★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

ödeme yapma sekmesine kadar geliyorum.
Maalesef, bulunduğunuz konum için herhangi bir ödeme yöntemi bulunmamaktadır. Yardıma ihtiyaç duyuyor veya alternatif düzenlemeler yapmak istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçin.
Bu hatayı veriyor .

Hata ile ilgileniyorum. İsterseniz skype üzerinden kanaltakip kullanıcı ismi ile de ulaşabilirsiniz.

bende sınırsız lisans var ama serverda tekrar lisanslama yaptım menü aktif olmuyor.

Hata kodu 06

Hata kodu 06 yaziyor calismiyor program

benim de aynı hata kodu 06...

güncelleme yapmak istedim exe dosyası kayboldu yenisini de indiremiyorum

http://www.videonti.com/update/Videonti.exe bu link çalışmıyor

bende sınırsız lisans var ama serverda tekrar lisanslama yaptım menü aktif olmuyor.

Hata kodu 06

Merhaba arkadaşlar. Sunucudaki ssl ile ilgili geçici bir sorun oluştu. Şimdiye eski haline dönmüş olması lazım. Tarayıcı üzerinden web sitesinde bağlanamıyorsanız, geçici dosyaları silip yeniden bağlandığınızda düzelecektir.

Update için doğru link şu şekilde. Sorun devam ediyorsa bu linkteki dosyayı indirip Videonti klasörünüze atarak devam edebilirsiniz.
http://teknikyazilim.com/update/videonti/Videonti.zip

Saygılar.

Son düzenleme:
Teknik yazılım sana hiçbir şekilde ulaşamıyorum, bu nasıl iştir.
Maillerime dönüş yapmadın, pm attım, dönüş yapmadın.
Bir iletişim numarası yazmışsın arıyoruz çalmıyor bile.
Kime göre neye göre dönüş yapıyorsun.

Konu ile ilgili kendisi bana ulaşmıştır, skype adresinden iletişime geçtim,
Yardımcı oldu. Teşekkürler kendisine.

Kurarken program dosyaları eksik diye hata alıyorum sonra açılıyor ama render almıyor yine hata veriyor.

Merhaba.

http://teknikyazilim.com/update/videonti/Videonti.zip dosyasını C:\ProgramData\Videonti açtıktan sonra mı bu hata geliyor?

iyi günler hocam, iki adet lisansımda hata alıyorum. lisanlı bilgisayardan ip iptal edilmiyor :/

QPZ7Wv.png

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

p5BWBq.png

videontiyi kullandıgım makinayı degiştirdim.şimdi yeni vdsye kurayım dedim ve teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip linkinden indirip kurmaya çalıştım ama 64 bit uyumlu degil diye hata alıyorum.bu sorunu nasıl çözebilirim?

hocam benim videontide de sorun var efekt felan yok actıgımda rendırda hata olabilir eksik dosyalar var güncel versyonu indirin yazıyo güncel linkiniz kırık

hocam benim videontide de sorun var efekt felan yok actıgımda rendırda hata olabilir eksik dosyalar var güncel versyonu indirin yazıyo güncel linkiniz kırık

Merhaba. Aşağıdaki linkler ile kurulum ve güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sorun devam ederse bağlanıp kontrol edebilirim. İyi çalışmalar dilerim.

Kurulum
http://teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip

Güncel sürüm
http://teknikyazilim.com/update/videonti/Videonti.zip

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam video birleştirme özelliği yokmu bulamadım

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam video birleştirme özelliği yokmu bulamadım

Selamlar. Video birleştirme için 2 tane farklı bölüm var aslında.

Araçlar kısmında benzer codec'e sahip videoları birleştirme şansı var ama gerçekten codec bilgileri aynı olmalı yoksa işlem başarısız olacaktır.

Bir diğer yöntem de render alarak birleştirmek. Bunun için ana ekranda birleştirilmek istenen videoların yanına tik koyduktan sonra sağ klik menüden videoları birleştir demek gerekiyor. Bu işlemden sonra render'ı başlatıp videoları birleştirebilirsiniz.

Selamlar. Video birleştirme için 2 tane farklı bölüm var aslında.

Araçlar kısmında benzer codec'e sahip videoları birleştirme şansı var ama gerçekten codec bilgileri aynı olmalı yoksa işlem başarısız olacaktır.

Bir diğer yöntem de render alarak birleştirmek. Bunun için ana ekranda birleştirilmek istenen videoların yanına tik koyduktan sonra sağ klik menüden videoları birleştir demek gerekiyor. Bu işlemden sonra render'ı başlatıp videoları birleştirebilirsiniz.
Hocam oradanda denedim 2.video video sonunda görünmüyor

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum

Hocam oradanda denedim 2.video video sonunda görünmüyor

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum

Videoları bir yere yükleyebilir misiniz hocam. Ben de deneme yapayım. Benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar da aynı şekilde yükleyip link gönderirlerse test için faydası olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri