EDİTTTT: Sadece bu postu okuyarak cevap yazan ve boşa konuyu güncelleyenler yüzünden edit koydum. ben başkasından çalıp sonra videoyu yükleyip sonra başkası benden çalmıyor okumadan etmeden millet yorum yapıyor.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler selam;
videolarımı biri ben yükledikten bir kaç gün sonra indirp tekrar yüklüyor bu adamın konumunu bulabilir miyim ? 5 abone daha olmadığı için göremiyorum socialblade'de şimdi şikayette edemiyorum insan korkuyor kendi kanalımda kapanabilir özgün değilim.
Yapabileceğin tek şey şikayet etmektir, özgün olmadığın için de onu yapamıyorsun. Adresinide bulamazsın, hadi olduki buldun diyelim ne yapmayı planlıyorsun ki ? lütfen gerçekci olalım..
hocam bazı arkadaşlarım biliyor kanalımı bu aralar iyi kazanıyorum da belki videolarımı indirip onlardan biri yüklüyordur "ben de para kazanabilirim" düşüncesiyle o yüzden sordum.
---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------
beyler video sahibini tanıyorum ve paylaştığı videolardan kesitler alarak yapıyorum videonun hepsini almıyorum o da biliyor aldığımı ve birşey demiyor çünkü onu da daha fazla kişiye ulaştırıyorum ve bu yaptığı iş meşhurlaşıyor.lütfen konu dışı yorumlarda bulunmayın.
O zaman videoların asıl sahibine bildireceksin telifi gerçek kişi atacak sorun ortadan kalkacaktır.
O zaman videoların asıl sahibine bildireceksin telifi gerçek kişi atacak sorun ortadan kalkacaktır.
sen çalıosun oda senden çalıyor anormal bi durum varmı bunda hocam![]()
O zaman bu kulağına küpe olsun. Bundan sonra kardeşine bile kanallarını gösterme. Hayırlı işler. âº
üstadım kanalım 3-5 aboneyken zaten arkadaşlara söylemiştim abone olun falan gibisinden böyle yükseleceğini bilmiyordum.hiç kimseye göstermiyorum zaten yükseldiğinden beri.O zaman bu kulağına küpe olsun. Bundan sonra kardeşine bile kanallarını gösterme. Hayırlı işler. âº
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.