Videolu anlatım tutar mı ?

• Kullanıcı santieg0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

santieg0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün gece aklıma esti, bir kanal açtım. Oyun hileleri, bilgisayar sorunları ve çözümleri gibi konularda sesli videolar çekiyorum. Her gün 2-3 tane video çekip atmayı düşünüyorum özgün. Sizce videoların izlenmesini nasıl sağlayabilirim, tabii ki spam gibi hızlı para kazanmayı düşünmüyorum uzun vadede 5-6 ayda sonuç almak istiyorum yavaştan. Neler yapabilirim tavsiyeleriniz var mı ?

Düşündüğünüz tarzda ki videolara youtubeden bakın, izlenmelerine bakın, abone sayılarına bakın. Bir fikir oluşturacaktır.

Arkadaşlar dün gece aklıma esti, bir kanal açtım. Oyun hileleri, bilgisayar sorunları ve çözümleri gibi konularda sesli videolar çekiyorum. Her gün 2-3 tane video çekip atmayı düşünüyorum özgün. Sizce videoların izlenmesini nasıl sağlayabilirim, tabii ki spam gibi hızlı para kazanmayı düşünmüyorum uzun vadede 5-6 ayda sonuç almak istiyorum yavaştan. Neler yapabilirim tavsiyeleriniz var mı ?

Ben bundan 2 sene önce filan oyun hileleri yazıp videolarını çekiyodum sonra hileleri satıyodum videolar 2000-3000 izleniyordu hile forumlarına v.b koyuyordum güzel yaparsan hile çalışıyorsa en 5000 filan izlenir diye düşünüyorum ama bu konularda facebook sayfası açmanı %100 öneririm çünkü bu konularla gelenler önce face sayfasını bulup sonra youtubeden videoları izleyip hileleri indiriyor veya yapıyor hileleride kendin bulup yaparsan baya bir tutrursun ama en iyi gelebileceğin nokta:Ömer ÇELİMLİ - YouTube bu kanalın 2 katıdır.

He her video 3000 izlense bana yeter diyosan gir bu işe ama 100 k 150 k istiyorsan lol v.b çalışan hileler anca oda 1-2 video

Yeterli açıklama yaptıgımı düşünüyorum sen bilirsin gerisi sana kalmış

Popüler oyunları yaparsa tutar , facebook younlar ,android oyunları gibi.

Her konuda çekilmiş onlarca video var youtubeda. O videolar varken aramada benimkini nasıl bulacak insanlar bu düşüncedeyim. Spam yapmak da istemiyorum, özgün çalışmak ama kazanmak istiyorum.

bir eğitimci olarak söylüyorum izlenim almaz :D eğitim üzerine kanalım var 80-90 k geçmez izlemini oda bir yıl oldu , birilerine küfürlü söylemden bulunmuş olsaydım kesin tutardı :( ayda 15-20 $ kazanıyorum gerisi sana kalmış :)
Eğitim videoları diiyince aklıma gelen

Bence oyun hileleri ya da programlarla ilgili videolar maalesef eğitim videolarından çok daha fazla izlenir. Şahsen herhangi bir dersin herhangi bir konunun anlatımı için Youtube'da hiç arama yapmamışımdır. Ama oyun hilesi, programlarla ilgili sorunlar için arama yapmışımdır. Genelde de bu böyledir diye düşünüyorum

Her konuda çekilmiş onlarca video var youtubeda. O videolar varken aramada benimkini nasıl bulacak insanlar bu düşüncedeyim. Spam yapmak da istemiyorum, özgün çalışmak ama kazanmak istiyorum.

Dostum düzenli ve disiplinli şekilde bu işi yaptığın sürece ileride illaki kazanırsın. Her zaman söylendiği gibi sadece sabır lazım özgünde.

İnsanların videonu bulmaları için Başlığa açıklamaya etiketlere ve küçük resme özen göstereceksin sadece. Yani SEO. Ondan sonra düzenli çalıştıkça abonelerin olacak ve abone sayın arttıkça kazanç ivmen hep yükselecek.

Ama bence 1 günde 2-3 video yükleme günde 1 ya da iki günde 1 video yüklemen daha doğru olur. Yine videoları çek ve stokla ama hızlı yükleme ileride sıkışabilirsin.

Kanal ismin, profil resmin, kanal resmin özenli yapılmış olsun.

Kanalının Blogger, Facebook, Twitter vb sayfaları olsun ve bunları kanal resminin üzerine ekle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri