Merhabalar arkadaşlar.
Yeni banka hesabı bilgilerine
Teknik Yazılım Hesap Numaraları | #teknikyazilim | Hesapno.com adresinden ulaşabilirsiniz. Web sitesinin tamamlanması ile birlikte Kredi/Sanal/Banka kartı ve diğer bankalara Havale/EFT seçenekleri de eklenmiş olacak.
Öncelikle, site üzerinden işlemler başlayana kadar, havale/eft açıklama kısmına forum ya da skype kullanıcı adınızı yazmanız size ulaşabilmem için gerekli.
- Yeni lisans için yine havale/eft açıklama kısmına demo anahtarınızın ilk 8 karakterini ya da "yeni" yazısını ekleyebilirsiniz.
- Lisans güncelleme için ise yine lisans anahtarınızın ilk 8 karakterini eklemeniz yeterli olacaktır.
Genelde eft ile ödeme yapıldığı için eft saatleri ve hafta sonuna denk geldiğinde ne olacak şeklinde sorular oldu. Önce ödeme sonra lisans şeklinde bir çalışma işleyişimiz olmadığı için yeni lisans ya da güncelleme için haber vermeniz yeterli. Ödeme şartlar uygun olduğunda yapılabilir.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
PM gönderdim.
PM gönderdim.
PM gönderdim.
Birleştirmek istediğiniz videoların yanındaki kutucukları işaretledikten sonra sağ klik ile gelen menüden "Seçili videoları birleştir" demeniz gerekiyor. Bu sayede videolar gruplanarak diğerlerinden ayrılmış olacaktır. "Başlat" düğmesine tıkladığınızda ise önce gerekli render işlemleri yapılıp daha sonra birleştirme işlemi tamamlanacaktır.