Video yükleme - Adsense - Youtube Kazanç Paketi

• Kullanıcı Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graphic

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar , kısa bir süre önce bu işe başlamış bulunmaktayım. Fakat başlamadan uzun süre önce araştırmalar yapmaktaydım.
Ve youtube işine yeni başlayan arkadaşlara, nereden başlayacağını bilemeyip para kazanmak isteyenlere bir paket hazırladım.

tick.png
Reel telefon onaylı , sizin için açılmış gmail hesabı.
tick.png
Sizin için açılıp onaylanmış kanala bağlı , adsense hesabı.
tick.png
İstediğiniz kategoride 100 Video (İçeriğe uygun düzenlenmiş , başlık , açıklama ve etiket)
tick.png
Kanala logo ve videoya logo yerleşimi. (Alıcı tarafından gönderilecektir.)
tick.png
Her video için farklı etiket çalışması , bir nevi niche olarak düşünülebilir. (TBM Yükseltme amaçlı.
tick.png
Telifli ve engelli videoların temizlenmesi.
tick.png
Tüm videoların para kazanmaları aktif olacaktır.

dolar.png
Ücret : 20 TL Ödeme Yolları : En Para
Ve tüm bu işlemler sonucunda 20 TL gibi bir ücret talep ediyorum.
Referans amaçlı ilk 2 kişiye 10 TL den yapılacaktır.

Yaptığım araştırmalar doğrultusunda , taktik mahiyetinde küçük anlatımlar , ve bundan sonra nasıl devam etmesi gerektiği konusunda açıklamalar. Alınan paketler sonucunda sorunlar ve sormak istedikleri konusunda 1 hafta destek sağlayabilirim.Alınan ve ödemesi yapılan paket 24 saat içinde teslim edilir.

Multi Konu.

R10 üzerinden 5 Kişi ile anlaşılmıştır. Forumdan 1 kişi ile anlaşılmıştır.

R10 üzerinden referans sağlandı , forumdanda bir arkadaşada ek olarak sağlandı referans doldu şu an :/

Kaç kanal açılacak ve video uzunluğunu biz belirleyebiliyor muyuz?

Kaç kanal açılacak ve video uzunluğunu biz belirleyebiliyor muyuz?
1 Kanal hocam.
Video uzunluğunu belirleme şansınız yok , çünkü gerçekten çok uzun bir iş olur o , kanalı teslim aldıktan sonra zaten siz dilediğiniz gibi devam edersiniz.

1 Kanal hocam.
Video uzunluğunu belirleme şansınız yok , çünkü gerçekten çok uzun bir iş olur o , kanalı teslim aldıktan sonra zaten siz dilediğiniz gibi devam edersiniz.

dostum skype ekledim bakabilirmisin

örnek veriyorum ispanyolca bir dizinin 100 bölümünü yüklemek istedik
süresi sorun cıkartırmı ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bilgine 15 tl olursa daha uygun olur
ginede hayırlı işler

Bu arkadaşın burada konusu varmıydı :D bugun r10da gordum parasını yatırdım 24veya 48 saat içerisinde kanalı teslim edicek :D

Yorum atarım arkadaşlar

Arkadaş ile teslimat sağlandı sonuçları bekleyeceğiz :) Videolar sorunsuz hepsi temiz bir biçimde hazırlanmış arkadaş güzel çalışıyor ellerine kollarına sağlık :)

adsense hesabım var o hariç 100 video için fiyat nedir ?

R10da da ayni konusu var, orada odeme yaptim, a videolari yuklemedi 1 ay oldu. Skypede de engelliyor, bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri