Video Yükleme Hizmeti Sunsak

sirgloomy

Yasaklanmış
Bu konu hakkında görüşleriniz talepleriniz ne derece olur.
Nasıl bir hizmet almak istersiniz.
Bu hizmet için bizim sağlamamız gereken şartlar sizce nelerdir.

Konu Sadece isteklerinizi bildirmeniz için açılmış bir konudur.
Lütfen gereksiz yorum yapmayın

forumda yeniyim kusura bakmayım ama bu "siz" kimdir nedir kısaca kendinizi tanıtsanız?
Bir de nasıl bir yukleme hizmeti? açıkcası bana kalsa dünya engeli, eşleşen geçen sınırsız video yukleme imkanı olan ücretsiz bir hizmet talep ederim. ama bu imkansıza yakın :) bunu ücretliyle yaparken zorluk cekıyoruz.
ama ücretsiz vds hizmeti sunsanz bu da yeterli tabi.sanırım en iyi hizmet bu olsa gerek

forumda yeniyim kusura bakmayım ama bu "siz" kimdir nedir kısaca kendinizi tanıtsanız?
Bir de nasıl bir yukleme hizmeti? açıkcası bana kalsa dünya engeli, eşleşen geçen sınırsız video yukleme imkanı olan ücretsiz bir hizmet talep ederim. ama bu imkansıza yakın :) bunu ücretliyle yaparken zorluk cekıyoruz.
ama ücretsiz vds hizmeti sunsanz bu da yeterli tabi.sanırım en iyi hizmet bu olsa gerek

sen arkadaşın konusundan bunları çıkardısan helal olsun :D

o kadar ucu açık cümleler ki aklıma ilk gelen bu oldu. :) artniyetim yoktu. konu takibe aldım. neler cıkcak merak ettim

Kendimi tanıtmamı gerektirecek bir durum göremiyorum ortada
Sadece bir hizmet sunabilme imkanım var bu hizmete sizlerin talebi olurmu ne şartlar altında çalışmak istersiniz onu soruyorum:o

stabil çalışan 10 güne bir kanal kapanması yaşamadığınız bir bot varda ben mi bilmiyorum ?

var ytkazan botunla aldgmdan beri 15 kanalı geçmemiştir 3 aydan beri

var ytkazan botunla aldgmdan beri 15 kanalı geçmemiştir 3 aydan beri

3 aydır aktif olarak ytkazan kullanıcısıyım doğru nadirde olsa kapanmaların yaşandığı bir bottur lakin yinede %100 garantisi yoktur
şuan ki problemlerin kökeni zaten bot değil benim vurgulamak istediğim nokta yukardaki mesajımda tam olarak anlaşılamadı.
Önemli olanda bu değil zaten bu işi kendime bir gelir kaynağı olarak düşünmüyorum zaten benimle daha önce iş yapmış olan arkadaşlar az cok ne tür bir zihniyetle iş yaptığımı bilirler
öncelikli olarak düşündüğüm herkezin kazanmasıdır.
sonra bana gelecek olan paralarda bu işlere yatırım olarak geri aktarılıyor zaten

arkdaşım konuyu baltamana gerek yok arkadaş bi fikir almak için konu açmış

yahu bırakın tartışmayı.arkadaşı da tanımam sizi de tanımam
ama açmış rahat bırakın işte isteyen talep eder isteyen etmez yav

Bu konu hakkında görüşleriniz talepleriniz ne derece olur.
Nasıl bir hizmet almak istersiniz.
Bu hizmet için bizim sağlamamız gereken şartlar sizce nelerdir.

Konu Sadece isteklerinizi bildirmeniz için açılmış bir konudur.
Lütfen gereksiz yorum yapmayın

Son günlerde botlarda yaşanan sıkıntılardan sonra böyle bir satış sunmanız bence akıllı bir hamle olacaktır.
Bu hizmet içerisinde örnek veriyorum müşterinin seçtiği 100 adet ünlemsiz, eşeleşensiz vs. video yüklediğiniz de videolara tek tek elle Başlık, Etiket, Açıklama, küçük resim gibi diğer ayarları girebilir ve niche çalışması yaparak yüklediğiniz videolarda ki kaliteyi arttırabilirsiniz.
Sonuçta çoğu insan özellikle spamcılar yükledikleri videoları kopyalayıp kanala atıyorlar. Siz eğer tüm bu hizmetleri uygun fiyata sağlarsanız yeterince müşteri bulacağınıza eminim :)
Ve yapacağınız bu sisteme ilk müşteri olarak katılabilirim sizi desteklemek adına :rolleyes:

Ondan Sonra Kanallarımız neden kaapnıyor diye dört dönelim :(

Son günlerde botlarda yaşanan sıkıntılardan sonra böyle bir satış sunmanız bence akıllı bir hamle olacaktır.
Bu hizmet içerisinde örnek veriyorum müşterinin seçtiği 100 adet ünlemsiz, eşeleşensiz vs. video yüklediğiniz de videolara tek tek elle Başlık, Etiket, Açıklama, küçük resim gibi diğer ayarları girebilir ve niche çalışması yaparak yüklediğiniz videolarda ki kaliteyi arttırabilirsiniz.
Sonuçta çoğu insan özellikle spamcılar yükledikleri videoları kopyalayıp kanala atıyorlar. Siz eğer tüm bu hizmetleri uygun fiyata sağlarsanız yeterince müşteri bulacağınıza eminim :)
Ve yapacağınız bu sisteme ilk müşteri olarak katılabilirim sizi desteklemek adına :rolleyes:

İstediğiniz şeyler makul şeyler ki bende kendi kanallarıma adsense kanallarıma buna yakın bir sistem ile çalışma yapıyorum
benim burda analiz yapmak istediğim şey acaba verilek bunca emek herkez için nasıl faydalı yararlı olur
bu konu hakkında daha cok fikre ihtiyacım var

İstediğiniz şeyler makul şeyler ki bende kendi kanallarıma adsense kanallarıma buna yakın bir sistem ile çalışma yapıyorum
benim burda analiz yapmak istediğim şey acaba verilek bunca emek herkez için nasıl faydalı yararlı olur
bu konu hakkında daha cok fikre ihtiyacım var

Düşünceme göre yeni başlayanlar için yapacağınız hizmet tamamen yol gösterici konumda olabilir. Çünkü insanlar forumda konu araştırmak öğrenmek yerine başkalarının yolundan gitmeyi tercih ediyor. Siz bu hizmetle bunu sağlayabilirsiniz.

tayi'yi bu konuda destekliyorum böyle bir destekte bulunursanız ilk müşterilerinizden biri seve seve olurum ben de. Güzel bir çalışma olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri