video yükleme süresi

sabanozturk

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar eski konulara bakıp bulamadım o yüzden konu açma durumunda kaldım .

videolarım genelde 3 - 4gb ve bunları yüklemek minimum 3 saat sürüyor
bunu kısaltmanın bir yolu varmı acaba

şimdiden teşekkürler
hayırlı işler

video kalitesi ile oynamadan video boyutunu düşüremezsin.

Hocam 2 yol var , Ya çektiğin aletin ayarlarını değiştirceksin , ya da Handbrake tarzı bi program kullanarak küçültüceksin . Youtube Video kalitesini çok anlamaz daha çok dimension ve aspect ratio yani 1280 x 720 yada 1920 x 1080 gibi ayarlara bakar. Kalite ve Boyut denemelerini 30 saniyelik bir video ile yapabilirsin .

Bitrate - framerate - keyframe çok az düşürüp öyle deneyin . videoda gözle görülür bozulma olmayana kadar düşürebilirsiniz..

merhaba arkadaşlar eski konulara bakıp bulamadım o yüzden konu açma durumunda kaldım .

videolarım genelde 3 - 4gb ve bunları yüklemek minimum 3 saat sürüyor
bunu kısaltmanın bir yolu varmı acaba

şimdiden teşekkürler
hayırlı işler

3-4 gb videoyu evdeki hat ile 3 saatte yükleyebiliyorsanız helal olsun :)

[MENTION=10874]sabanozturk[/MENTION] hocam video formatını ve kaliteyi düşürür sen büyük ihtimalle avi formatında atıyorsun direk mp4 fortına çevirip yada o formatta kayıt alırsan boyut farkını görürsün zaten ama evden yükleme ile ugraşılmaz

[MENTION=10874]sabanozturk[/MENTION] hocam video formatını ve kaliteyi düşürür sen büyük ihtimalle avi formatında atıyorsun direk mp4 fortına çevirip yada o formatta kayıt alırsan boyut farkını görürsün zaten ama evden yükleme ile ugraşılmaz

bilgilendirme için teşekkürler
evden yüklemeyip ne yapabilirim hocam
onuda detaylı söylerseniz iyi olur aslında :)

Hocam 2 yol var , Ya çektiğin aletin ayarlarını değiştirceksin , ya da Handbrake tarzı bi program kullanarak küçültüceksin . Youtube Video kalitesini çok anlamaz daha çok dimension ve aspect ratio yani 1280 x 720 yada 1920 x 1080 gibi ayarlara bakar. Kalite ve Boyut denemelerini 30 saniyelik bir video ile yapabilirsin .

Bitrate - framerate - keyframe çok az düşürüp öyle deneyin . videoda gözle görülür bozulma olmayana kadar düşürebilirsiniz..

Hocam Allah razı olsun yorumunuz çok makbule geçti :)

masaüstünde yapıp yandex disce kaydedip vdsden atmakta yeni bulduğum bi şeymi bilmiyorum benim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri