Videomu hemen atmış.

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dante

Kayıtlı Üye
Demin konuda paylaştıgım,5-6 saat uraştıgım videoyu bu adam kanalına atmış.Atana hakkımı helal etmem dedim.Yinede atmış.Kanalı aşağıda.

https://www.youtube.com/channel/UCVBJYcV7RFVBx1K4_-RJ8Ww

Kopyalayın videolarını madem ben kazanamıcam oda kazanamasın.

Şikayette ederseniz sevinirim birdaha kimsenin emeğine göz dikmez.

Demin konuda paylaştıgım,5-6 saat uraştıgım videoyu bu adam kanalına atmış.Atana hakkımı helal etmem dedim.Yinede atmış.Kanalı aşağıda.

https://www.youtube.com/channel/UCVBJYcV7RFVBx1K4_-RJ8Ww

Kopyalayın videolarını madem ben kazanamıcam oda kazanamasın.

Şikayette ederseniz sevinirim birdaha kimsenin emeğine göz dikmez.

ah be kardeşim, yani şimdi bi dua edicem böyle beşiktan mezara filmi gibi olcak, oda olmayacak :)

Be gerizekalı fırlatma ya. senden cok ben sinirlendim sanırım :)
bu yorumu kesin okursun. bu yorumdaki harfler, noktalama işaretleri sen ve ben. heycanlandın dimi :D

hacı yaptığın videoları burda paylaşma önerim budur atma demene rağmen atmışlar

Cevap: Re: Videomu hemen atmış.

ben sana ne dedım ? :)

Aynen hayırlısı kardeşim.

---------- Mesaj saat 02:15:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:24 civarında gönderildi. ----------

Ama teşke burda paylaşmasydın gerçekten güzel video

Öylesine atıyım düşüncelerini alıyım arkadaşların dedim.Hata yaptım.Hatasız kul olmaz :)

Ben bidaha yaparım video sorun değilde milletin emeğine göz dikiyolar ona sinir oluyorum.Sanki o videodan milyon dolarlar kazanıcak.

Re: Cevap: Re: Videomu hemen atmış.

Aynen hayırlısı kardeşim.

---------- Mesaj saat 02:15:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:24 civarında gönderildi. ----------

Öylesine atıyım düşüncelerini alıyım arkadaşların dedim.Hata yaptım.Hatasız kul olmaz :)

Ben bidaha yaparım video sorun değilde milletin emeğine göz dikiyolar ona sinir oluyorum.Sanki o videodan milyon dolarlar kazanıcak.

1 izlenme var ne kazanacak allah aşkına :D vakit erkenken sil dostum o konuyu bekleme daha fazla

Ders olsun azizim.Bundan sonra fikir almak istediğinde güvenilir insanlara özel mesajla ulaşmanı tavsiye ederim.

Vallahi arkadaş kaç gündür ugraşıyor gerçekten hoş güzel emek verilmiş bir video hazırlamış bu videoyu atan eger bu forumdansa ki bence bu forumdandır şerefsizliktir.ne kazanacak ayıptır ama oluyor işte forumda paylaşılan hiçbir kanal bırakın kopyalanmayı saglamda kalmıyor direk ihtar alıyor ne yazııki sırf sadist duygularını tatmin etmek için bile kanala ihtar gönderecek insanlar var ne yazzıkkı.neyse boşver yenilerini yaparsın demekki oluyormuş bence iyide izlenim alır video görürsün zaten şimdiden 80 geçmiş.

Vallahi arkadaş kaç gündür ugraşıyor gerçekten hoş güzel emek verilmiş bir video hazırlamış bu videoyu atan eger bu forumdansa ki bence bu forumdandır şerefsizliktir.ne kazanacak ayıptır ama oluyor işte forumda paylaşılan hiçbir kanal bırakın kopyalanmayı saglamda kalmıyor direk ihtar alıyor ne yazııki sırf sadist duygularını tatmin etmek için bile kanala ihtar gönderecek insanlar var ne yazzıkkı.neyse boşver yenilerini yaparsın demekki oluyormuş bence iyide izlenim alır video görürsün zaten şimdiden 80 geçmiş.

Hocam öyle insanlar var malesef.Bu daha başlangıç ben efektsiz falan yaptım.Daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum.Allah hepimizin kazancını arttırsın.Öyle hain insanlarıda karşımıza çıkarmasın.

Hocam öyle insanlar var malesef.Bu daha başlangıç ben efektsiz falan yaptım.Daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum.Allah hepimizin kazancını arttırsın.Öyle hain insanlarıda karşımıza çıkarmasın.

hemde haber kanalına atmış ohah :D:D:D

Amin
acaip iyi olmuş eline sağlık hocam :) az daha yanlışlıkla adamın kanalda begendiydim :D şikayet ettimde :)
Bu arada videonun çerceve içinde olması değişik hak taleplerinden korunmak amaçlımı hocam ?

niye ugraşıyon ki at bi telif rahatla. hemde 3 tane ayrı at tam olsun. üşeniyorsan ben atayım.:D

Yuh yani arkadaş bu ne ya. Adam o kadar emek verdim yaptım diyo sen gidiyon 2 dakka sonra kopyalıyon ayıp yani. O kadar kategori var milyonlarca kaynak var at dur. Ne işin olur adamın videosuyla. Töbe estagfrullah günaha sokacak gece gece.

JustinBieber nickli şahıs kim ya :D:D videonun altındaki yorumunu görünce kendimi tutamadım :D

telif at gec ustad. burada baslık atmana bile değmez. ancak reklam oluyorsun ve baskalarının videolarını daha fazla kopyalamasına olanak sağlıyorsun.

Amin
acaip iyi olmuş eline sağlık hocam :) az daha yanlışlıkla adamın kanalda begendiydim :D şikayet ettimde :)
Bu arada videonun çerceve içinde olması değişik hak taleplerinden korunmak amaçlımı hocam ?

Yok video öyle oldu ben ayarlamadım :) Ama para kazanmanın aktif olmasını beklemiyodum hiç uraştırmadı direk yandı ışık :)

---------- Mesaj saat 02:06:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:25 civarında gönderildi. ----------

niye ugraşıyon ki at bi telif rahatla. hemde 3 tane ayrı at tam olsun. üşeniyorsan ben atayım.:D

Videoda film sahneleri var.Yani film sahneleri üzerine yapılan bi video.Ben çekmedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri