Videoları silmeli miyim beklemeli miyim?

webtasarimda

Yasaklanmış
Merhaba,

Neredeyse 2 haftadır kanallarıma bakmıyordum. Bugün bakmaya başladım. Quizden atılan yok hiçbir tane. Hepsi de full epsiodesli kanallar. Bu önemli değil ama bilginiz olsun...

Arkadaşlar şimdi içeride para birikmiş. Sizce biraz daha beklemelimiyim mi yoksa kaldırmalıyım mı? Günlük çok güzel kazandırıyor ama korkuyorum. :o

bende de öyle bi kanal var hiç silemem ya hep ya hiç bekliyoruz hayırlısı.

ben şimdilik

videoları gizliyorum hocam

aynen bu sorunun cevabını bende merak ediyorum gizliye alsak boş diye atarlarmı devam etsek telif gelse teliften atarlarmı

gizliden genele alınca aynı şekilde devam eder mi sizce? ya da gizli olması riskleri kaldırıyor mu?

alt satıra yazıyorum spoiler...

şimdiye kadar sorun yaşamadım.. iyi kazandıran mn / rec tarzı partnerlerdede aynısını yaptım hep.. gizlediğim videoların paralarını hep aldım ve videolarını gizliye aldığım hiç kanal kapanamadı..

hızlı bir şekilde olmasada tekrar index alıp izlenmeye devam ediyor.. senin için riske edilecek ücret neyse o bakiyeye ulaştığında o kanalı gizleyip.. aynısından bi tane daha oluştur..

1 kanal sizlere ömür. Diğerlerine kıyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

1 kanaldaki videoları silmiştim o da kapanmış anlamadım gitti :D tek anlamadığım içeride o kadar para kaldı o kadar üzüldüm şimdi 3 5 daha gidince niye üzülüyorsam :o

kurcalama gelecekse gelir sonra kurcaladım diye üzülürsün gelecekse gelir kafana takma kötüyü çağırma işine gücüne bak...

Hocam senin dusuncenin aynisini bende kendime sordum durdum. Sonunda karar verdim ya icindeki paraya razi gelirim yada riske atar var olanda da olurum. ben razi geldim hocam. Bitane video cektim telden Oglumun oyuncaklarini bosta durmasin diye kanal. digerlerini gizledim.videolarin gunluk kazanci yuksektir. Aza Kanaat getiremeyen Cogu hic bulamaz derdi Annem.

Hocam senin dusuncenin aynisini bende kendime sordum durdum. Sonunda karar verdim ya icindeki paraya razi gelirim yada riske atar var olanda da olurum. ben razi geldim hocam. Bitane video cektim telden Oglumun oyuncaklarini bosta durmasin diye kanal. digerlerini gizledim.videolarin gunluk kazanci yuksektir. Aza Kanaat getiremeyen Cogu hic bulamaz derdi Annem.

videoları gizleyince garanti mi oluyor öyle kapanmıyor mu sayfa ???

hocam güzel diyorsunda bir tanesindeki videoları silip dandik bir video atmıştım hiç bir anlamı olmayan. buna rağmen spamdan kapanmış. bence farklı bir şey dönüyor daha önceden saldırılmış olabilir bilemiyorum ama hala kafam basmıyor ee kanal boştu diyorum. elimde tek güzel getiren 1 kanal kaldı. bir süredir çalışamıyorum. yani ben bu sefer gri olmak istemiyorum. ya siyah olacak ya beyaz. vallaha ağlayacağım ne zormuş karar vermek. :D

videoları gizleyince garanti mi oluyor öyle kapanmıyor mu sayfa ???

Bu islerin garantisi olmadigini hepimiz biliyoruz. Hic olmassa riskler bolunuyor. Kesinlesmeler baslayacak, kanal kapanmalari yasanacak bunlar olagan seyler artik. Ben bu sekilde kazancimi korumak icin bu yontemi sectim.

---------- Spam Engelliyici 04:44 ---------- Önceki Mesaj 04:40 ----------

hocam güzel diyorsunda bir tanesindeki videoları silip dandik bir video atmıştım hiç bir anlamı olmayan. buna rağmen spamdan kapanmış. bence farklı bir şey dönüyor daha önceden saldırılmış olabilir bilemiyorum ama hala kafam basmıyor ee kanal boştu diyorum. elimde tek güzel getiren 1 kanal kaldı. bir süredir çalışamıyorum. yani ben bu sefer gri olmak istemiyorum. ya siyah olacak ya beyaz. vallaha ağlayacağım ne zormuş karar vermek. :D

Karar vermek cok zor tabiki hocam. Bende gunlerdir dusundum cogu konudada ne yapmam gerektigini sordum ama kesin bir cevaba ulasamadim onun icin bu sekilde deneyecegim sansimi. Gunluk kazanci cok iyi kanallarimi gizledim durum o yani. Umarim herkes alir bu ay hakkettigini.

2 haftalık özeldeki kanallarım kapandı.zerre faydası yok malesef

Boş kanallarıda atıyorlar bunuda hesap et

silmek gizlemek vs...boş işler bence kapanacaksa istersen al cebine koy kanalı yine kapanır. kurcaladıkça riske sokarsınız kanalı bi şeyden koruyayım derken başka birşey açarsın başına kurcalamayın...

arkadaşlar 1 ana gmailde 2 kanal bağlı. Yani tek dashboard da 3 kanal var. bunları ayırlamılımı. yoksa 3 taneden bir sıkıntı olmaz mı?

gizliye alinan bi videoda sonra acinca eskisi gibi izlenmiyor index almiyor oyle videolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri