Videodaki ünlem yüzünden para kazanmalar toplu gıdıyor

parcalacorp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.culpanbicak.com
arkadaslar bu son gunlerde herkesın para kazanmaları toplu gıdıyor. bunun olmaması ıcın o adsensınıze baglı tum kanallarınızı vıdeo yonetıcısınden tek tek kontrol etmenızdır. ayrıca vıdeo yönetıcısınden dırek para kazanmayanlarını secerek deıl vıdeoların yanına tek tek bakarak ünlem cıkanları silmenızdır. çünkü ben normalde kanallarımın sayısı cok oldugu ıcın tek tek kanallara gırmem acıkcası. tum kanallarımın maıllerını tek maılde yönlendırdım ve ordan bakıyorum acil ve önemli maillerime. ama bugun izlenımlerı kontrol etmek ıcın kanallarıma gırdıgımde cogunda unlem cıkmıstı bende tum kanallarımı gezerek tek tek temızledım. ayrıca maıllerımıde dıkkatlı kontrol ettım ve unlem hakkında hıc bı maıl gelmemısdı. youtube işi iyice zorlaştırıyor ünlem gelen videolarım da o kanallardakı en yüksek izlenımlı vıdeolarımdı, sankı dersın bılerek göndermıs gıbı.
Bu yazdıklarım benım kendı fıkrımdır. uygulamanız zaman alabılır ama az da olsa toplu para kazanmaların kapatılmasını azaltabılır.

Bugunde benim 6 videoma unlem geldi email de herhangi bi bildirim yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sormayın :D banada bugun 2 video için gitti diye geldi birini buldum diyerını bulamadım e-mailde para kazanma için bilgi istiyor biraz baktım megersem para kazanma hala açık youtube iyice sıyırdı :D inş hep böyle olur :D

kaliteli bir site yapmak icin biraz sermaye toparlayayım ondan sonra yt işinden tamamen çıkacam. yoksa yt adamı hasta ediyoo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri