Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ses hızlandırmadanda geçiliyor ancak mobilde ses yok hocam
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah Youtube tamamıyla para kazanmayı kapatır, zaten çöp olmuş artık youtube birde böyle botlar ile tam çöplüğe dönüyor . Bot satan arkadaşların zararı yok tabii, botçular her türlü parasını peşin peşin alıyorlar botu alanlar ise artık youtube'a bağlı ya verir ya vermz ben baştan beridir şu botlara hep karşıydım keşke hiç çıkmsaydılar .
Bu benim görüşüm, lütfen kimse küsmesin.
hocam düzelmiş süper olmuş bu. Edit: Dünya engeli verdi bu sefer sesten.Efekt 18 i deneyenler mobil sorunu yaşıyorlar mı?Buraya deneyimlerini yazarsalar sevinirim.
hocam düzelmiş süper olmuş bu. Edit: Dünya engeli verdi bu sefer sesten.
---------- Spam Engelliyici 06:13 ---------- Önceki Mesaj 05:50 ----------
@Slowhand hocam efekt 17 ile geçiyor ama efekt 18de geçmiyor habern olsn düzenleme lazım. efekt 17dede mobilde ses çıkmıyor. Buyrun bi mobilden dinleyin. İhtar olduğu için deneme kanalı liste dışı yapamadım. Mobilde anca kulaklık takarsanız ses düzgün geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bMcl0YVY0jY
efekt 19 dediğiniz sizin sadece ses için görüntü için değil2000 yıllarının bır dizisini denedim efekt 19 ile görselde yakalandım. 18i deneyeceğim... (bir yerde yanlıs da yapmıs olabılırım) deneyen arkadaslar varsa
2000 yıllarının bır dizisini denedim efekt 19 ile görselde yakalandım. 18i deneyeceğim... (bir yerde yanlıs da yapmıs olabılırım) deneyen arkadaslar varsa
hocam 19 da ses den yakalandım bende malesef..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.