Videolarda inceleniyor sorunu

• Kullanıcı cloudenq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benimde şöyle bir olay var...video 2 aydan beri var.... parakazanma aktıf..gel gelelim o videoda reklam çıkmıyor bunu sonucunda para kazanamayor ne işse bende anlamdım 2 ay sonra fark ettım (:
bilen varsa fikir versin

sorun genel arkadaşlar.geçen ay balında da aynı durum olmuştu.biraz sabır...

arkadaşlar sorun herkes de aynı. Şuan youtube site çalışması falan yapıyor sanırım. Yada yeni bir alt yapı çalışması var. benim eski yeni bütün kanalda yükledim videolar inceleniyor diyor. kabul edilene kadar video yüklemeyi bekleticem

Arkadaşlar bir sonuca baglamıyoruzki aynı sorun bendede var hangı sekmeye kapatacagız bıraz ılgılenelım lutfen

Arkadaslar sorun genel eski yeni kanal fark etmiyor. Arkadaslarımızda dedigi gibi sanırım bir calısma esnasında youtube. sahsi düsüncem olarak google aratmalarında bakıyorumda sadece para kazanma amaclı cok kopya video var youtubeta ve adwords reklam verenlerin paralarını bosa cıkartacak bir cok uyusmaz video ve etiket sistemi var egerki bunun önüne gececek bir algoritma eklerlerse bende dahil olmak üzere bircok youtube uzerinden para kazanan arkadasların işi cok zorlasacak ha belkide iyi olacak bizi ister istemez özgün video yapmaya yönlendirecektir kısmet :)

Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum sorunun.Youtube da aynı videodan belli bir sınıra kadar ne kadar varsa o youtube un işine gelir.Reklamları eritmek için videoya izlenime ihtiyac war.Dediğiniz şey olursa o zaman hiç bir haber televizyonu haber atamayacak.Sadece ilk atan atıcak.Sonuçta bu haber kanalları ajanslardan alıyorlar haberi.Bu işin sadece bir boyutu.Sanmıyorum bunun üzerinde çalıştıklarını belki de bizim anladığımız manada sadece sorun vardır.
Arkadaslar sorun genel eski yeni kanal fark etmiyor. Arkadaslarımızda dedigi gibi sanırım bir calısma esnasında youtube. sahsi düsüncem olarak google aratmalarında bakıyorumda sadece para kazanma amaclı cok kopya video var youtubeta ve adwords reklam verenlerin paralarını bosa cıkartacak bir cok uyusmaz video ve etiket sistemi var egerki bunun önüne gececek bir algoritma eklerlerse bende dahil olmak üzere bircok youtube uzerinden para kazanan arkadasların işi cok zorlasacak ha belkide iyi olacak bizi ister istemez özgün video yapmaya yönlendirecektir kısmet :)

Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum sorunun.Youtube da aynı videodan belli bir sınıra kadar ne kadar varsa o youtube un işine gelir.Reklamları eritmek için videoya izlenime ihtiyac war.Dediğiniz şey olursa o zaman hiç bir haber televizyonu haber atamayacak.Sadece ilk atan atıcak.Sonuçta bu haber kanalları ajanslardan alıyorlar haberi.Bu işin sadece bir boyutu.Sanmıyorum bunun üzerinde çalıştıklarını belki de bizim anladığımız manada sadece sorun vardır.

olay reklam eritmek ama youtube + google diye bir olay var youtubenin isine gelen google ın işine gelmeyecek. ayrıca tek video olsun demiyorum zaten bu sacma olur ancak fazlasıyla bir copluk olusmus durumda benim kanımca videolar uzerinden degilde daha cok dediğim gibi etiket + baslık incelemesi yapabilirler. basit mantık komik videoda finance reklamı cıkacak adam yanlıslıklada olsa tıklayacak eh google istemez :) facebookla atıstı zamanında google bence buda olabilir diye düsünüyorum tabi bir ihtimal umalımki rutin bir yapılandırma olsun :)

Sorun genel gibi görünüyor.. Benim son attığım videolarında çoğu inceleniyor..

18 videom tık alıyor , dolarlar akıp gidiyor avucumdan. :(
Video dolarları yeşl olmuyor. :(
Beklicez artık.

telip topluluk ne ararsan bilemiyoruzki hangisini silelim normalinde 15 dk yanmayanı siliyorduk telif vs gelebilir diye şimdi hiçbiri dünden beri yanmıyor yüksek izlenimli videolarda var.yurtdışındaki arkadaşlarda bu sorun varmı şu an yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz

Kardesim ben makedonyada yasiyorum bende ayni sorunla karsi karsiyayim :(

bence bir yapılanma var bu kanal içinde yeni kanallar açma özelliği beta idi şimdi bu betadan asıla geçti ve çalışma devam ediyor çünkü kanal açarken bazen (kanal içinde kanal açarken)tel onay istiyor sayfayı yenileyince bu istek gidiyor.zaten dolar aktif olmama hikayeside bundan sonra başladı.bence bunun yapılandırması var ve yakında kanal içi kanal açmada tel onaylı olacak.siz bu sıralar bolca kanal içi kanal açmaya bakın.benim 35 gmail hesap kanalım vardı her birine 10 kimine 20 kimine 30 şeklinde yaklaşık 500 kanal açtım.
dolar aktif olmayan videolara baktım hiç birinde reklam yok.zatentemuzun başından buyana gelirler inanılmaz düştü.reklam fiyatları ucuzladı tbm düştü.yeni eklenen videolarda ses var görüntü yok hesabı,görüntü var reklam yok o yüzden to da iyice düştü

bence bir yapılanma var bu kanal içinde yeni kanallar açma özelliği beta idi şimdi bu betadan asıla geçti ve çalışma devam ediyor çünkü kanal açarken bazen (kanal içinde kanal açarken)tel onay istiyor sayfayı yenileyince bu istek gidiyor.zaten dolar aktif olmama hikayeside bundan sonra başladı.bence bunun yapılandırması var ve yakında kanal içi kanal açmada tel onaylı olacak.siz bu sıralar bolca kanal içi kanal açmaya bakın.benim 35 gmail hesap kanalım vardı her birine 10 kimine 20 kimine 30 şeklinde yaklaşık 500 kanal açtım.
dolar aktif olmayan videolara baktım hiç birinde reklam yok.zatentemuzun başından buyana gelirler inanılmaz düştü.reklam fiyatları ucuzladı tbm düştü.yeni eklenen videolarda ses var görüntü yok hesabı,görüntü var reklam yok o yüzden to da iyice düştü

Kanal içi kanal nasıl açılıyor. bilgi verebilir misiniz.

sağ üst kanal ayarlarından youtube ayarlarına gir.kanalına isim ver sonra aynı yerden gelişmişe gir orda mavi bir yer var.kanalı Google artıya bağlamı ne yazıyor ona tıkla gerisi gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri