Video yükledikten 10Dk Sonra Topluluk Geldi

• Kullanıcı qcrrs22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

qcrrs22

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi az önce bir video yükledim yükler yüklemez topluluk geldi.

Dün de yeni açtığım bir kanala 40 video attım 1 saat sonra 20sine birden topluluk geldi.

Bu olay birkaç kişinin işi gibi değil de Youtube'un bir sıkıntısı mıdır? Bir çözümü var mıdır? İtiraz etsem sonuç alınabilir mi?

Son düzenleme:
Topluluk derken content ıd demek istedin dimi hocam?
Nedense forumda son günlerde bu topluluk olayı konuları çok görmeye başladım.
Bence bir operasyon var bunla ilgili.
Yada youtube kendi ekibini kurdu temizlik yapıyor geçmiş olsun.

Topluluk derken content ıd demek istedin dimi hocam?
Nedense forumda son günlerde bu topluluk olayı konuları çok görmeye başladım.
Bence bir operasyon var bunla ilgili.
Yada youtube kendi ekibini kurdu temizlik yapıyor geçmiş olsun.

Hayır hocam ''Youtube bir veya birkaç videonuzu uygunsuz olarak işaretledi diyor'' gelen mailde de flagtan ve spamdan bahsediyor. Sonuç olarak 1 topluluk ihtarı geldi. Videolarda da sıkıntı yok ne çıplaklık ne de başka bir şey normal daha önce yüklediğim bir dizi hatta başka kullanıcıların da kanallarında mevcut.

artık otomatik geliyor gibi. flagla falan alakası yok. youtube kendi belirliyor olabilir sıkıntılı videoları.

Acaba Bu Youtube Ayda 10 Milyara Flagcı Gurubuyla Flen Mi Anlaştı Daha Sık Çalışın Spamları Avlayın Diye :D

bu durum ben de de oldu bir kaç kanalda.. yani yeni bir olay ytnin.. yeni bir sürprizi durmak yok yola devam :)

Çare nedir bir bulabilsek hocam :) Neye göre geliyor? Ne yapsak gelmez gibi sorular kafamdan çıkmıyor :)

Hocam forumu takip ediyorsanız açtığınız konunun aynısı anasayfada güncel durumda ve kim nasıl topluluk almış kim ne yazmış orada var aynı konuları açtıkça ve çarpı altına yapılan yorumlar falan hem forum çöp oluyor hem de aradığımızı bulamaz hale geliyoruz. Lütfen dikkat edelim.

bu iş gittikçe zorlaşıyor, hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri