Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar sizde video yükleme sonrası işlemler nasıl oluyor merak ediyorum. Normalde bazı kısa videolar var attığın gibi izlenim alıyor. fakat uzun video denemelerimde (örnek:40dk-2 saat) videolar hemen izlenmiyor.Ama videoları çektiğim kanallar çok yüksek izlenme oranları var. Attığım videolar para kaznması aktif olduğu halde izlenme sıkıntısından dolayı çoğu kanalda kazanç sağlayamıyorum. Size sorum şu: videolar yüklendikten sonra 15-20 gün yada 1-2 ay sonra izlenimleri artmaya başlayan kanallarınız oldu mu?
Oluyor hocam 6 ay sonra izlenmeye başlayan kanallrım oldu nasip işi biraz kanalın tutacağı varsa elbet bi gün tutuyor
hocam herhangi bir işlem yapmadan mı kendi kendine mi izlenimler gelmeye başladı?
bende de biraz sabırsızlık var. izlenme gelmeyince karamsarlık basıyordu. teşekkürler hocam yorumlarınız için.Yani o 1 ay sonra çok izlenmesi bile hayal olmaya başlıyor. Dün 4,5 aylık kanal bağladım öyle düşün.
Arkadaşlar sizde video yükleme sonrası işlemler nasıl oluyor merak ediyorum. Normalde bazı kısa videolar var attığın gibi izlenim alıyor. fakat uzun video denemelerimde (örnek:40dk-2 saat) videolar hemen izlenmiyor.Ama videoları çektiğim kanallar çok yüksek izlenme oranları var. Attığım videolar para kaznması aktif olduğu halde izlenme sıkıntısından dolayı çoğu kanalda kazanç sağlayamıyorum. Size sorum şu: videolar yüklendikten sonra 15-20 gün yada 1-2 ay sonra izlenimleri artmaya başlayan kanallarınız oldu mu?
İzlenim Diğer Arkadaşların Bahsettiği Gibi Bu Devirde Şans işi. Yalnız Bir Kaç Önerim Olacak. Videonu Yükledikten Sonra Başlık, Açıklama, Etiket Optimizasyonunu Tuberank Jeet 2 <--- Bu Programa Göre Yapmanı Öneririm. Açıklamaya Diğer Video Linklerini Google URL Shortener Servisini Kullanarak Kısaltarak Yayınlamanı Öneririm. Videolara Ek Açıklama ile Mutlaka İzleyicilerin Abone Olmalarını Teşfik Et. Kartları Kullan ve Videolarını Zamanlayarak Yükle... Rakiplerinden Bir Adım Önde Ol...
1 sene sonra bile patlayan video oluyor kardeşim...
Bazen de Naaip işi ...
yani yapabildiğin kadar kanal yapacan sonra bekletecen tutanları adsenseye bağlayacan. bu mudur?
bu program ücretli sanırımİzlenim Diğer Arkadaşların Bahsettiği Gibi Bu Devirde Şans işi. Yalnız Bir Kaç Önerim Olacak. Videonu Yükledikten Sonra Başlık, Açıklama, Etiket Optimizasyonunu Tuberank Jeet 2 <--- Bu Programa Göre Yapmanı Öneririm. Açıklamaya Diğer Video Linklerini Google URL Shortener Servisini Kullanarak Kısaltarak Yayınlamanı Öneririm. Videolara Ek Açıklama ile Mutlaka İzleyicilerin Abone Olmalarını Teşfik Et. Kartları Kullan ve Videolarını Zamanlayarak Yükle... Rakiplerinden Bir Adım Önde Ol...
Hile , Hurda , Siatem , Taktik vss bilmiyosan böyle
İzlenim almk , listedısı yüklemek hala işe yarıyorsa o sekıkde de çıkabilirsin ön plana ama benim mantık yükle bekle![]()
bu program ücretli sanırım
hocam herhangi bir işlem yapmadan mı kendi kendine mi izlenimler gelmeye başladı?
yt to yt yapıyorsan kısa zamanda izlenim alman imkansız gibi bişey. Senin videoları çektiğin kanalın hiti zaten oturmuştur. Onun kadar izlenim alabilmen için videoların render alınması şart.
Benim çalıştığım 2 katagori var. Videoları renderleyip yüklüyorum kanal kapansa bile aynı hiti 1 haftada yakalıyorum (hiçbir özel çalışma yok organik izlenim)
Aynı videoyu benden çeken 10 dan fazla kanal var takip ediyorum izlenimleri hiç yok gibi çünkü; benim kanalda ne varsa çekiyor vatandaşlar. Ama izlenim varmı tabikide yok.
Videoları render alarak yüklemeye bakın.
Hocam tam tersi yt to yt yaparak acayip izlenim gelen kategoriler de var render en iyisi ama yt to yt halen çalışıyor bazı kategorilerde
Yt to yt çalışmıyor değil hocam illaki izlenim alacaktır ama kısa zamanda hit almıyor işte.
kanal kapandığında 1 hafta içinde aynı hiti yakalıyorsan (hiç bişey yapmadan) valla bravo.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.