Videolarım değil ama fikirlerim çalınıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol kardeşim teşekkür ederim.
Haklısın bu işte yatırım çok önemli. Ama şuan fazla kazanamıyorum. Hazırda da maddi destek olmadığından fazla reklam yapamıyorum :) Yine de arada Facebook sayfası için ufak reklamlar yapıyorum. Bugünden itibaren de Youtube'da reklam yapmayı deniyorum. Aslında 1 sene spam yapıp sonra özgüne geçsem maddi olarak kaynak yaratmış olurdum özgüne :) Ama neyse iyi olur inşallah.

Hocam spamdan gelecek para ne kadar mantıklı olur orası da var ünlemiydi topluluk kuralıydı kanalı oturtmasıydı derken bir anda paranın yanma olasılığı bile var hani bu işi ciddi anlamda yapan işini tutturan para yapan arkadaşlar var lafım yok fakat zor yani o emekle özgün video hazırlamak daha sağlam olur en azından severek yaparsınız. Ben özgünden yana olduğum için pek bir şey diyemeyeceğim o yüzden :) Bildiğiniz yoldan şaşmayın derimçünkü mutlaka her emeğin karşılığı vardır. Saygılar :)

Hocam spamdan gelecek para ne kadar mantıklı olur orası da var ünlemiydi topluluk kuralıydı kanalı oturtmasıydı derken bir anda paranın yanma olasılığı bile var hani bu işi ciddi anlamda yapan işini tutturan para yapan arkadaşlar var lafım yok fakat zor yani o emekle özgün video hazırlamak daha sağlam olur en azından severek yaparsınız. Ben özgünden yana olduğum için pek bir şey diyemeyeceğim o yüzden :) Bildiğiniz yoldan şaşmayın derimçünkü mutlaka her emeğin karşılığı vardır. Saygılar :)

Zaten amacım özgün, spam sadece bir dönem özgüne kaynak için araç olabilirdi diye düşündüm :)

Bakalım Kanal 5 aylık, 50 civarı video, 700 civarı abone, 600.000 civarı izlenme var. Ümit verici, umarım birşeyler olur

Zaten amacım özgün, spam sadece bir dönem özgüne kaynak için araç olabilirdi diye düşündüm :)

Bakalım Kanal 5 aylık, 50 civarı video, 700 civarı abone, 600.000 civarı izlenme var. Ümit verici, umarım birşeyler olur

Gayet iyi gibi gözüküyor anladığım kadarıyla. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

Hayır kardeşim aynen videoları kopyalamıyor. Ama ne video yüklesem 2 güne kalmadan aynısını yapmaya çalışıyor. Kanal adı, açıklamalar başlıklar blog temasına kadar aynı yaptı. Sinir bozucu bir hal almaya başladı da biraz.

hmm haklısınız .

demekki fikir orjinal değil yada sen iyi oynayamıyorsun adam daha iyi yapıyor şikayet ettiğine göre,mevzu ne ben cidden anlamadım dünyanın en orjinal fikrini buldunda o yüzden mi canın sıkıldı,bırakın bu işleri buna kafamı yoracağıma spam yaparım daha iyi

demekki fikir orjinal değil yada sen iyi oynayamıyorsun adam daha iyi yapıyor şikayet ettiğine göre,mevzu ne ben cidden anlamadım dünyanın en orjinal fikrini buldunda o yüzden mi canın sıkıldı,bırakın bu işleri buna kafamı yoracağıma spam yaparım daha iyi

Tamam

Orijinal veya değil adamın verdiği bir emek var. Spam işlerle uğraşabilirsiniz sonra hesap kapanınca yardım edin diye başlık açıyorsunuz bana göre de sizin yaptığınız emek hırsızlığı fakat ben bunu dile getirmiyorum şu durumda yazdığınız şeye cevap olarak yazıyorum biz de buna saygı duyarız bizi ilgilendirmez deriz geçeriz. Aynı şekilde herkesin yaptığı iş kendini ilgilendirir hocam yanlış anlamayın da siz de onun verdiği emeğe saygı duymalısınız üslup hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Ne kadar çekemeyen insanlarız arkadaş? Birbirimizin başarısı, kazancı bizi bu kadar mı rahatsız eder ya?!

Yukarda bahsettiğim kişi yine balataları sıyırdı, yeni yüklediğim videoya 10 tane dislike attı ve atmaya da devam edecek belki.

Hem aslında kanalımı beğeniyor, taklit ediyor hem de dislike atıyor. Yahu Youtube orası ya. Falanca mahalle değilki. Youtube ya.. Milyonlarca video milyarlarca izlenim var. Kapalıçarşıda bile insanlar kardeş kardeş işini yaparken sana ne oluyor yahu?!

Hem ayrıca, a be nankör! Önerilen videolar sayesinde kanalına izlenme gönderiyorum hiç haberin yok! O sebebtendir ki sayemde benim kanalım açıldığı tarihten itibaren kanalının izlenme sayısı hızla artmaya başladı! (Socialblade'den kontrol edildi)

Videoları taklit et,
Başlıkları açıklamaları etiketleri kopyala,
Blog temasını bile aynı yap,
Video düzenlemesindeki benden öğrendiğin onca şey...
Şuan videolarına eklediğin arka plan müziklerini bile belki sayem de öğrendin hatta belkisi fazla.

E durum böyleyken gel bir de dislike yağmuruna tut.

Yediğin kaba pisle...

Yok abi bizden adam olmaz!

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

Orijinal veya değil adamın verdiği bir emek var. Spam işlerle uğraşabilirsiniz sonra hesap kapanınca yardım edin diye başlık açıyorsunuz bana göre de sizin yaptığınız emek hırsızlığı fakat ben bunu dile getirmiyorum şu durumda yazdığınız şeye cevap olarak yazıyorum biz de buna saygı duyarız bizi ilgilendirmez deriz geçeriz. Aynı şekilde herkesin yaptığı iş kendini ilgilendirir hocam yanlış anlamayın da siz de onun verdiği emeğe saygı duymalısınız üslup hiç hoş değil.

O arkadaş belki 1 saatte bir kaç kanal açıp yüzlerce video yüklerken benim tek video montajım bazen 3-4 saat sürüyor. Neyse. Ben Tamam diyip geçtim ona zaten.

valla kanalı gönder dicem hangi kanal oldugu usta şimdi güven meselesi sende haklısın elimizden geleni yaparız aynı durumdan bende muzdaribim uzun zamandır

valla kanalı gönder dicem hangi kanal oldugu usta şimdi güven meselesi sende haklısın elimizden geleni yaparız aynı durumdan bende muzdaribim uzun zamandır

Sağol kardeşim, elden birşey gelmiyor işte. Youtube'a yazdım bakalım, gerçi ordan da birşey çıkacağını sanmıyorum ama durum hiç adil değil.

Kanal Gameplay değil. Paylaşıcam ama artık daha da korkuyorum. Gerçi özgün kanal, tüm videoları kameramla çekiyorum ve free ya da Youtube'un kendi müziklerini kullanıyorum. 5 aylık bir kanal, inşallah bir süre daha kapanmaz sağ kalırsa paylaşırım seve seve.

konuyu bilmek gerek ilk önce bu işe kim başlamış mesela? anlattığına göre sen bu işi ilk yapmışsın? ama yok eğer o kişi başladıysa sorunu kendinde ara

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 15:51 ----------

ek olarak belki ilk sen taklit etmişsindir? adamda sana aynı hissi yaşatmak istemiştir. anladın mı?

kendi halinde giderken biri bir işe başlıyor eyvallah taabiiki yapacak normal. tonlarca kategori ve aynı tip video var..burası normal

ammaaaa.....

bir işe başlıyor ve ilk videoları sizin aylar önce yaptığınız videolar!

ee tabi karşılığını alırsın. hayatta yaptığımız herşeyin bir karşılığı var.

sen eğer insanları sabote etme amaçlı, boşluklarını görüp, onu alaşşağı etme güdüsüyle hareket edersen karşılıgını alırsın. bunu unutma.

daha fazla yazmak istemiyorum. o yüzden kendi yolunda ılerlemeye bak.

ve bir işi ilk başlatana saygı duy. önce kendinle yüzleş.

herkese bol kazanc! nokta.

konuyu bilmek gerek ilk önce bu işe kim başlamış mesela? anlattığına göre sen bu işi ilk yapmışsın? ama yok eğer o kişi başladıysa sorunu kendinde ara

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 15:51 ----------

ek olarak belki ilk sen taklit etmişsindir? adamda sana aynı hissi yaşatmak istemiştir. anladın mı?

kendi halinde giderken biri bir işe başlıyor eyvallah taabiiki yapacak normal. tonlarca kategori ve aynı tip video var..burası normal

ammaaaa.....

bir işe başlıyor ve ilk videoları sizin aylar önce yaptığınız videolar!

ee tabi karşılığını alırsın. hayatta yaptığımız herşeyin bir karşılığı var.

sen eğer insanları sabote etme amaçlı, boşluklarını görüp, onu alaşşağı etme güdüsüyle hareket edersen karşılıgını alırsın. bunu unutma.

daha fazla yazmak istemiyorum. o yüzden kendi yolunda ılerlemeye bak.

ve bir işi ilk başlatana saygı duy. önce kendinle yüzleş.

herkese bol kazanc! nokta.

Sen ne diyosun hacı?

Belli ki bir yerlerde bir yaran var onun sebebiyle de çok alakasız şeyler yazmışsın.

Ben taklit etsem ne diye böyle bi konu açayım?

Benim kanalımdan 2 ay sonra açılmış, kanal ismi kanal ismime yakın bir isimle açılmış, video başlıkları açıklamaları kopyalanmış ve blog temasına kadar aynı yapılmış bir kanaldan bahsediyorum.

Benim bu konuda dikkat çekmek istediğim nokta bu kişinin aslında videolarımı beğenmesi fakat farklı hesaplarla videolarıma dislike atması ve blog temasına kadar herşeyi aynı yapmaya çalışmasıydı.

Yoksa benim videoda yaptığımı taklit edebilir, hoş zaten edemiyor arada büyük fark oluşuyor, özgün oluyor sonuçta buna birşey diyemem.

Ama bir videoyu taklit etmek ne demek? Demekki videolarımı beğeniyor.

Ama sonra tutup da 10 tane ayrı hesapla videoya dislike atması etik değil.

Sana da bunları niye yazıyorsam onu da anlamadım

Mesajının ilk cümlesi "konuyu bilmek gerek"

Öyleyse konuyu bilmeden konuşmayacaksın.

Gerçi ben konuyu gayet açık ve dürüstçe anlattım ama demekki için fesat anlamak istediğin gibi anlıyorsun

Son düzenleme:
bu dislike flag atanlar kadar karektersiz insan yok hırs işte arkadas para hırsı adam üsenmiyor gidiyor rakip videoya 10 tane hesaba girip dislike atıyor

Böyle tiplerinde Allah belasını versin , Diskile atıyormuş bide :)

Flag atanında dislike atanında , Şu sıra çok bela okuyorum elbet biri tutcak :)

bu dislike flag atanlar kadar karektersiz insan yok hırs işte arkadas para hırsı adam üsenmiyor gidiyor rakip videoya 10 tane hesaba girip dislike atıyor

вαттυѕαу;590359' Alıntı:
Böyle tiplerinde Allah belasını versin , Diskile atıyormuş bide :)

Flag atanında dislike atanında , Şu sıra çok bela okuyorum elbet biri tutcak :)

Ben anlamıyorum böylelerini,

Sanki orası milyonlarca video ve milyarlarca izlenmenin sözkonusu olduğu Youtube.com değil de falanca iş hanı, ya da falanca gün meyve sebze pazarı.

Benim videom dislike alınca ya da silinince köşe olacak kendisi sanki.Fesatlık böyle birşey

bak değerli kardeşim. bana burada videoları tek tek döktürtme
adam gibi ol önce

adamın şubat ayında yaptıgı videoları yapmak işe başlamışsın
bide bıdı bıdı konuşuyorsun.

bide utanmadan fikrim çalındı dıyor ya.

madem milyonlarca video var niye ilk yaptıgın videolar bu arkadaşın yaptıgı videolar?

ilk önce sen yaptın.
adamda sana aynısını yaptı.

bu kadar basit.

bak değerli kardeşim. bana burada videoları tek tek döktürtme
adam gibi ol önce

adamın şubat ayında yaptıgı videoları yapmak işe başlamışsın
bide bıdı bıdı konuşuyorsun.

bide utanmadan fikrim çalındı dıyor ya.

madem milyonlarca video var niye ilk yaptıgın videolar bu arkadaşın yaptıgı videolar?

ilk önce sen yaptın.
adamda sana aynısını yaptı.

bu kadar basit.

Öncelikle üslubunu düzeltmeni öneririm bu bir.
İkincisi kimin videolarını yaparak açmışım kardeşim kanalı mı?

Dök bakalım videoları nereye döküyorsan?

Sen kimsin kanalımı nereden biliyorsun o kısımları es geçiyorum umrumda da değil.

Ama kanalımdaki onun videosunun taklidi olduğunu düşündüğün bir herhangi bir videoyu ve onun orijinal videosunu paylaşmanı bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 17:03 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------

Bekliyorum...

Tüm forum burada, anket yapalım, 100 kişiye soralım en popüler cevabı alalım vs

Paylaşır mısın videoları

özelden yazıyorum senın kadar milletin işini baltalama arzum yok. ama üstelersen burayada dökerim.

özelden yazıyorum senın kadar milletin işini baltalama arzum yok. ama üstelersen burayada dökerim.

Evet üsteliyorum.

"Adamın şubat ayında yaptığı videoları taklit ederek işe başlamışsın dedin."

Bunu ispatlamanı istiyorum.

Burada ya da bir kaç yönetici nezdinde paylaşmanı istiyorum. Aksi takdirde hem üslubundan hem de attığın iftiradan şikayetçiyim. [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Benim kanalım Nisan ayında açıldı.

Onun şubat ayında yaptığı benim onu Nisan mayıs aylarında taklit etmiş olduğumu düşündüğün videoları bekliyorum

Son düzenleme:
halen demogoji yapıosun bıde.
o adamın 2.kanalı sende biliyorsun
seninde varya 2.kanal.
anladın.
uzatma özelden yazdım.
burada fikrimi çaldılar diyorsun..ilk yapan o kişi.
kendi yalanına kendinden inanma yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri