SelcukAKKUS
Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar Bayramda bir tatil planım var ve para lazım bende helal yol ile kazanmak için 1 haftalığına bu işe girmeye karar verdim.
Video yükleme hizmetinde kanalları ben açıyorum hali hazırda kanallarım var yüklediğim kanalların açılışı en az 2 gündür. Bunu mailleri kontrol ederekde görebilirsiniz.
-Youtube video editleyicisinden tüm videoları dolar yakıyorum.Görüntü Kalitesinde hafif bozulma oluyor ama malum ünlem belası yüzünden bunada şükür diyoruz.
-Video yüklemi hizmeti yaptırmak isteyen kişiler ister yüklemesini istediğimiz kanalı kendi verir biz çekeriz. İster ismini verir biz video bulup yükleriz.
-Videoların etiket ve açıklamaları hazırda olan etiketlerinin yanında yükleteceğiniz içerik ile ilgili popüler kelimeler açıklama ve etiket kısmına girilecektir.
-En fazla 100 Video yüklemekteyiz.(Spamdan kapanmaya önlem almak için)
-Kanallara içerik ile alakalı resim,kapak fotoğrafı eklenmektedir.
Video yükleme hizmetinde kanalları ben açıyorum hali hazırda kanallarım var yüklediğim kanalların açılışı en az 2 gündür. Bunu mailleri kontrol ederekde görebilirsiniz.
-Youtube video editleyicisinden tüm videoları dolar yakıyorum.Görüntü Kalitesinde hafif bozulma oluyor ama malum ünlem belası yüzünden bunada şükür diyoruz.
-Video yüklemi hizmeti yaptırmak isteyen kişiler ister yüklemesini istediğimiz kanalı kendi verir biz çekeriz. İster ismini verir biz video bulup yükleriz.
-Videoların etiket ve açıklamaları hazırda olan etiketlerinin yanında yükleteceğiniz içerik ile ilgili popüler kelimeler açıklama ve etiket kısmına girilecektir.
-En fazla 100 Video yüklemekteyiz.(Spamdan kapanmaya önlem almak için)
-Kanallara içerik ile alakalı resim,kapak fotoğrafı eklenmektedir.
****Fiyatlar****
15 Dakikadan kısa videolarda 50 Video=25 TL (1 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan uzun videolarda 50 Video=35 TL(2 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan kısa videolarda 100 Video=40 TL(1 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan uzun videolarda 100 Video=50 TL(2 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan uzun videolarda 50 Video=35 TL(2 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan kısa videolarda 100 Video=40 TL(1 Gün İçinde Teslim)
15 Dakikadan uzun videolarda 100 Video=50 TL(2 Gün İçinde Teslim)
Skype= [email protected]
ÖDEME YÖNTEMLERİ