video yerine resim koyan sahtekarlar

bakmadan kanalı çektim sonra bi bakayım dedim resim çıktı ondan sinirlendim :D sildim tekrar neticede delikanlı spammerlarız :)

çekerken bi daha direk ortalara tıkla yeni türleri var bunların ilk 40-50 saniye görüntü koyuyolar artık gerisi resim :D

video yerine resim koyarsın anlarım +301 yaparsın hileyle anlarım hem video yerine resim koyup +301 yapıyor bunu anlamıyorum

Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bir yiyecek yığınına uğradı ve elini o yığına soktu. Parmaklarına ıslaklık isabet etti. Bunun üzerine Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): –‘Ey yiyecek sahibi! Bu nedir?’buyurdu. –Mal sahibi: –Ya Rasulallah! Ona yağmur isabet etti dedi. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):–‘İnsanların görebilmesi için onu yiyeceğin üzerine koymalı değil miydin? Bizi kandıran bizden değildir’buyurdu.”

Müslim 102/164, Ebu Avane 157, Ebu Davud 3452, Tirmizi 1330, İbni Mace 2224, İbnu’l-Carud 562, İbni Hibban 4905, Ebu Yağla 6520, Begavi 2120, 2121, Ahmed 2/242, Albani İrva 1319

Aldatma bluelink bu işleri yabancılar yapar arkadaşlar sebebi zaten dinsiz olmaları ama eğer burada müslüman bir arkadaş bunu yapıyorsa artık o müslüman değildir boşa uğraşmasın mağlesef.

Zamanindada dedim simdide diyorum bu kanallarin zarari bize. Acalim bir ifsa konusu bu kanallari paylasalim burda hizli bir sekilde kapandiklarinda onlarda vazgecicektir

suçsuz kanallar gitmedikten sonra, sağlam bir yönetici onayından sonra, ifşa konusu açılması taraftarıyım ben de

Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bir yiyecek yığınına uğradı ve elini o yığına soktu. Parmaklarına ıslaklık isabet etti. Bunun üzerine Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): –‘Ey yiyecek sahibi! Bu nedir?’buyurdu. –Mal sahibi: –Ya Rasulallah! Ona yağmur isabet etti dedi. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):–‘İnsanların görebilmesi için onu yiyeceğin üzerine koymalı değil miydin? Bizi kandıran bizden değildir’buyurdu.”

Müslim 102/164, Ebu Avane 157, Ebu Davud 3452, Tirmizi 1330, İbni Mace 2224, İbnu’l-Carud 562, İbni Hibban 4905, Ebu Yağla 6520, Begavi 2120, 2121, Ahmed 2/242, Albani İrva 1319

Aldatma bluelink bu işleri yabancılar yapar arkadaşlar sebebi zaten dinsiz olmaları ama eğer burada müslüman bir arkadaş bunu yapıyorsa artık o müslüman değildir boşa uğraşmasın mağlesef.

spam yapanlar vip müslüman değil mi :)

@BenjaminYT

Mağlesef zayıf müslüman oluyor spam yapan, Attığım mesajlara bakansan genel olarak spamın da günah olduğunu belirttim ama spam kişiyi müslümanlıktan çıkarmaz özellikle günah olduğunu kabul ediyorsan. Kaliteli yapacan bu işi yayınlanmış ve reklam kazancı sağlanmış bir içeriği sen milletin izlenimine sunuyorsun yaptığın bu. Kimse hollywoodun amerikan godaman savaş çığırtkanı patronlarını fakirleştirmenin suç olacağını iddaa edemez bence.

Ama aldatma ayrı birşeydir, çok farklı bir boyut.
http://www.ytpara.com/13716/benjaminyt.html

Konuyu müslümanlığa kadar bağlamışsınız arkadaşlar herkes bir şeyler peşinde herkesin çalışma yöntemi şekli vardır buna kimse birşey diyemez ha bende bu videoları gördükçe sinirleniyorum ama buda o adamın yöntemi ayrıca o tarz videolarda genellikle güncel filmlerde olur ve alttaki linke yönlendirir kendi film sitesine ve flmi ordan izlersiniz :) yani aslında burda kimse kandırılmıyor.
NOT: (Ben asla bu yöntemle çalışmadım çalışmam)

benim bu tarz videolardan xxx kazanclı kanal çöp oldu 2 topluluktan gitti ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri