Videom Halen İnceleniyor

4
  • Kullanıcı 44Cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
4

44Cent

Guest
merhaba arkadaşlar

yüklemiş olduğum video nerdeyse 24 saat geçti halen video incelemede....

aynı videoyu paylaşan başka biri veya birileri onlarda ise reklamlar gözükmekte...bende ise video inceleniyor yazısını oldugunda dolayı video para kazanılmıyor.

kaç sefer reklam kazanmayı kapatıp açsamda...sonuç aynı incelemede...bu konuda fikir vermisiniz.?

En son incelemede olan bıraktıgım video telif yemişdi bwlki öyle birşey olabilir emin olmak için videoyu sil tamamen geri yükle birde öyle dene eger yine incelemdwyse bana kalırsa sil ugraşma

telif yeme durumu olmadı..ama şu uyarıyı verdi telif hakllarına uygunmu dıye bende telif haklarını uygun içerik olarak onayladım...halen inceleniyor...video telif hakkı durumu olsa bu vıdeoda bır kaç kısı kanallarında paylaşmışlar ve reklamlar gözükmektedir...telif hakkı olsa o kanallardada sıkıntı olur...

bu inceleme daha ne zamana kadar sürer.

Belli olmaz yarın sabaha kadar bekle eger hiçbişekilde düzelmesse telif yiyeceginden emin ol kardeşim aynı durum başıma geldi inceleniyor yazısı uzun süre kaldıktan aonra videoya telif geldi... Karar senindir istersen beklet istersen sil. Bazen 1 saattede düzelebilri bazen 24 saattede daha uzun süeüyorsa emin ol o videoda bir b.kluk vardır

bysetoll

fikirlerin düşüncelerin için çok sagol..bekliyelim sorun degil telif yemek sıradan bır olay olarak görüyorum desem kandırmış olurum..

Fatih Sultan Mehmetin dediği gibi
YA iSTANBUL BENİ ALIR
YA DA BEN İSTANBUL’U

inat ettim (:

çok sagol arkadaşım

inceleme süresi çok uzadıgında siliyorum ben genelde eşleşen falan filan cıkabılıyo

teamviewer varsa yardımcı olurum

düzenle>> başlık ,içerik ve tagları sil
başlığa kısa birşey yaz
para kazanma kısmını deaktif et daha sonra kaydet
tekrar düzenle>>
para kısmını aktif et ve kaydet bu şekilde sorun çözülür daha sonra
düzenle kısmından isteğin başlık içerik ve tagları ekleyebilirsin
bunu bir kaç defa dene ilkinde olmazsa
umarım faydalı olur.

[MENTION=25]uykusuz[/MENTION]
fikirlerin düşüncelerin için çok teşekkürler.uyguladım malesef olmadı.ne yapalım sağlık olsun bekleyelim sonuç ne olacak.ya telif yeriz yada kazanırız..başka bır ihtimali yok :)
[MENTION=25]uykusuz[/MENTION] bisey daha kafama takıldı...şimdi diyelim para kazanma aktif oldu.önceki izlenimlerden para kazanma durumun söz konusu olurmu..para aktıf oldukdan sonrakı izlenimlerden mi sağdece para kazanırım.?

hocam izlenimlerden para kazanılmıyor reklam tıklamalarından para kazanılıyor dolar işareti beyaz olduğunda adsense reklamları çıkar video da izleyici reklamı tıklarsa para kazanırsın

serkan abinin konusu bunuda incele
Video inceleniyor sorunu ve Çözümü !

$ işareti beyaz oldugunda para kazanma statüsünde degil yazıyor yeşil oldugunda ise inceleniyor yazmakda....gece gece sizinde fazla rahatsız etmiyim...
bakalım görelim...video inceleme oldugunda izlensede adsense'de gösterimle yansımıyor suan için.
selametle kalın [MENTION=25]uykusuz[/MENTION]

$ işareti beyaz oldugunda para kazanma statüsünde degil yazıyorsa telifli bir videodur.telifli videoları silin gitsin ama inceleniyorsa videoyu dediğim yöntemle çözülür.
video inceleme oldugunda izlensede adsense'de gösterimle yansımıyor suan için.-->izlenimden kazanılmıyor zaten

rahatsız oluyor şeklinde düşünmeyin amac herkes kazansın.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

[MENTION=25]uykusuz[/MENTION]
gerçekten çok detaylı yardımın oldu..sagolsun serkan arkadaşın youtube para nasıl kazanılır...videosu'nu detaylı sekilde izledim gerekli durumları ögrenmişdim.

o konuda şu yeniligi gördüm otomatik para kazanmayı devre dışı bırakmamıızı etiket vb durumları söylemiş.

birde senin konu başlıklar içerik yazısı etiktleri degiştirmeni söyledin onuda sizden fikir almış oldum...

ne yapalım şimdilik olmadı...ilerleyen zamanlar bu konu hakkında videonun son durumunu yazacam bakalım kim kimi fet edecek :)
saygılarımla [MENTION=25]uykusuz[/MENTION] kolay gelsin

esf. serkan hoca bu işin duayeni.
başka sorunuz oldugunda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
kolay gelsin sizede.

Benimki 2 Gundur Inceleniyor, Inada Bindim Artik :D

bende arkadaşım inat oldu ıkı gündür bende beklemekteyim...

---------- Mesaj saat 16:01:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:43 civarında gönderildi. ----------

bunu deneyin arkadaşlar adım adım büyük bir ihtimalle düzelecektir...dün bende 1 tane si takıldı bu sayede çözdüm telif falan da gelmedi :)

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/1945-para-kazanma-inceleniyor-sorunu-cozumu.html

Gs çok sagol bır arkadaşda buna benzer söylemişti...olmadı..zati serkan arkadaşın videolarında anlatmıştı..yenileme yapsamda reklamdan kapatma yapsamda olmadı

---------- Mesaj saat 16:04:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:59 civarında gönderildi. ----------

Videoyu sil tekrardan yükle bendede bi seferinde öyle olmustu.

silip yükleme gibi bir özelliğim yok şuan için hit alan bir video'idi.şuan yaklaşık 4 video incelenmekte 2 gündür.

yaklaşık 10 bin izlenim reklam aktivsiz şekilde yayınlanmakta...

o inat etti; bende ondan daha çok inat ettim ya bamlansın yada acsın reklamı...

gitti paralar şimdilik azda olsa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri