Videoları Gizlersem kanalın pksı kapanır

kaanYTP

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar pksı açık bir kanaldaki 4bin saat dolduran videoları liste dışı veya gizli tutarsak kanalın pksı kapanma olasılığı nedir?

ben kanalda 10 bin saati geçince 4000 saati doldurduğum videoları sildim umarım sorun olmaz :D

Olasılık 0 hocam direk para kazanma kapanır :)

Eyvallah hocam . ya bi dalgınlıkla boşluğuma geldi gizledim :) sonradan dank etti. açtım tekrardan pk uçmamış ama güvenemedim. suan acık durumda lakin beklicem pazartesiye kadar yt gec yansıtıyor ya güncellemeleri artık kısmet.

Eyvallah hocam . ya bi dalgınlıkla boşluğuma geldi gizledim :) sonradan dank etti. açtım tekrardan pk uçmamış ama güvenemedim. suan acık durumda lakin beklicem pazartesiye kadar yt gec yansıtıyor ya güncellemeleri artık kısmet.

yapmayaydın iyiydi hocam ya. ama olmuş bir kere muhtemelen kapanacaktır. ama çok saçma bir uygulama. profesyonelleşene kadar yaptığımız saçma sapan videoları silmek istesek silemeyecek gizliye alamayacak mıyız yani:(

Bir şey olacağını sanmıyorum hocam

sağ ol hocam biraz içim rahatladı :) yani öteki türlü direkt olarak uçardı zaten pksı diye düşünüyorum bende.

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

ben kanalda 10 bin saati geçince 4000 saati doldurduğum videoları sildim umarım sorun olmaz :D

hocam 10 bin saati geçtiğin icin pksı kapansa bile (inşallah kimsenin başına gelmesin) yeniden onaylatma şansın var. Bende öyle bi durum yok kanalı yeni actım daha yükleme yapmamıştım :) sadece 4bin saat izlenim olan videolar vardı :)) zaten gittim onları şey yaptım.

Son düzenleme:
hocam 10 bin saati geçtiğin icin pksı kapansa bile (inşallah kimsenin başına gelmesin) yeniden onaylatma şansın var. Bende öyle bi durum yok kanalı yeni actım daha yükleme yapmamıştım :) sadece 4bin saat izlenim olan videolar vardı :)) zaten gittim onları şey yaptım.

inşAllah bir sorun olmaz hocam :D

silmedik ama gizliye aldık, pk gider mi yani ?

silmedik ama gizliye aldık, pk gider mi yani ?

Konu açtım sağ olsun Ytp deki üye arkadaşlar fikir verdiler yorumladılar.Hocam anladım şu kanalında 4k saati doldurmuş içeriklerin varsa sorun olmuyor.,lakin benim gibi yoksa sadece 4k saat vidyoların varsa gizleme pksının uçma ihtimali olabilirmiş. valla çok şükür ki benim gitmedi :) cünkü 1 gün sonrası durumu fark edip açtım pklarını . ama çekindim de konuya tam hakim olmadığımdan.yani olasılık işte ama yapmamak lazımmış :)

Konu açtım sağ olsun Ytp deki üye arkadaşlar fikir verdiler yorumladılar.Hocam anladım şu kanalında 4k saati doldurmuş içeriklerin varsa sorun olmuyor.,lakin benim gibi yoksa sadece 4k saat vidyoların varsa gizleme pksının uçma ihtimali olabilirmiş. valla çok şükür ki benim gitmedi :) cünkü 1 gün sonrası durumu fark edip açtım pklarını . ama çekindim de konuya tam hakim olmadığımdan.yani olasılık işte ama yapmamak lazımmış :)

hah anladım hocam. benim içerikler 4K saat için değil ama ihtar gelir diye gizliye almıştım şimdi liste dışı yaptım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri