Videom İzleniyor ama Cep Telefonundan

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kanalımda ilginç bir şey var izlenim çok iyi kazanç 10 da 3 video ortası reklamlar açık ama kazanç düşük bende o kanalıma girdim.Baktım neden böyle diye izlenimlerin %70 cep telefonun geliyor bu yüzden izlensede para gelmiyor.

Ben ne yapmalıyımda bu kanaldan normal kazanç sağlamalıyım.Video kategorisi yabancı

Şimdi ben ne yapmalıyım

Bundan 1 ay önce bir konuda adsense mobil görüntülemeleri saymıyor dediğimde, saçmalama öyle şey olurmu denmişti.. Analatic den izleyin izlenimler nerden geliyor.. Belki detaylı çalışma yapılabilir.

hocam izlenim %70 cep telefonunda ben şöyle birşey düşündüm sendikasyon ayarlarından şunu yaptım.Biz galiba video atarken otomatik tüm platformlar olarak atıyor yani cep telefonu tablet lcd bilgisayar xbox v.s

Ama ben şunu yaptım para kazandıran platformlar yaptım.İnş bir artısını görürüm

hocam izlenim %70 cep telefonunda ben şöyle birşey düşündüm sendikasyon ayarlarından şunu yaptım.Biz galiba video atarken otomatik tüm platformlar olarak atıyor yani cep telefonu tablet lcd bilgisayar xbox v.s

Ama ben şunu yaptım para kazandıran platformlar yaptım.İnş bir artısını görürüm

Artısını görürsünüz, dediğinizi yaptıktan sonra para kazanmayı kapatıp tekrar açmanızda fayda var.. Son olarak kanal ayarları gelişmişten kanala ait olan ülkeyi değiştirin atıyorum abd yapmışsanız, adsense para kazanmaya açık olan farklı bir ülke girin..

Artısını görürsünüz, dediğinizi yaptıktan sonra para kazanmayı kapatıp tekrar açmanızda fayda var.. Son olarak kanal ayarları gelişmişten kanala ait olan ülkeyi değiştirin atıyorum abd yapmışsanız, adsense para kazanmaya açık olan farklı bir ülke girin..

Hocam para kazanmayı kapatıp açmak istemiyorum ne olur ne olmaz ünlem olabilir o yüzden onu yapamam.Gelişmişten dediğinizi deniycem

freedom da özellikle belirtilmişti bu,dikkatimi çekti.mobil izlenimlerede para veriyoruz demişler demekki dedim diger partnerlerde bu konuda bi sorun var ama adsense de böyle bi sorun oldugunu bilmiyordum.

japonca çalışıyorsan olabilir genelde tabletden falan izlerler yapcak birşey yok

Benim de videolar genelde telefondan izleniyor o yüzden gelir az, ama siz para kazandıran platforma göre ayarlarsınız bu sefer izlenmeniz çok düşecek haberiniz olsun. Kazancınız değişmez, sonuçta izleyip reklama tıklamayanların size zararı yok yararı var.

Arkadaşlar bu durumdan dolayı kafayı yicem sayfa to 0.05 olur mu yaaa bu nedir arkadaş

Son düzenleme:
arkadaşlar belki de bir çoğumuzun sorunu budur diyecem ama önceden böyle değildi aynı kategoride çalışıyorum bende baktım % 25 i sadece bilgisayar ile izliyor geri kalan telefon ve tablet kullanıyor.. düşüşü buna bağlamak istemiyorum..:mad:

arkadaşlar belki de bir çoğumuzun sorunu budur diyecem ama önceden böyle değildi aynı kategoride çalışıyorum bende baktım % 25 i sadece bilgisayar ile izliyor geri kalan telefon ve tablet kullanıyor.. düşüşü buna bağlamak istemiyorum..:mad:

hocam diğer adsenselerde sorun yok bu adsense full sorun cidden izlenim alıpta 0.06 nedir arkadaş 0.50 olsa gam yemiycem hocam tbm bu kadar düşük değildir 0.06 arasıda 0.03 gördüm 0.01 bile gördüm yani yakında şöyle olucak 0.00
bu nedir

O zaman biz para kazanmıyalım böyle şey mi olur.Cep telefonu %80ler izleniyor ve video ortası reklam çıkmasına rağmen tık yok.
Bende video izlerken arasıra reklam çıkıyor.Videonun başında gösterim reklamı seçtim sadece yine işe yaramadı.

Arkadaşlar bir öneriniz ok mu şunu yapsam artış sağlarım v.s

Hocam forumda bilenler soylemiyor artik herkes menfaatci olmus

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam bunun menfaatle alakası yok bunu söyliyen ne kaydebelir ki bu sonuçta bir bilgi kimseden tüyo istemiyoruz.Senin dediğin gibi birşey varsa zaten insanlığın çivisi çıkmış

Hocam bu söylediğiniz çok yanlış. Bildiğim herşeyi bu forumdan öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum. Ayrıca paylaşımcı arkadaşlarda çoğunlukta..

Arkadaşlar mobil izlenim sonucu eşleşmeyen reklamlara denk geliyor.Ben örneğin tablet izlerken videolu reklamlar çıkıyor.1 buçuk saatlik video sadece videolu reklam nasıl yapabilirim.

Arkadaşlar bir kanalımda ilginç bir şey var izlenim çok iyi kazanç 10 da 3 video ortası reklamlar açık ama kazanç düşük bende o kanalıma girdim.Baktım neden böyle diye izlenimlerin %70 cep telefonun geliyor bu yüzden izlensede para gelmiyor.

Ben ne yapmalıyımda bu kanaldan normal kazanç sağlamalıyım.Video kategorisi yabancı

Şimdi ben ne yapmalıyım

Aynı sorun bende de mevcut ızlenımlerın yarıdan fazlası cep telden,kazanc ornegın bugun 29k ızlenıme 13 dolar ,çözüm üretebildiniz mi acaba?

konu biraz hort olacak ama tekrar konu açmak istemedim şuan aynı sorunu yaşıyorum günlük 50 60 k izlenim alıyorum ama bgbg 1 tl civarında geziyor kafayı yemek üzereyim, yokmu bunun bi yöntemi çözümü, parasıyla bile alırım satarım diyen çıkarsa hani

Arkadaşlar bu durumdan dolayı kafayı yicem sayfa to 0.05 olur mu yaaa bu nedir arkadaş
kardeşim günlük 250k sayfa gösterimi 300k reklam gösterimi ve %15 sayfa to olarak düşünürsen , 45000*0.05=2250 TL yapar la azmı :D

onun yerine 50k sayfa gösterimi 75k reklam gösterimi ve % 15 sayfa to ve 0,15 tbmyi hesaplayalım; 11250*0,15 =1685 TL hangisi daha cazip sence :)

Yani demem o ki google izlenimi bombastik olan içeriklere TBM vermez bu gayet dogaldır.Dille alakalı oldugu kadar içerikle ve platformla da alakalıdır.
Önemli olan parametre bizim için BGBG'dir.Asıl belirleyici olan Reklam istekleri ve görüntülenen reklam yüzdesidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri