Videomun telif haklarını satın almak için mesajlar geldi.

HEISENBERG.

Kayıtlı Üye
Yüklediğim ve bir kaç günde oldukça popüler olan bir videoma 4 tane telif hakkı isteği geldi.Nasıl cevap vereceğim ne yapacağım birisi yarım edebilir mi?

1 ;

Cześć

Jestemdziennikarzem Newsflare -wiodący globalny agencja informacyjna . Zapewniamy wideo do wszystkich głównych światowych mediach , w tym organizacje CNN , BBC , CBS , Yahoo! i MSN .

Dostaję w dotyku , ponieważ myślę, że Twój film o głośnika drżenie będzie prawdziwego zainteresowania firm medialnych , z którymi współpracujemy i , za zgodą użytkownika , chcielibyśmy , aby spróbować sprzedać je dla Ciebie .

Zazwyczaj sprzedają filmy między $ 100 i $ 1500 ( niekiedy dużo więcej ) i zapłacić 50% za każdym razem, gdy film jest sprzedawany .................................................

2
Merhaba,

Ben ******* bir editör değilim ve biz video seviyorum. Biz çok *******@****.com bana e-posta lütfen kendi video özel haklar için para teklif etmek istiyorum. Ben hızlı bir şekilde sizden duymak istiyoruz. ...................................

3

Hello,

I'm a researcher at Fullscreen, Inc. -- the #1 Independent YouTube Network that is funded by COMCAST and located in Los Angeles CA. (Fullscreen.net | THE FIRST MEDIA COMPANY FOR THE CONNECTED GENERATION). I saw your awesome video called: ********************* and we're interested in making you the best offer possible to license and monetize your viral video. We will beat any competitor offers and make sure you are treated fairly.

Here's what Fullscreen can do for you and your video:

1. Instant Monetization - earn revenue when people watch your video.

2. Content Protection - when channels rip off your content, we claim them on your behalf. These videos will generate revenue for you as well.

3. Eligibility to be featured on television and brand promotions. We have relationships with NBC, FOX, AT&T, MTV,MSN,AOL,Yahoo and many other media companies and will negotiate the best deal for you....................................

4

Merhaba , ben bizim kanalda görünebilir böylece 150 $ ' ********** ' video lisans istiyoruz . ( Biz sana para , bu yüzden video kullanabilirsiniz) .

Benim adım ****** ve ben ***** medya içinbaş araştırmacı , viral videolar lisans Hollywood, CA bir medya şirketi duyuyorum. - http://www.youtube.com/user/***** denilen ana youtube kanalında göstermek böylece viral videoları lisansı

FailArmyhaftanın başarısız / kazalar / aksilikleriyi içeren haftalık videoları gösterir. Bizim YouTube kanalı şimdi 4.900.000 üzerinde abonesi var ve YouTube'daüst 75 kanallarından biridir ......................

4. yazan bayağı ciddi.mesajıma anında cevap verdi.zaten kanalıda bayağı büyük.330 milyon izlenmesi var toplam.e-mail adresime form gönderecekmişş.

bir diğeride videoyu kendimi çekip çekmediğini soruyor.ben çekmedim,yalan söylersem ne olabilir?

Ver gitsin abicim. Sanki alın yükleyin diyeceksin adamlardan parayı alacaksın. Sanki isteyen kopyalabiliyor zaten. Ha öyle ha böyle.
4. yazan bayağı ciddi.mesajıma anında cevap verdi.zaten kanalıda bayağı büyük.330 milyon izlenmesi var toplam.e-mail adresime form gönderecekmişş.
bir diğeride videoyu kendimi çekip çekmediğini soruyor.ben çekmedim,yalan söylersem ne olabilir?

Yalan söylersen şöyle bir şey olabilir. O videoyu 330 milyon izlenmeli kanalına yüklediğinde sana güvenerek telif riskiyle karşı karşıya kalır. Ve kötü sonuçlar doğurabilir onun adına.
Ben sizin yerinizde olsam video benim değil derdim herkese. Kimsenin kanalının telif almasını istemeyiz.

hocam video amatör bir video.komedi içerikli.çeken kişinin telifle falan uğraşacağını sanmıyorum.ileride bir sıkıntı olmaz yani.4'ünden 2'si anında dönüş yaptı,ciddiler sanırım.videoyu kendim çektim diyeceğim.150$ az değil.

Hiçbirşey yapma video benim değil de deme ilgilenmiyorum de geç çünkü video senin değil! Sakın tamam deyip yollayacakları formu doldurmaya falan kalkma çünkü senden imza vs. isteyecekler videonun senin olduğu ili ilgili o zaman da video patlar matlar ortaya abuk subuk paralar çıkar sonra senin başın ağrır :D

hocam video amatör bir video.komedi içerikli.çeken kişinin telifle falan uğraşacağını sanmıyorum.ileride bir sıkıntı olmaz yani.4'ünden 2'si anında dönüş yaptı,ciddiler sanırım.videoyu kendim çektim diyeceğim.150$ az değil.
İyi dostum sen bilirsin. Ben sadece empati kurmayı dene derim sana. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Karar senin yine de.

Gelecek formu bekliyorum.Eğer içime sinmezse,imza falan isterlerse hiç bulaşmam.

İşin komik yanı videodan para kazanamıyorum :D 1.5 günde 80 bin izlenme aldı ama kanalın durumundan dolayı 1 kuruş bile kazanamadım.keşke düzgün bi kanala yükleseydim.

İşin komik yanı videodan para kazanamıyorum :D 1.5 günde 80 bin izlenme aldı ama kanalın durumundan dolayı 1 kuruş bile kazanamadım.keşke düzgün bi kanala yükleseydim.

Puhaha :D bak bunu duydukdan sonra dakika bekleme ver derim, ama dikkatli ol dolandırmasınlar, alışverişi yaptıkdan sonrada bir konu açarsın bizimde başımıza gelirse konundan tecrübelerine dayanırız..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelen formda ismimi yazacağım yer imzam olacak sanırım.Sonradan bir aksilik olursa ne gibi bir sıkıntı çıkabilir ki? Adama mesaj attım formun Türkçesini istiyorum diye ne gibi soruların var dedi ödemeyi nasıl alacağım dedim cevap bekliyorum.

http://i.imgur.com/rr5ciDc.png

videomun izlenme sayısına göre her ay belli bir miktar alacakmışım paypal üzerindden.geçiniz efendim ;)

Gelen formda ismimi yazacağım yer imzam olacak sanırım.Sonradan bir aksilik olursa ne gibi bir sıkıntı çıkabilir ki? Adama mesaj attım formun Türkçesini istiyorum diye ne gibi soruların var dedi ödemeyi nasıl alacağım dedim cevap bekliyorum.

http://i.imgur.com/rr5ciDc.png

Sanal imza yani sen oraya ne yazarsan yaz senin imzan olarak tescillenecek ve sözlesmeyi kabul etmis olacaksın.
Bence sözlesmeyi iyi oku.
Pirince giderken evdeki bulgurdan olma :)

Başkasınına ait içeriğin telif hakkına sahipmişsin gibi gösterip karşo taraftan parasını alacaksın ve adam milyonluk kanalında parasını ödemenin rahatlığı ile içeriği paylaşacak. Sonradan sorun çıktığında da ortalıktan kaybolacaksın arkasında duracak halin de yok. Bunu buradan nasıl rahatlıkla paylaşabiliyorsun anlamıyorum. Üçkağıtçılıktan başka bir şey değil bu. Diyeceksin ki herkes spam yapıyor. Bu çok farklı bir konu.

Nasıl farklı bir konu?Başkalarının uğraşlarını kendi kanalına yükleyip gelir elde etmek üçkağıtçılık değilde amatör bir videoyu sahiplenmek mi üçkağıtçılık?Etik değerlerinizi tekrar bir gözden geçirin bence.

Telifsiz video mu olur :) Adam mağarada yaşasa yine de bir şekilde bu videonun patladığını duyduğunda sağdan soldan telkinle telif olayına girecektir.

Nasıl farklı bir konu?Başkalarının uğraşlarını kendi kanalına yükleyip gelir elde etmek üçkağıtçılık değilde amatör bir videoyu sahiplenmek mi üçkağıtçılık?Etik değerlerinizi tekrar bir gözden geçirin bence.
konuyu okudum. bir sürü kişi sana yapma demiş ama sen ısrarla bir açık kapı arıyorsun videoyu satmak için.

sat videoyu, imzala formu/kağıdı gönder. ondan sonra videonun sahibi ortaya çıkar da video benim derse o zaman hem telif ihlali yükü sana binecek hem de dolandırıcılıktan suçlanacaksın. bunları kabul ediyorsan sat videoyu gitsin.

o suçlarla sana bir dava açarlarsa görürsün gününü. burada sana yardımcı olacaklara karşı savunmaya çalışıyorsun kendini. boşuna burda savunma yapmana gerek yok.

açılırsa dava mahkemede savunursun kendini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri