Videolara Sürekli Sarı Dolar ve Yaş Sınırı Neden Gelir ?

• Kullanıcı DeeJay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

DeeJay

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba..Ben de bu youtube işinde biraz acemiyim..Az aboneli kanalım var.Kanal para kazanmaya açık fakat ne zaman bir video yüklemeye çalışsam hemen ya sarı dolar ya da yaş sınırı uyarısı alıyor..itiraz ettiğim zaman çok azı kabul ediliyor. örneğin itiraz ettikten sonra 10 videodan 2 veya 3 tanesi yeşil dolar oluyor.. ayrıca bazı itirazlar aradan baya bir zaman geçmesine rağmen hala sonuçlanmış değil..Bunun sebebini anlamıyorum..İşin çözümünü bilen YouTuber'lardan bana bunun püf noktalarını söyleyecek olan varsa çok minnettar kalırım..Hem bana yardımcı olmuş olursunuz hem de bu başlığı daha sonra görecek olan diğer acemi kullanıcılar da faydalanır..

Merhaba, Sarı dolar ve +18 kanalın geçmişi ile alakalı bir durum.
Daha onceden sarı dolara düşecek çapta videolar atıldıysa , sonrakilerde otomatik o duruma düşüyor..
Kurtulmanın yolu ise, Youtube supporttaki kişiye göre; attıgın yeni videolar sarıya düşüyorsa hepsine itiraz edip en kısa sürede yeşile çevirmek. Bir müddet sonra youtube sana güvenecek ve yeni videolarını sarıya düşürmeyecektir.
Verdiği cevap bu idi.

sürekli bu durumdan müzdarip olan bir arkadaşım vardı ve sık sık destek ekibi ile görüşüyordu. Öncelikle şunu belirteyim; sarı dolar itirazlarına kanalının büyüklüğüne göre öncelik vererek cevap veriyorlar yani abonen az ve kanalın tırt ise incelemenin uzun sürmesi normal.
Bu olayla en kritik nokta başlıkta ve nadirde olsa ekran resminde sakat kelimeler olup olmadığı durumu.
yani savaş, vurdu, öldürdü vs.
+18 muhabbetler
bununla ilgili youtube güzel eğitimleri falan var onlara bakabilirsin.
Bir ara başlıktaki kelimelerin (sıkıntılı olabileceğini düşündüğümüz kelimeler ) aralarına tire koyarak ya da ayrı yazarak 20 dk içerisinde sarı doları yeşil dolara çevirme muhabbetleri oluyordu 3-4 ay önceye kadar ama son zamanlarda test etmedim hiç. ( Örneğin vurdu kelimesini vur-du şeklinde güncelleyince 20 dk sonra hoppp yeşile dönmüş gibi )
umarım biraz açıklayabilmişimdir kusura bakma gece geç saatlerde anca bu kadar oluyor ..)

Kanal mimleniyor ne yazıkki
Bende çok yaşadım geçmiş videolar yüzünden anca pk kapanıp tekrar açılınca düzeldi

Merhaba, Sarı dolar ve +18 kanalın geçmişi ile alakalı bir durum.
Daha onceden sarı dolara düşecek çapta videolar atıldıysa , sonrakilerde otomatik o duruma düşüyor..
Kurtulmanın yolu ise, Youtube supporttaki kişiye göre; attıgın yeni videolar sarıya düşüyorsa hepsine itiraz edip en kısa sürede yeşile çevirmek. Bir müddet sonra youtube sana güvenecek ve yeni videolarını sarıya düşürmeyecektir.
Verdiği cevap bu idi.

Benim kanalların tekinde atılan her video saniyesinde sarı dolarak dönüyor ve manuel incelendi diyor o yüzden itiraz da edemiyorum. Manuel incelenmesinin imkanı da yok, çiçek videosu çekip atıyorum saniyesinde sarı dolar oluyor, gökyüzü çekip atıyorum aynı, artık atılan her video otomatik incelendi denilip sarıda bırakılıyor. +18 kanal değil, küfür vs de yok şiddet de içermiyor.

Youtube support ile konuştuğumda kanalın böyle kalacağını, geçmiş videolardan ötürü bundan sonra yeşil dolar yanmayacağını söylediler. 1 ay kadar oldu durum aynı değişmedi hiç.

Arkadaşlar merhaba..Ben de bu youtube işinde biraz acemiyim..Az aboneli kanalım var.Kanal para kazanmaya açık fakat ne zaman bir video yüklemeye çalışsam hemen ya sarı dolar ya da yaş sınırı uyarısı alıyor..itiraz ettiğim zaman çok azı kabul ediliyor. örneğin itiraz ettikten sonra 10 videodan 2 veya 3 tanesi yeşil dolar oluyor.. ayrıca bazı itirazlar aradan baya bir zaman geçmesine rağmen hala sonuçlanmış değil..Bunun sebebini anlamıyorum..İşin çözümünü bilen YouTuber'lardan bana bunun püf noktalarını söyleyecek olan varsa çok minnettar kalırım..Hem bana yardımcı olmuş olursunuz hem de bu başlığı daha sonra görecek olan diğer acemi kullanıcılar da faydalanır..

Küçük resimleri değiştirin. Başlangıçta video içerisinden resim seçin ve para kazanmayı açın. Ardından yeşil yandıktan sonra kendi küçük resminizi yükleyın. Iyi çalışmalar :)

çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri