videolarımı facebook sayfasında yayınlayıp tık almak

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mustyy58

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar 300.000 k üzeri bir facebook sayfamız var komedi üzerine. ki uğraşırsam 1,000,000'a kadar çoğaltırım bu üye sayısını, size sorum buna yönelik yani komediye bir kanal açsam telif istemeyen üç dört video çekip atsak buradan izlenmelerden para kazanır mıyız? eğer olursa bir anda video binlerce izlenme aldı diye yutup bizi banlar mı?

Seni kesinlikle banlamaz .. ve yukleyip facebookdan para kazanabilirsin

üstadlar daha iyi bilir ama bence de banlanmazsın ve iyi getirisi olur.. nasıl olsa ne atsan izlenir :)

Reklamlara tiklayin gibi bi not dusmezsen problem olmaz sanirim.

Hocam videoyu direk faceye koyunca pek izlenme olmuyor ama videonun içinde ilgi çekici bi resim koy resmi yükle resmin başlığına video başlığını yaz altınada izlemek için: YouTube url sini yapıtır bence daha çok izlenim alırsın :)

Banlanma gibi bi durum söz konusu olmaz bence, bende bu şekilde yapıyorum ama daha facebook sayfam çok küçük bi türlü büytemedim :)

Sorun olmaz daha önce cok para kazandım facebookda yayınlayıp Türkiyede youtubenin acılmasını bekliyorum devam etmek icin :)

Hocam videoyu direk faceye koyunca pek izlenme olmuyor ama videonun içinde ilgi çekici bi resim koy resmi yükle resmin başlığına video başlığını yaz altınada izlemek için: YouTube url sini yapıtır bence daha çok izlenim alırsın :)

Banlanma gibi bi durum söz konusu olmaz bence, bende bu şekilde yapıyorum ama daha facebook sayfam çok küçük bi türlü büytemedim :)

sayfan büyütmene yardımcı olabilirm kardeşim bi ara pm at sen :)

hocam benim 234k lık yabancı araba sayfası var.
ama facebook youtubeyi sevmiyor videoları hayranların çok az kişilere gösteriyor atıyorum bir fotoğrafa 300 beğeni geliyorsa videoya 10 beğeni zor geliyor sen düşün gösterilen kullanıcı sayısını.

ben bunu bir türlü geçemedim geçebilen var mıı acaba?

evet arkadaşlar 300.000 k üzeri bir facebook sayfamız var komedi üzerine. ki uğraşırsam 1,000,000'a kadar çoğaltırım bu üye sayısını, size sorum buna yönelik yani komediye bir kanal açsam telif istemeyen üç dört video çekip atsak buradan izlenmelerden para kazanır mıyız? eğer olursa bir anda video binlerce izlenme aldı diye yutup bizi banlar mı?

eger otolike karistirmadiysan facebook sayfana yani ilgi yüksekse birlikte calisalim...

videolar benden paylasmasi senden ortak ola biliriz

hocam benim 234k lık yabancı araba sayfası var.
ama facebook youtubeyi sevmiyor videoları hayranların çok az kişilere gösteriyor atıyorum bir fotoğrafa 300 beğeni geliyorsa videoya 10 beğeni zor geliyor sen düşün gösterilen kullanıcı sayısını.

ben bunu bir türlü geçemedim geçebilen var mıı acaba?

ee günde bir kez sürekli olarak paylaşırsan üyeleri bıktırmadan bi şekilde ulaşırsın ayriyeten diğer türlüde paylasımlar az gözüküyor...

Elindekini kullan hocam günde 1-2 video paylaşırsın.
Bide yerleştirme seçeneğini kaldır. Videoyu tam ekran izlemek isteyenler mecburen youtube da izler diğer videolarında daha fazla izlenir.

Elindekini kullan hocam günde 1-2 video paylaşırsın.
Bide yerleştirme seçeneğini kaldır. Videoyu tam ekran izlemek isteyenler mecburen youtube da izler diğer videolarında daha fazla izlenir.

anladım. yerleştirme seçeneğini neden kaldırayım?

anladım. yerleştirme seçeneğini neden kaldırayım?
Çoğu kişi tam ekran izlemek ister, sen buna sadece youtube üzerinden izin verirsen kişi youtubedan izlemek zorunda kalır. Senin diğer videolarınıda muhtemelen görür izler.
Diğer bir seçenekte başka biri paylaşırsa videonu aynı şekilde tam ekran izlemek isteyenler senin youtube kanalına gelir izler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri