Videolara anons eklemek için imacros kodu bilen

• Kullanıcı yakamoz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yakamoz01

Kayıtlı Üye
Videolara anons eklemek için imacros kodu bilen kullanan var mı. tek video için de olur. ben imacros kaydediyorum ancak çalışmıyor...

not: ücret ile imacros ek açıklama eklentisi yazacaklar pm atabilir.

Son düzenleme:
anons derken ? şey mi video içi baloncuk fln not ?

evet video içi notlar, yönlendirmeler falan.

anons mu reklammı ?

http://www.ytpara.com/programlama/33661-hizli-bir-sekilde-video-ortasi-reklam-girme-imacros.html

konu sahibi arkadaşa pm at sana yeni macro codeleri versin, konudada olabilir incele.

yok video ortası reklamdan bahsetmiyorum. videonun içine eklediğimiz "ek açıklamalar" dan bahsediyorum

video yu saga sola döndürmeyi imacrosla yapamıyorum yapabilen varmı ? yada duzgun yapan bot. ytkazan yapıyodu son zamanlarda bozmaya basladı bende bıraktım

video yu saga sola döndürmeyi imacrosla yapamıyorum yapabilen varmı ? yada duzgun yapan bot. ytkazan yapıyodu son zamanlarda bozmaya basladı bende bıraktım

videoyu sağa sola döndürme düğmeleri imacros ile kaydetseniz bile çalışmıyor. bu sorunu imacrosun güzel bir özelliği olan CLICK komutunu kullanarak çözüyorum.

Click komutu ekranda CLICK X=1107 Y=527 şeklinde koordinatını verdiğiniz her yere tıklamasını sağlıyor.

Aşağıdaki örnekte benim ekranda sola döndürme düğmesinin koordinatı

CLICK X=1107 Y=527

konumu videoyu sola döndürme düğmesine denk geliyor. Tabi bu değerler benim ekran çözünürlüğüme göre ayarlı (1920x1080). Sizde farklı ise ona göre koordinat bulmanız gerekecek.

Koordinatı nasıl bulacaksınız: Makro kaydet kısmının altında "record options" a tıklayarak "use X/Y position" ile başlayan seçeneği tıklayın.

Daha sonra makro kaydetmeye başlamadan önce video düzenle ekranından videoyu sağa sola döndürme kısmına gelin. Makro kaydetmeyi başlattıktan sonra koordinatını almak istediğiniz düğmeye tıklayın. Sonra kaydı durdurup manage sekmesinden edit macro ile CLICK ile başlayan satırı aşağıdaki CLICK ile başlayan kodun yerine yapıştırın.
Macro türkçe youtube için yazıldı. İngilizce youtube kullananlar Açıklama yazan satırlardaki kelimelerle türkçe kelimeleri değiştirebilirler.

WAIT ile başlayan satırlar makronun bekleme süresini belirler. Bu süreyi kendi hızınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Play sekmesinde Play (Loop) seçeneği ile 30 yazıp tek seferde bir sayfa videoyu editleyebilirsiniz. Ancak bazen video yüklenemedi deyip hata veriyor o zaman durdurup "SET !LOOP 1" yazan satırdaki 1 değerini o sayfada kaçıncı videodan devam edeceksiniz o videonun sayısını yazın. Mesela en üstten ilk 15 videoyu editledikten sonra hata verdiyse LOOP 1 değerini 16 yapıp makroyu tekrar çalıştırın. Play (Loop) 30 yazan yeri değiştirmeyin.

HATIRLATMA: youtube tek seferde en fazla 50 videoyu editlemeye izin veriyor. Editleme hakkınız bitince hata mesajı vermeye başlıyor.

Daha iyi anlaşılsın diye bazı satırlara '###Açıklama ile başlayan açıklamalar yazdım. Makroyu kullanmadan önce o açıklamaları silin aksi takdirde o satırlarda hata veriyor.

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOOP 1
URL GOTO=https://www.youtube.com/my_videos?o=U&pi=1    '###Açıklama Bu satırdaki Pi=1 deki 1 yerine editleyeceğiniz videolar kaçıncı sayfadaysa o sayfanın numarasını yazın
TAG POS={{!LOOP}}  TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle    '###Açıklama eğer youtube diliniz ingilizce ise Düzenle yerine Edit yazınız. 
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Görüntü<SP>İyileştirme    '###Açıklama ingilizce sürüm için "Görüntü<SP> iyileştirme" yerine  "Enhancements" yazın
WAIT SECONDS=3.6
CLICK X=1107 Y=527
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Kaydet     '###Açıklama ingilizce sürümde Kaydet yerine Save yazın.
WAIT SECONDS=1.6

Son düzenleme:
Ben bir ara baloncuk eklemeyi denemiştim ama başaramamıştım aradığınız çok zor bir komut

Son düzenleme:
videoyu sağa sola döndürme düğmeleri imacros ile kaydetseniz bile çalışmıyor. bu sorunu imacrosun güzel bir özelliği olan CLICK komutunu kullanarak çözüyorum.

Click komutu ekranda CLICK X=1107 Y=527 şeklinde koordinatını verdiğiniz her yere tıklamasını sağlıyor.

Aşağıdaki örnekte benim ekranda sola döndürme düğmesinin koordinatı

CLICK X=1107 Y=527

konumu videoyu sola döndürme düğmesine denk geliyor. Tabi bu değerler benim ekran çözünürlüğüme göre ayarlı (1920x1080). Sizde farklı ise ona göre koordinat bulmanız gerekecek.

Koordinatı nasıl bulacaksınız: Makro kaydet kısmının altında "record options" a tıklayarak "use X/Y position" ile başlayan seçeneği tıklayın.

Daha sonra makro kaydetmeye başlamadan önce video düzenle ekranından videoyu sağa sola döndürme kısmına gelin. Makro kaydetmeyi başlattıktan sonra koordinatını almak istediğiniz düğmeye tıklayın. Sonra kaydı durdurup manage sekmesinden edit macro ile CLICK ile başlayan satırı aşağıdaki CLICK ile başlayan kodun yerine yapıştırın.
Macro türkçe youtube için yazıldı. İngilizce youtube kullananlar Açıklama yazan satırlardaki kelimelerle türkçe kelimeleri değiştirebilirler.

WAIT ile başlayan satırlar makronun bekleme süresini belirler. Bu süreyi kendi hızınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Play sekmesinde Play (Loop) seçeneği ile 30 yazıp tek seferde bir sayfa videoyu editleyebilirsiniz. Ancak bazen video yüklenemedi deyip hata veriyor o zaman durdurup "SET !LOOP 1" yazan satırdaki 1 değerini o sayfada kaçıncı videodan devam edeceksiniz o videonun sayısını yazın. Mesela en üstten ilk 15 videoyu editledikten sonra hata verdiyse LOOP 1 değerini 16 yapıp makroyu tekrar çalıştırın. Play (Loop) 30 yazan yeri değiştirmeyin.

HATIRLATMA: youtube tek seferde en fazla 50 videoyu editlemeye izin veriyor. Editleme hakkınız bitince hata mesajı vermeye başlıyor.

Daha iyi anlaşılsın diye bazı satırlara '###Açıklama ile başlayan açıklamalar yazdım. Makroyu kullanmadan önce o açıklamaları silin aksi takdirde o satırlarda hata veriyor.

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOOP 1
URL GOTO=https://www.youtube.com/my_videos?o=U&pi=1    '###Açıklama Bu satırdaki Pi=1 deki 1 yerine editleyeceğiniz videolar kaçıncı sayfadaysa o sayfanın numarasını yazın
TAG POS={{!LOOP}}  TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle    '###Açıklama eğer youtube diliniz ingilizce ise Düzenle yerine Edit yazınız. 
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Görüntü<SP>İyileştirme    '###Açıklama ingilizce sürüm için "Görüntü<SP> iyileştirme" yerine  "Enhancements" yazın
WAIT SECONDS=3.6
CLICK X=1107 Y=527
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save
WAIT SECONDS=2.6
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Kaydet     '###Açıklama ingilizce sürümde Kaydet yerine Save yazın.
WAIT SECONDS=1.6

üstad mükemmelsin büyük yükten kurtuldum.saolsın

ücret ile imacros ek açıklama eklentisi yazacaklar pm atabilir.

Videolara anons eklemek için imacros kodu bilen kullanan var mı. tek video için de olur. ben imacros kaydediyorum ancak çalışmıyor...

not: ücret ile imacros ek açıklama eklentisi yazacaklar pm atabilir.

Ek açıklamanın süresini ayarlamak için kaydırma çubuğunu fare ile sürükle bırak yapmak gerekiyor. imacrosun ücretsiz sürümünde bu özellik yok. Ücretli sürümünde bu özellik var.

nasıl yapılır videosu burada.
http://www.youtube.com/watch?v=sGbRKJz2p9s

ücretli sürümün deneme versiyonunu indirebilirsin
Free 30 Day Trial Download Today | iMacros Software

Not: kendi browseri var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri