Videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz

P
  • Kullanıcı pardon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
P

pardon

Guest
xxxxx hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Bu mail 25 ocakta tüm kanallarıma gelmiş. 28 ocakta ilgili xxx kanalını, gmail ve tüm ürünlerle birlikte sildim, bu durumda sizce ne olur. Şuan 2 şubat ve hala para kazanmalarım devrede, acaba diğer kanallar risktemidir? Kanalları farklı bir adsenseye taşımalı mıyım? Ne önerirsiniz.

---------- Mesaj saat 01:38:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:01 civarında gönderildi. ----------

Güncel
Bu konuda fikir verebilecek kimse var mı?

Bende biran bizi etkileyen bir şeyler oluyor sandım korktum

Problem teşkil eden kanalı tamamen sildiysen ve kanalların da şu an problemsiz yoksa bence sorun yok. Yani artık diğer kanalları etkileyecek kanal ortada yok, rahat ol bence. Ayrıca yazdıklarından hareketle maillerin günlük olarak kontrol edilmesinin önemi bir kez daha anlaşıldı. Daha geç görseydin maili, belki de iş işten geçmiş olacaktı. Mailleri tek bir kanala veya outlooka yönlendirip günlük ve düzenli olarak kontrol etmeliyiz.

benimde 1 gün arayla 2 kanalıma geldi aynı mail 2 kanalıda sildim diğer kanallarda sıkıntı yok. üstelik bazıları 2 telifli

Banada 26 ocakta geldi aynı mail.. bende sorunlu kanalı maili ile birlikte komple sildim ve şu an sorun yok benim tek kafama takılan konuda bu ayki kazancımın %80 nini kazandıran kanalı telif geldiği için komple sildim acaba o kanalın kazançları yansıyacak mı? inşallah ta kimsenin hesabına birşey olmadan herkesin parası kesinleşir..

Sildim kanalı arkadaşlar, bu arada adsense'ye başka yönetici atayıp adsense bağlı olan kanaldaki tüm ürünleri sildim. O gmaile bağlı ürünleri silerken mecburen adsense şıkkınıda seçtim. Öncelikle sildiğim hesabıda yöneticilikten çıkardım. Bu şekilde adsense zarar görmüyor değil mi?

Banada 26 ocakta geldi aynı mail.. bende sorunlu kanalı maili ile birlikte komple sildim ve şu an sorun yok benim tek kafama takılan konuda bu ayki kazancımın %80 nini kazandıran kanalı telif geldiği için komple sildim acaba o kanalın kazançları yansıyacak mı? inşallah ta kimsenin hesabına birşey olmadan herkesin parası kesinleşir..

Bugüne kadar teliften kapanan veya silinen kanalların ödemeleri bildiğim kadarıyla yapıldı. Yine de bu konuda forumu araştırmanı tavsiye ederim. Silinen kanalların parasının ödenip ödenmediğiyle ilgili konular açılmıştı.

Bu mail 25 ocakta tüm kanallarıma gelmiş. 28 ocakta ilgili xxx kanalını, gmail ve tüm ürünlerle birlikte sildim, bu durumda sizce ne olur. Şuan 2 şubat ve hala para kazanmalarım devrede, acaba diğer kanallar risktemidir? Kanalları farklı bir adsenseye taşımalı mıyım? Ne önerirsiniz.

---------- Mesaj saat 01:38:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:01 civarında gönderildi. ----------

Güncel
Bu konuda fikir verebilecek kimse var mı?

sorunlu kanal hesabını kökten sildiysen bir şey olacağını sanmam.
kurban bayramı arefesindeydi sanırım banada bu mailden gelmişti ve tesadüfen fark etmiştim.Ve mailde adı geçen kanal hesabını kökten temizledim ve uzunca bi zaman sorun yaşamadım.Geçenlerde yaklaşık bi 10 gün falan önce bir başka kanalım yüzünden tüm kanalların para kazanması kapanmıştı.sorunlu kanal bana maille bildirilmiş ama ben fark etmediğim için kanalların para kazanması kapandı.Sen fark etmişsin iyi ki.Bir şey olacağını zannetmiyorum.
Kolay gelsin...

Bugüne kadar teliften kapanan veya silinen kanalların ödemeleri bildiğim kadarıyla yapıldı. Yine de bu konuda forumu araştırmanı tavsiye ederim. Silinen kanalların parasının ödenip ödenmediğiyle ilgili konular açılmıştı.

Yok bende alınıyor diye biliyorum da araştırmaya gerek duymadım nasıl olsa roket rampadan çıktı artık bekleyip görücez :D

sorunlu kanal hesabını kökten sildiysen bir şey olacağını sanmam.
kurban bayramı arefesindeydi sanırım banada bu mailden gelmişti ve tesadüfen fark etmiştim.Ve mailde adı geçen kanal hesabını kökten temizledim ve uzunca bi zaman sorun yaşamadım.Geçenlerde yaklaşık bi 10 gün falan önce bir başka kanalım yüzünden tüm kanalların para kazanması kapanmıştı.sorunlu kanal bana maille bildirilmiş ama ben fark etmediğim için kanalların para kazanması kapandı.Sen fark etmişsin iyi ki.Bir şey olacağını zannetmiyorum.
Kolay gelsin...
Teşekkür ederim sağolun.

Değerli yt üyeleri 2 gündür kazancı kapanan kanallarım ile uğraşıyorum. Hani birsöz var azmeden fare betonu delermiş diye .bende azmettim para kazanması kapanan kanalımın bir tanesini tesadüf bir sekilde hem aktif ettim hemde yüklemiş olduğum video ve izlenimleri ile birlikte.sanırım bir açık buldum.enkısa sürede burada sizinle paylaşacağım.

Değerli yt üyeleri 2 gündür kazancı kapanan kanallarım ile uğraşıyorum. Hani birsöz var azmeden fare betonu delermiş diye .bende azmettim para kazanması kapanan kanalımın bir tanesini tesadüf bir sekilde hem aktif ettim hemde yüklemiş olduğum video ve izlenimleri ile birlikte.sanırım bir açık buldum.enkısa sürede burada sizinle paylaşacağım.

bugün konusunu açdım 12:10 da mesaj geldi uyarı mesajı 12:45 de kanalların para kazanması gitti bu ne iş anlamadım 1 seneye yakındırda bu işdeyim daha doğrusu muslera06 nın ilk videosunu yüklediğinden 1 ay sonra.

arkadaşlar tüm kanalların para kaznmasını önlemek için (bi bakıma)

sürekli kullandığınız bir mail adresiniiz var ise ve akıllı telefonunuz varsa tüm kanalların gmail adreslerini telefonunuzda kullandığınız bir mail adresine yönlendirin böylece anında ne olduğunu görürsünüz. şahsen bu mail bana geldiğinde muhtemelen 5-10 dakika içerisinde o kanalı silmiştim.

eşleşen geliyor, dünya geneli geliyor veya ünlem çıkıyor anında telefonuma bildirim geliyor ve anında müdahale ediyorum. tabi bunun için 500 mb lık bir internet paketi veya wi-fi ağı gerekli. sırf kanallarım çoğaldı diye internet paketi aldım :)

bol kazançlar..

nasıl yapılacağını anlatırsanız seviniriz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri