- Videoların indexten düşmesi -

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wildwood

Kayıtlı Üye
Günaydın , 2 sorum olacak ..

1- illegal bişey yapmadım tüm videolar indexten düştü . kanal mimlendi büyük ihtimal . Neden kaynaklı olabilir ? ( Özgün )

2- Pc ve ve ip komple nasıl temizleriz ? Format çözümmüdür ? Pc ve interneti değişmeden youtube un bizi ilk defa görüyomuş gibi algılamasını sağlayacak bir yol var mıdır ?

Teşekkürler ...

Günaydın , 2 sorum olacak ..

1- illegal bişey yapmadım tüm videolar indexten düştü . kanal mimlendi büyük ihtimal . Neden kaynaklı olabilir ? ( Özgün )

2- Pc ve ve ip komple nasıl temizleriz ? Format çözümmüdür ? Pc ve interneti değişmeden youtube un bizi ilk defa görüyomuş gibi algılamasını sağlayacak bir yol var mıdır ?

Teşekkürler ...

Senin kadar tecrübeli değilim üstad :) 1.soruna zaten yanıtım yok ama 2.sorun için :) Bende MİMLENMİŞ BİRİ olarak :)

Olay Garanti olsun istiyorsan :

* PC deki HDD ini değiştir ...
* Yeni HDD e kur Windowsunu ... ;)
* Pc nin Mac Adresini ''Change MAC Address'' Full olanıyla değiştir :)

diye öneri verebilirim. %90 bu şeikilde sorun yaşamazsın :)

Ben şuanda Kanalda açıyorum , Video da yüklüyorum , 3 - 5 kanala aynı pc den ccleaner ile girip çıkıyorum sorun yaşamıyorum...

Zaten bunları yapıp yine devam ederse bu sefer TTNET se internetin gidip hattının değişmesini istersin :) (bende yaramasaydı onu düşünüyordum)

1 tane daha aklıma gelen şey var , %99 biliyorsundur ama bilmıyorsan da diyerek PM atıyorum :)

index sorunu bende yaşıyorum özgün de olsa vidyolar izlenmiyor. benle aynı kategoride bi vidyo atılmış mesela o uçmuş gitmiş benim vidyo hala yerinde sayıyo bence de yt kanalları pc ve ip üstünden mimliyo büyük ihtimal. ama yt index sistemini zorlaştırmış sıkılaştırmışda olabilir tam olarak bilemiyoruz işte.

Aynı sorun bendede var sanırım. Özgün kanalım da 22 videom var. 1 2 video hariç diğerleri hiç izlenmiyor. O iki videoda günde ortalama 50 100 arası izleniyor. Düzenleme yapıyorum başlık etiket vb. Ama faydası olmuyor. Eğer youtube kanalı mimlediyse pc de yapacağımız işlemlerin kanala ne faydası olacak ? Kanalı youtube gözünde temize çıkaracak ne yapılabilir...

Senin kadar tecrübeli değilim üstad :) 1.soruna zaten yanıtım yok ama 2.sorun için :) Bende MİMLENMİŞ BİRİ olarak :)

Olay Garanti olsun istiyorsan :

* PC deki HDD ini değiştir ...
* Yeni HDD e kur Windowsunu ... ;)
* Pc nin Mac Adresini ''Change MAC Address'' Full olanıyla değiştir :)

diye öneri verebilirim. %90 bu şeikilde sorun yaşamazsın :)

Ben şuanda Kanalda açıyorum , Video da yüklüyorum , 3 - 5 kanala aynı pc den ccleaner ile girip çıkıyorum sorun yaşamıyorum...

Zaten bunları yapıp yine devam ederse bu sefer TTNET se internetin gidip hattının değişmesini istersin :) (bende yaramasaydı onu düşünüyordum)

1 tane daha aklıma gelen şey var , %99 biliyorsundur ama bilmıyorsan da diyerek PM atıyorum :)

Sağol kardeşim , olmadı upload için ucuz pc alıp yeni internet bağlatıcaz. Tövbe ettik spamı bıraktık inandıramıyoz :)

ben mimlenme vs öyle şeylerin ihtimali dahil olduğuna inanmıyorum işi gücü yokta youtube özgün kanalın indexini mi silecek :D yok hocam öyle bişey sistemsel sıkıntı mı diyleim buna aksaklık mı diyelim artık ne derseniz, vereceğim linktekini deneyin indexde olmayan videoları anında index almıştı bir arkadaş denedi forumdan.
http://www.ytpara.com/1348365-post9.html

ben mimlenme vs öyle şeylerin ihtimali dahil olduğuna inanmıyorum işi gücü yokta youtube özgün kanalın indexini mi silecek :D yok hocam öyle bişey sistemsel sıkıntı mı diyleim buna aksaklık mı diyelim artık ne derseniz, vereceğim linktekini deneyin indexde olmayan videoları anında index almıştı bir arkadaş denedi forumdan.
http://www.ytpara.com/1348365-post9.html
Linkte konu bulamadım hocam normal selam hal hatır muhabbeti olan bi konu :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı sorun bendede var sanırım. Özgün kanalım da 22 videom var. 1 2 video hariç diğerleri hiç izlenmiyor. O iki videoda günde ortalama 50 100 arası izleniyor. Düzenleme yapıyorum başlık etiket vb. Ama faydası olmuyor. Eğer youtube kanalı mimlediyse pc de yapacağımız işlemlerin kanala ne faydası olacak ? Kanalı youtube gözünde temize çıkaracak ne yapılabilir...

Anahtar kelimeleri yazınca filtreden 1 hafta - 1 ay seçince videonuzu bulabiliyormusunuz ?

Sağlamından kara listeye düşmediysen en kısayol format .. İso kalıbıyla Deamon T ile format at gitsin üstad ..

Yav kardeşim bekle biraz güncelleme vardır bir şey vardır hep üstte çıkacaksın diye bir olay yok. İllegal bir şey yapmadıysan geri gelir videoların yerine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri