Eskisinde bazı sorunlar olduğu için ayarlama yöntemini değiştirmiştim. Yeni haline aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=T59LpZkrGtg
Hocam böyle yapmasak olmuyor mu? Eski hali ile kullanamz mıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eskisinde bazı sorunlar olduğu için ayarlama yöntemini değiştirmiştim. Yeni haline aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Maalesef hocam. O halinde perspektif ile ilgili başka sorunlar da çıkıyor.Hocam böyle yapmasak olmuyor mu? Eski hali ile kullanamz mıyım![]()
Detaylı bir video hazırlamaya fırsat olmadı hocam. Yapacak bir arkadaş vardı. O da olmadı maalesef. Takıldığınız yerler olursa konuya yazabilirsiniz.Hocam videonti almayı düşünüyorum ama detaylı kullanım hakkında bilgin yok . Programın kullanımı ile ilgili başka videolar mı ? Varsa onlarıda paylaşabilir misiniz.
Yok yok aklımdahocam skype özel mesaj yazdım, unutmussundur hatırlatmak istedim![]()

Merhabalar hocam. Sorun devam ediyor mu? Internet ile ilgili sadece lisans kontrolü işlemi yapılıyor. O da çok basit bir işlem böyle bir şey oluşturmaz. Müsait olduğunuzda kontrol edelim.Kendisine skypden ulaşmak mümkün olmadığı için buradan yazıyorum. Son gelen 2.5.2 Güncellemesinde Çok feci internet kasması mevcut. İşlemciyle falan alakalı değil. Geçmiş sürümlerde böyle bir sorun yaşamadım. Son sürüme geçen arkadaşlarda test edip yazabilirler.
0 RENDER
1 RENDER
2 RENDER
3 RENDER
@Slowhand
Arkadaşlar 1 lisans ile sadece bir bilgisayarda mı kullanabiliyoruz .. Programı hem kendi bilgisayarımda hem sunucuda kullanmak için 2 lisans mı satın almam gerekiyor ?
Hocam Render ile ilgili problemler var. Render ayarlarını kaydedip başlatıyorum. Süresi sayıyor. REnder yüzde %1'de kalıyor. İşlemci kullanımı yüzde 0'a düşüyor. Birde hocam benim bilmediğim bir şey mi var. 12Cpu'lı VDS üzerinde işlemci kullanımı render yaparken yüzde 15'i geçmiyor .
videonti güncel videolu anlatımı yok mu?
videonti güncel videolu anlatımı yok mu?
Yeni versiyonların çıkışından sonra bir şeyler hazırlamak istiyorum.cok güzel bi noktaya değindiniz hocam
bende bi cok özelliğin ne iş yaptıgını bilmiyorum alışmışız fix bi render yapıyoruz ama
o kadar özellik var tek tek anlatsanız ne güzel olurdu
Dönüş yaptım.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam pm attım bakabilirmisiniz.
Şu an müsait hocam. Araçlar menüsünde "Aspect Ratio" değiştirme kısmı var. Oradan yapabilirsiniz.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] merhaba hocam lisans uzatması için PM atamıyorum posta kutun dolu skype a yazdım bende. Ve 4:3 olan videoyu 16:9 nasıl çıkartırım bilgi verebilir misiin teşekürler
4:3 Olan videoyu 16:9 olarak nasil çıkartırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.