Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık videoların para kazanma simgesi kaldırılıyor bazen
Youtube'ın Spam'a karşı önlemlerinden birisi
Artık videoların para kazanma simgesi kaldırılıyor bazen
Youtube'ın Spam'a karşı önlemlerinden birisi
bi sende olmuyor o herkesde bazen durduk yere gidebiliyor geri gelebilrde gelmeyebilirde. en son ki cümlene karşılık olarak demekki sen daha r10 a hiç uğramamışsıneee geri gelmiyor mu nasıl bir durum bu?
---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------
nasıl yani bu nu alamadım kaldırılıyor da açılmıyormu birdaha eskidende kaldırıyolardı ama mail geliyordu vs ve ihtiar yoluyorlardı ihtar falan yok kanalda ceva yok nedir anlamadım biraz daha detaylı anlatırsanız yeni durumu
---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------
yahu yok mu bi bilen bilen yoksada duymadık deeyin çok forum sitesine üyeyim gerçekten bedava paylaşım yapmayan yada en ufak şeye bile para isteyen tek forum bi burasını biliyorum. millet bakıp kapatıyor.
eee geri gelmiyor mu nasıl bir durum bu?
---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------
nasıl yani bu nu alamadım kaldırılıyor da açılmıyormu birdaha eskidende kaldırıyolardı ama mail geliyordu vs ve ihtiar yoluyorlardı ihtar falan yok kanalda ceva yok nedir anlamadım biraz daha detaylı anlatırsanız yeni durumu
---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------
yahu yok mu bi bilen bilen yoksada duymadık deeyin çok forum sitesine üyeyim gerçekten bedava paylaşım yapmayan yada en ufak şeye bile para isteyen tek forum bi burasını biliyorum. millet bakıp kapatıyor.
bi sende olmuyor o herkesde bazen durduk yere gidebiliyor geri gelebilrde gelmeyebilirde. en son ki cümlene karşılık olarak demekki sen daha r10 a hiç uğramamışsın![]()
5 tlye bu bilgiyi sana verebilirim
---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------
Gidip gelebilir lakin söylede bir olay var videoların erotik ada buna benzer aşırı vahset kan ne biliyim anladın sen anlatmak istediğimi o videolarında para kazanma gidebilir diğer videolarda durabilir..
Yada teknik sorun..
Benim de bir kanalımın para kazanmaları 2 saatkadar önce video yüklerken gitti. Teknik sorun bence. Çünkü bir videonun "düzenle" kısmına girmeye çalıştığım da da aynı sorunu veriyor. Monkeyler çalışıyor diyor youtube abi zaten. Teleşa gerek yok bence daha öncede böyle sorunlar olmuştu zaten...
birinci sayfada para kazanma simgeleri yok ikinci sayfada war ilginc![]()
geçen benimde bir videomda oldu hiç bi uyarısı felanda yoktu kaldırdım gitti valla hiç riske girmedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.