Videolara Sürekli Topluluk Geliyor

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bende genelde azıcık tutmaya başlayan videoya geliyor. video tam yükselişe geçti derken pat diye gidiyor. bu şekilde devam ederse çalışmak mümkün gözükmüyor

Peki arkadaşlar aynı içerikte diretiyor musunuz, yoksa farklı türde video denemelerinizde de aynı durumu yaşıyor musunuz ? Yani acaba kategori ile mi alakalı,bunu merak ediyorum.

Arkadaşlar kanalların topluluktan kapanması adsenseyi spama düşürür mü ?
Hocam kimsenin kesin bi bilgisi yok Nasil spama dustugune dagir. Telif yemeninde bence cokbir etkisi yok. cok kanalim teliften ve spamdan kapandi suan adsanse saglam. Ama adsanseye bagli kanala topluluk gelmesinin zarari oluyodur tahminimce en basitinden topluluk yiyince adsansenin para kazanmasi gidiyodu.

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Hocam kimsenin kesin bi bilgisi yok Nasil spama dustugune dagir. Telif yemeninde bence cokbir etkisi yok. cok kanalim teliften ve spamdan kapandi suan adsanse saglam. Ama adsanseye bagli kanala topluluk gelmesinin zarari oluyodur tahminimce en basitinden topluluk yiyince adsansenin para kazanmasi gidiyodu.

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Sıkıntı büyük oranda bu hocam, youtubenin topluluk sisteminden kaçamıyoruz. Direk adsenseye yönelik bir girişim o zaman. Önce topluluk sonra kanal güm

aynı durum bendede oluyor eski isimle girince uyarı sık sık karşıma çıkıyor bu yüzden videoları sildim artık uğraşmıyorum o videolar ve isimler artık spam olmuş tekrar yüklenmesi spam olarak algılanacak artık adsense mail değiştirsen bile bu sorun çıkıyor google işi çok sıktı öyle böyle değil

topluluk gelmeden direk kapattılar 3 kanalımı yeni yaptıklarımdandı 1 gün sonra

Topluluk Kurallarımızın (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Şöyle bişeyde fark ettim adsenseye bağlamadan önce bişey yoktu 6 aylık kanal adsenseye bağladım 5 dakika sonra tek tek gitmeye başladı

---------- Spam Engelliyici 14:36 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

ek olarak videodaki full episodes veya benzeri şeyleri kaldırdım şuanlık sorun yok

Aynı durum bende de var. Yalnız ilginç olan kısmı kanaldaki bir video topluluk yediği zaman diğer videolar ne olursa olsun içeriği fark etmeksizin onlarda topluluk yiyor. Umarım geçici bir durumdur

başlıklarda full,episodei full movie, bi kaç dilde karşılıkları giriyorsanız da geliyor

geçen gün benim başımada geldi full episode full movie gibi hiçbir kelime geçmiyordu

klasik sezon 1 bölüm 1 tarzı içerik ve etiket boştu hatta gizlideydi videolar topluluk geldi hepsine

ben 20 video yüklerken manuel vds ile sıkıntısız içeriğe yükleme aşamasında geldi ne full episode ne başka birşey kullandım, youtube ile alakalı olduğunu düşünüyorum sistem biraz karışık su sıralar

ben 20 video yüklerken manuel vds ile sıkıntısız içeriğe yükleme aşamasında geldi ne full episode ne başka birşey kullandım, youtube ile alakalı olduğunu düşünüyorum sistem biraz karışık su sıralar

evet yotube ile alakalı otomatik botlar kafayı yemiş :)))

yüklerken yada 24 saat içinde geliyor özellikle rekabetin bol olduğu 20+ dakika üzeri videolara youtube botlarından bence en büyük sorunumuz bu bir kaç ay için adsense bi nebze düzelti çalışabileceğimiz partnerlerde var yt to yt çalışıyorsanız %80 kanalınız ilk 24 saatte topluluk yiyecektir. gidaşat bu robot önüne gelene topluluk atıyor yeter ki s1 e3 desin başlıkta etikette

yüklerken yada 24 saat içinde geliyor özellikle rekabetin bol olduğu 20+ dakika üzeri videolara youtube botlarından bence en büyük sorunumuz bu bir kaç ay için adsense bi nebze düzelti çalışabileceğimiz partnerlerde var yt to yt çalışıyorsanız %80 kanalınız ilk 24 saatte topluluk yiyecektir. gidaşat bu robot önüne gelene topluluk atıyor yeter ki s1 e3 desin başlıkta etikette

6 aylık kanalıma geldi :( videoları liste dışı yaptım gelmeye devam etti

bu işin çözümü itiraz formu arkadaşlar kanalına topluluk gelen erinmesin 1 dakka itiraz formu toldursun kaldırılcağından değil ama itiraz sayısı çoğalırsa youtube botun ayarını gevşetebilir. adsense gibi 2-3 ay bu bizi ağlatacak gibi

bu işin çözümü itiraz formu arkadaşlar kanalına topluluk gelen erinmesin 1 dakka itiraz formu toldursun kaldırılcağından değil ama itiraz sayısı çoğalırsa youtube botun ayarını gevşetebilir. adsense gibi 2-3 ay bu bizi ağlatacak gibi

itiraz etsekde bişey fark etmiyo otomatik cevap geliyo

yeni güncellemenin sonuçları. eski bildiğimiz şekil spam bitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri