme ihtimali söylediğim zaman dilimlerinde çok daha düşük oluyor. nedenini bilmiyorum ama belki sistem yenilenmesinden falan olabilir.

Gece 2 - 5 ayrica unlem cikmama sansin cok oluyor tecrubeye sabittir. Sabaha karsi attigim videolarda cok az unlem cikiyor. Hatta oyle guzel bir kanal yaptim ki gecenlerde sifir unlem. Gunluk 150 birakiyor nazar degmesin

Son düzenleme:
Aksam 22:00 Gibi yayınla onlarda Öglen 15:00 gibi bisi oluyor o saatte iyi izlemin yakalayabilirsin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri