Videonti ile tam ekran dünya engeli hakkında

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam videonti 2.0.0 ile 1.7.1 arasında fark var . Nasıl bir fark diye soracak olursanız . Örneğin , bir video dosyası var 40dk lık ve boyutu 500 mb misal. Videonti 2.0.0 ile render aldığımda dosya 1gb den fazla çıkıyor . 1.7.1 ile render aldığımda 500mb civarı çıkıyor . Niye böyle bir sorun var acaba . 2.0.0 diğer sürüme göre biraz daha renderi yavaş alıyor .

programı nasıl aktif edebilirim

hocam programı satın aldım ama üyeliğimi aktif edecek anahtar key gelmedi. nasıl aktif edebilirim

1280*364 de az da olsa yanlarda çerçeve kalıyor acaba benmi bir yerde yanlış yapıyorum

arkadaşlar şuan hangi değerler tam olarak iyi iş yapıyor ? tekrardan alıp spama başlayacamda...

bu yöntem hepsinde işe yaramıyor uğraştırıyor baya ben videonti ile filtreli geçmeye devam ediyom geri 1-2 gün denedim ama sarmadı yöntem . Yine de emeğii geçen herkesten allah razı olsun

Program iyice delirtmeye başladı geçen gün kapanmak bilmedi vdsyi resetledik te kapandı şimdi de videoları 2 şer defa renderliyor:confused:

Epey zaman geçmiş aradan sorun çözüldü hocam;şimdi de topluluk denilen baş belası çıktı başımıza ..önceden gelmeyen içeriklere yağmur gibi yağıyor maaşallah.

iki içeriğe 6 kanal harcadım olmadı en son S01 E01 yaptım şimdi bakalım bu sefer geçicek mi

ben de 10 civarı kanal heba ettim.dediğiniz gibi başlıktaki bir kelimeye de gelebiliyor etikete de açıklamaya da.tam ekran için etiket şart benim için bakalım bi yolunu bulucaz inş.

3-4 ay bizi çok fazla uğraştırmadan tek tuşla tam ekran d.e. geçtiğimiz sistem son 1 haftadır yapılan güncelleme ile fixlenmiştir. Ses ve görüntü ayrı ayrı fixlenmiş.
Şimdi denemelere başlamak lazım hangi açıdan tekrar bu yöntemi yakalanmadan geçeriz diye.

edit: ilk aklıma gelen etiket girmeden videoyu yükleyip yükleme bittikten ve video index aldıktan sonra yt:crop=16:9 etiketini girmekti. Bunu denedim bu da olmuyor. Videoyu tam ekran ortası değil de sol yada sağa yasladıktan sonra yüklesek ve yükleme bittikten sonra crop etiketini girsek yer mi ? Bu konu da [MENTION=26860]Drop[/MENTION] ve [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamdan nacizane fikirleri duymak isteriz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri