videolar yüklenmiyor

• Kullanıcı ShineAizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
saat 13 e kadar bi sorun yoktu 13 den sonra başladı ve halen aynı ara ara videoları yüklüyor gerisi işleniyprda takılı kalıyor bazılarında etiket başlık vs. değişikliklerini de kaydetmiyor. genel bi sorun olduğu kesin youtube baştan aşağıya kendisini yenileme yoluna gidiyor sonucunu da anlatılmaz yaşanır diyerek yaşatıyor hepimize.

Youtube serverleri çökmeye yakın. bendede aynı sorun var ...:)

Bazı videolar yükleniyor bazıları inceleniyorda kalıyor

Tarayıcı ile Yüklenmiyor aynen.... Şükür ki kendi yazılımımdaki Bilgisayarımdan Yükle seçeneği var yoksa halimiz nice

Ben yuklemelerimi mobilden yapiyorum. Video %100 geliyor basarisiz diyip kaliyor.

Google iletisime gecen oldumu. ?

:) bendede aynı sorun yüklenmiyor 5 dk bir videoyu az önce 2 saate işledi :)

Sorun duzeldi hayirli olsun

edit : deneme amacli bir video yukleyeyim dedim oda yuklendi bende sizinle paylasayim dedim 2 videoyu yuklemeye calistigimda sorunun devam ettigini gordum k.bakmayin

bende de aynı problemler var yüklenmiyor baya bir beklemede kalıyor iş yapacak videolar çıktı yükleme yapamıyorum sinir oldum

an itibariyle video yüklemeye çalıştıgımda "videonuz yükleniyor" yazısı çıkıyor ve % bile dolmuyor.Başka bu sorunu yaşayan varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri