Videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya alabiliriz. Çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına yol açabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için lütfen Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin) bölümünü ziyaret edin.

Bu ihlaller için para kazanma özelliğini yeniden etkinleştirmek üzere temyiz süreci söz konusu değildir, ancak hesaplarınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.

YouTube'daki içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Evet arkadaşlar sanıyorum son güncellemden sonra artık sorunlu kanalı diğer kanalların mailine atarken hangi kanal oldugunu belirtmiyorlar. bunu sebebide kendimizin bulması ve bulamazsak eger yüklü miktarda paranın google kalması için. sizde de bu şekilde bir sorun oldumu ? en sonki telif gelen videolara maili kaldırdıkları gibi bunuda kaldırmış bulunuyorlar.

Kanal adı yazmıyorsa, mecbur kendin bulmalısın.
tüm telifli ve dünya engelli kanallarını sil derim.
Tek telif 2 telif fark etmez.
Yoksa para kazanman eninde sonunda gider.

Bana da partnerde böyle bir mail geldi ama hala para kazanması açık bir ihtar var. Tüm videoları bir ihtar altında toplamışlar uyarının bitiş tarihi 10 aralık 2014 diye birşeydi. tek ihtar altında toplandığı için para kazanma kapanmamış olabilir

Peki artık telif ve 3. taraf gelen videoları nasıl bulacağız arkadaşlar.Ben tek telifleri falan silmedim duruyor bakalım.

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya alabiliriz. Çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına yol açabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için lütfen Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin) bölümünü ziyaret edin.

Bu ihlaller için para kazanma özelliğini yeniden etkinleştirmek üzere temyiz süreci söz konusu değildir, ancak hesaplarınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.

YouTube'daki içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Evet arkadaşlar sanıyorum son güncellemden sonra artık sorunlu kanalı diğer kanalların mailine atarken hangi kanal oldugunu belirtmiyorlar. bunu sebebide kendimizin bulması ve bulamazsak eger yüklü miktarda paranın google kalması için. sizde de bu şekilde bir sorun oldumu ? en sonki telif gelen videolara maili kaldırdıkları gibi bunuda kaldırmış bulunuyorlar.
bu uyarının aynısınnı aldım ve bütün kanallarım kapando günlük 200 tl getirisi vardı. bence ihtar gelen kanallarrı sil gitsin risk almaya gerek yok.

bana da 6 kasımda geldi ve bütün kanallar gitti 1 tane kaldı o niye kaldı anlamadım

bu mailden ne kadar süre sonra para kazanma gidiyor arkadaş ya 2ay önce bu mailden 20dk sonra uçurmuştular beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri