Arkadaşlar, benim kanal genelde hindistandan izleniyor, gerçek zamanlı izlenmeye baktığım zaman genelde Türkiye saatine göre akşam üstü saat 17.00 18.00 19.00 da zirve yapıyor, videoları yüklerken bu zamana göre yüklüyorum ama, gerekli dönüşü alamıyorum, Youtubeda her yüklenen video Pasific Saat Dilimi zamanına göre hesaplanıyormuş, acaba yükleme zamanını değiştirmemmi gerekiyor, değiştirmem gerekiyorsa ne yapmalıyım, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
"
"
YouTube'daki bir videoyu herkese açık hale getirdiğinizde, izleme sayfasında gösterilen yayınlanma tarihi Pasifik Standart Saati'ne (PST) göre hesaplanır.
Herkese açık hale getireceğiniz videonun izleme sayfasında belirli bir tarihin gösterilmesi için videoyu,
ilgili tarihin Pasifik Standart Saati'ne karşılık gelecek şekilde yüklemeli veya yayın planını bu saat dilimine göre belirlemelisiniz."
Herkese açık hale getireceğiniz videonun izleme sayfasında belirli bir tarihin gösterilmesi için videoyu,
ilgili tarihin Pasifik Standart Saati'ne karşılık gelecek şekilde yüklemeli veya yayın planını bu saat dilimine göre belirlemelisiniz."
Son düzenleme: