Video Yine Aramalarda Yok!!!

ModdingTR

Kayıtlı Üye
2 GÜN ÖNCE ARAMALARDA ÇIKAN VİDEO ŞİMDİ ÇIKMIYOR ! İLGİNÇ SORUN

Arkadaşlar 1 haftadır çıldırıcam neredeyse başıma acaip bir sorun gelmekte..

Bundan önce yüklediğim bülent ersoy ve sabri videoları ilk iki gün aramada vardı ama sonra hepsi listeden düştü..Geçenlerde michelle jenneke videosu yükledim yine aramada vardı sonradan yine düştü...

En son yine silip tekrar michelle jenneke videosu yükledim düne kadar video 305 izleme almıştı ve youtuba "michelle jenneke" yazınca ikinci sayfada çıkıyodu AMA ŞİMDİ HİÇ BİR SAYFADA YOK..Youtube aramalarında hiç bir şekilde çıkmıyor...Niye yüklediğim videolar ilk iki gün aramada olup ondan sonra listeden kayboluyor ? Hemde izleme almışken

Lütfen bilen eden yardım etsin..Muslera06 acaba bu sorunu biliyormusun sende yardımcı olursan sevinirim 1 haftadır çıldırmak üzereyim..İşin ilginci her videoda olmuyor bu zamana kadar 100 video yüklediysem 10 tanesinde bu sorun ortaya çıktı ama neden oluyor ?

---------- Mesaj saat 17:41:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:01 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]Arkadaşlar bilen eden yok mu 1 haftadır bu sorunu çözmeye uğraşıyorum..Attığım video hiç çıkmasa aramada anlıyacam ama ilk 2 gün çıkıyor izlemede alıyor ama sonradan kayboluyor aramada çıldırttı beni gerçekten..

benim bazı kanallarda da çok geç düşüyor aramalara..düşene kadar atı alan üsküdara varmış oluyor.

Dediginiz gibi olsaydi daha once yukledigim muhammad ali videolarida kaybolurdu 3 hafta once muhammad ali videolari yukledim hepside birinci sayfada onlarda populer degil ona bakarsaniz..populerlikle alakasi yok zaten yukledigim videolar ilk 2 gun aramaya giriyor hic girmese dediginiz olabilir ama neden ilk 2 gunden ve izleme aldiktan sonra aramalarda gozukmuyor yani ilk 2 gun aramalarda gozuken video neden sonradan aramalarda gozukmuyor

Sexy etiketleri falan varsa onları sil başlığı düzelt

Değiştirdim başlığıda etiketleri de ama yine çıkmıyor..Bundan daha önce sabri penaltı ve bülent ersoy bayılma videoları yüklemiştim onlarda aynı şekilde olmuştu ilk iki gün aramalarda çıktılar sonra birden kayboldular..Ayrıca şuan video 301+ya takılmış durumda acaba ondan aramalarda gözükmüyor olabilir mi ?

Hem ayrıca Başka sexy başlıklı videolarda var hepside izleniyor.Youtube'da şuan en az 100 tane sexy başlıklı michelle jenneke videosu var..Gerçekten çok ilginç bu sorun bilen yokmu hiç ?

Acaba video formaı mp4 formatında olduğu için mi böyle oluyor ? Ama yine çok saçma eğer öyle olsaydı video ilk 2 gün aramalarda hiç çıkmazdı..Gerçekten işin içinden çıkamadım arkadaşlar yani video hiç indexlenmese aramalarda çıkmasa tamam diyicem ki index sorunu var index almıyor eyvallah ama aramalarda çıkan hatta 301+ izleme alan bazı videolar neden birden aramalardan kayboluyor ?

bence linklerini kaldır spamm :D kanalını kopyalayan çok olur.

bence linklerini kaldır spamm :D kanalını kopyalayan çok olur.

Tamam kaldırdım ama Konuyu dağıtmayalım lütfen şuan büyük bir sorun var hem bu sorunu giderirsek bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.

Gerçekten işin içinden çıkamadım arkadaşlar yani video hiç indexlenmese aramalarda çıkmasa tamam diyicem ki index sorunu var index almıyor eyvallah ama aramalarda çıkan hatta 301+ izleme alan bazı videolar neden birden aramalardan kayboluyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri