youtube yasak geldiğinden beri dns ile giriş yapıyorum ama video upload edemiyorum takılı kalıyor ZenMate kullanıyorum arada ama oda aşırı yavaş bana öneride bulunacak varmı acaba başka bi yöntem varmı dns ve zenmate den başka windows 8 kullanıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube yasak geldiğinden beri dns ile giriş yapıyorum ama video upload edemiyorum takılı kalıyor ZenMate kullanıyorum arada ama oda aşırı yavaş bana öneride bulunacak varmı acaba başka bi yöntem varmı dns ve zenmate den başka windows 8 kullanıyorum
Eğer takılmadan fln bahsediyorsan Süperonline ile upload yapılamıyor gibi Youtube 'a.
beyler dns vermişsiniz eyw ama olmuyor bütün dnsleri denedim hiç bir şekilde upload yapamiyorum dosyayı seçiyorum upload diyorum %5 oluyor ve donup kalıyor öylece video upload yapamıyorum sadece zenmate ile upload yapıyorum ama oda çok yavaş yokmu bunun bir çözümü?
aynen turkcell superonline fiber kullanıyorum kapatmış serverden youtube upload olayını. ttnet te çok ağır yüklüyor sanal sunucudan başka çare yok en azından bu hükümet gidene kadar.
Ben artık vimeo vb yükleyip ordan tekrar botla alıyorum videoyu.Ya da mail ile gönderiyorum 25 mb altı.Dailymotion bile yüklenmiyor.
Aynen az önce superonline görüştüm "serverden upload olayını engellemeyiz yasak var belki de ondan" atamıyorsunuz gibi bir şeyler dediler. ttnet'e geçmekte istemiyorum artık alternatif yöntemlerle başka bir yere atıp uzak sunucudan youtube aktarmalı olarak atacağız.
Evet vimeo da Pro üyelik olmazsa upload sorunlu bakalım.Sizde başka bir yöntem bulursanız paylaşın lütfen![]()
Evet vimeo da Pro üyelik olmazsa upload sorunlu bakalım.Sizde başka bir yöntem bulursanız paylaşın lütfen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.