Videonti ile tam ekran dünya engeli hakkında

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
arkadaş ne günlere kaldık.koca çerçeveli videolara bu yöntemi uyguluyorum:D
videolar yt dışında yok.onaylı official yazan kanalda da çerçeveli...
mecbur başka çare yok,yoksa dünya engeli düşüyor videolara :D

Yakalanan içerikten örnek gönderirseniz inceleyeyim hocam.

Arkadaşlar son durum nedir. En son efekt 17 ile 1.08 hızlandırma ile engelleri geçtim. Fakat cep telefonunda sorunlu deniliyor efekt 17.
efekt 18 -19 ile sorunsuz geçilebiliyor mu? Duruma göre programı alacağım.

Arkadaşlar Efekt 18 ve Efekt 19 ile ilgili güncelleme yaptım. Daha önce yaptığım değişiklikleri iptal ederek direkt Efekt 17'nin mobilde çalışmaması üzerine bir takım ayarlamalar yaparak Efekt 18 ve 19'u oluşturdum. Şu an mobilde ses sıkıntısı yok. www.videonti.com/test/Videonti.exe adresinden indirerek dosyanızı güncelleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programı ilk kez bugün deneme fırsatım olduda renderı başlat dediğimde FFMpeg dosya versiyonları uyumsuz diyor. Sebebi ne olabilr acaba ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programı ilk kez bugün deneme fırsatım olduda renderı başlat dediğimde FFMpeg dosya versiyonları uyumsuz diyor. Sebebi ne olabilr acaba ?

www.videonti.com/test/ffmpeg.zip

Bu dosyayı indirip Videonti klasörünüzün içerisine açarmısınız hocam. İsterseniz team ile yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar Efekt 18 ve Efekt 19 ile ilgili güncelleme yaptım. Daha önce yaptığım değişiklikleri iptal ederek direkt Efekt 17'nin mobilde çalışmaması üzerine bir takım ayarlamalar yaptım. Şu an mobilde ses sıkıntısı yok. www.videonti.com/test/Videonti.exe adresinden indirerek dosyanızı güncelleyebilirsiniz.

Yani 17 yi yapsak mobilde ses sorunu olmayacak mi hocam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yani 17 yi yapsak mobilde ses sorunu olmayacak mi hocam

Hocam cümlem yanlış anlaşılmış değiştirdim şimdi.

Efekt 17'nin mobilde çalışmaması üzerine bir takım ayarlamalar yaparak Efekt 18 ve 19'u oluşturdum

Efekt 18 ve Efekt 19'un kullanılması gerekiyor. Efekt 17 eski hali ile duruyor.

Hocam cümlem yanlış anlaşılmış değiştirdim şimdi.

Efekt 17'nin mobilde çalışmaması üzerine bir takım ayarlamalar yaparak Efekt 18 ve 19'u oluşturdum

Efekt 18 ve Efekt 19'un kullanılması gerekiyor. Efekt 17 eski hali ile duruyor.

Simdi oldu :) peki hangisi daha saglam geciriyo 18 mi 19 mu

18,19 yakalanıyor 17 geçiriyor ama mobilde ses çıkmıyor ben 17 kullanıyorum zaten mobilden kolay kolay kimse uzun video izlemez izlerse pcden izlesinler yapacak bişey yok :)

Hocam su anki haliyle sordum ben yeni guncellemis 18,19 u.. Ayrica mobilden coook izleyen var uzun vidoe iyi bak analistice :)

Hocam su anki haliyle sordum ben yeni guncellemis 18,19 u.. Ayrica mobilden coook izleyen var uzun vidoe iyi bak analistice :)

anladım hocam ben tekrar deneyeyim o zaman ama şu 17`yi hallebilsel çok iyi olcak bence sorun şey galiba bu ses olaylarında kanal olayı var çift kanal tek kanal tam anlamam ama bende çift hoparlörlü olan ses sisteminde ses çıkıyor telefon gibi tek hoparlörlü olanlarda çıkmıyor gibi geldi bana ama tam emin değilim.

Mobilde kulaklık takinca ses çıkıyor aslinda videolarin aciklamasina ses sorunu varsa kulaklik takin diye not eklenilebilir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

effekt 18 işe yaramadı 19u deniyorum

---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

19da işe yaramadı bi tek 17 işe yarıyor ondada mobilde ses yok

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri