Videolarima nasil Yüksek izlenim saglarim

• Kullanıcı Raphael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Raphael

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

özgün bir kanalim var birkac gün sonra 1 aylik olucak. Kanalima ne yapsam (aciklama, etiket, seo calismasi vs.) izlenme alamiyorum. Kanalim indexlenmeye basladi 2 haftadir, aramalarda videolari ve kanalimi bulabiliyorum ama videolarim devam izlenmiyor. Izlenim cekme sitelerinden de 2k filan izlenim aldim. 17k görüntüleme oldugu gösteriyor ama kanalima yansimiyor (bot olduklarindan heralde). Her video icin en az 20TL lik malzeme harciyorum.
Suan kanalda 11 video var ve 10 tanede hazirda var. Arka arkaya atmak istemiyorum hic izlenmez diye.
Ne yapacagimi sasirdim. Pes etmeyi sevmem devam etmek istiyorum. Bana verebilecegini tavsiyeleriniz var midir? Ücretli yardim bile alabilirim eger sonuc iyi olucaksa.

Videolarin izlenmesi sadece etiket seoya bagli degildir icerigin izlenebilir olmasi ilgi cekmeside onemlidir

ek olarak izlenim alırsan para kazanması açık kanala yarın bir gün spamdan gider.

Alamazsın bence şans işi herşey bana göre :) ama bazı sitelere ekleyebilirsin

Videolarin hd kalitede olmasinada dikkat et hatta hep bunu goz onune al

Videolarin izlenmesi sadece etiket seoya bagli degildir icerigin izlenebilir olmasi ilgi cekmeside onemlidir

Üzüldügüm konuda o zaten videolarin kaliteleri, icerik zenginligi, kapak resimleri bile suan milyonluk olan kanallardan 2-3 kat daha özenli ve güzel.
Gecen 1 video hazirlamak 2 günümüzü aldi. Kocaman özel yumurta yaptik videoda yegeni filan oynattik.

Üzüldügüm konuda o zaten videolarin kaliteleri, icerik zenginligi, kapak resimleri bile suan milyonluk olan kanallardan 2-3 kat daha özenli ve güzel.
Gecen 1 video hazirlamak 2 günümüzü aldi. Kocaman özel yumurta yaptik videoda yegeni filan oynattik.

Bak kendin diyosun dort dortluk olupta izlenmiyosa demekki ilgi cekici degldir.

ek olarak izlenim alırsan para kazanması açık kanala yarın bir gün spamdan gider.

kanalin para kazanmasi acik. Ayri ayri 2-3 videoya 2 ser K aldim sadece sorun teskil eder mi? Silmeli miyim o videolari yada ne yapmaliyim?

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Bak kendin diyosun dort dortluk olupta izlenmiyosa demekki ilgi cekici degldir.

Videolar 1080p HD. Ayrica ilgi cekiciler fakat diger büyük kanallar yüzünden millet videolarimi bulamiyor. Ama yeni acilipta 20-30k izlenim alan kanallarda görüyorum onlar nasil yapiyor bilmiyorum.

Videoların ilgi çekiciyse alkislarlayasiyoruma gönder ordan gide gide patlarsın ama özgün olarak insanın izleyesi gelmiyen sıkıcı banal videolarsa farketmez.

özel yumurta nasıl oluyor

Özgün videolara özgün kanala organik olmayan izlenim, abone ya da beğeni almak kendi emeklerinizi öldürmek gibi birşeydir :(

Şuan kanalınız spama bile düşmüş olabilir.

Özgün çalışıyorsanız izlenimler aboneler vs tamamen organik olmalı. Kaliteli içeriği izleyiciye sunup, gerekli SEO çalışmalarını da yapıp, sabırla izlenmesini bekleyeceksiniz. En fazla Youtube'da reklam verirsiniz. Veya benzer kitleye hitap eden başka kanallarınızdan açıklama (annotation) ile trafik çekersiniz. Bunların haricinde yaptıklarınız hata olur.

Youtube herşeyi görüyor. Bir izlenim bir abone nereden nasıl geldi görüyor.

Onun haricinde 5 dakikalık bir videoya 30 saniyelik bir izlenim alsanız, videonun sadece ilk 30 saniyesi izleneceği için videonun performansını düşürür. Ya da abone alsanız, o aboneler aktif olmayacağı ve yeni videolarınızı izlemeyeceği için Youtube'un gözünde değeri olmaz bu da performansa yansır

özel yumurta nasıl oluyor

Bu tarz oluyor.

https://i.ytimg.com/vi/puJ-QpbxYkI/hqdefault.jpg

---------- Spam Engelliyici 00:05 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

Özgün videolara özgün kanala organik olmayan izlenim, abone ya da beğeni almak kendi emeklerinizi öldürmek gibi birşeydir :(

Şuan kanalınız spama bile düşmüş olabilir.

Özgün çalışıyorsanız izlenimler aboneler vs tamamen organik olmalı. Kaliteli içeriği izleyiciye sunup, gerekli SEO çalışmalarını da yapıp, sabırla izlenmesini bekleyeceksiniz. En fazla Youtube'da reklam verirsiniz. Veya benzer kitleye hitap eden başka kanallarınızdan açıklama (annotation) ile trafik çekersiniz. Bunların haricinde yaptıklarınız hata olur.

Youtube herşeyi görüyor. Bir izlenim bir abone nereden nasıl geldi görüyor.

Onun haricinde 5 dakikalık bir videoya 30 saniyelik bir izlenim alsanız, videonun sadece ilk 30 saniyesi izleneceği için videonun performansını düşürür. Ya da abone alsanız, o aboneler aktif olmayacağı ve yeni videolarınızı izlemeyeceği için Youtube'un gözünde değeri olmaz bu da performansa yansır

Kanalimin spam'a düsüp düsmedigini nasil anlayabilirim? Birde Facebook'dan izlenim ceksem büyük sayfalari olanlara ücretli paylastirabilirim. Sizin dediginiz mantikla ayni oluyor ama faceden de paylastirsam millet tiklayip izlemez direk kapatir. Yada baska büyük kanallardan kanal ici aciklama link girilse yine tiklayip direk kapatirlar.

Merhaba arkadaslar,

özgün bir kanalim var birkac gün sonra 1 aylik olucak. Kanalima ne yapsam (aciklama, etiket, seo calismasi vs.) izlenme alamiyorum. Kanalim indexlenmeye basladi 2 haftadir, aramalarda videolari ve kanalimi bulabiliyorum ama videolarim devam izlenmiyor. Izlenim cekme sitelerinden de 2k filan izlenim aldim. 17k görüntüleme oldugu gösteriyor ama kanalima yansimiyor (bot olduklarindan heralde). Her video icin en az 20TL lik malzeme harciyorum.
Suan kanalda 11 video var ve 10 tanede hazirda var. Arka arkaya atmak istemiyorum hic izlenmez diye.
Ne yapacagimi sasirdim. Pes etmeyi sevmem devam etmek istiyorum. Bana verebilecegini tavsiyeleriniz var midir? Ücretli yardim bile alabilirim eger sonuc iyi olucaksa.
youtube sorunları ve çözümler bölümüne video seo hakkında döküman attım. incelemende fayda var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri