★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam lisans no'yu pm attım . lısansın dolması oglen 12'de bitiyor hocam program hala render alıyor .

demo sürümünü denedim emeğe saygı gösterip almaya karar verdim. bu arada aranızda farklı mailler vererek tekrar tekrar demo sürümünü full niyetine kullanan arkadaşlar var, yapmayın bunu işinize yarıyorsa arkadaşın emeğine saygı gösterip full alın derim. 20 lira pahalı da değil hani.

skype de görüşebilir miyiz hocam.

Teşekkürler hocam. Programın ilk günlerinde demo alma kısmını özellikle o şekilde bırakmıştım. Daha sonra iş harici koşturmacadan düzeltmeye fırsat olmadı bir türlü. Yakınlarda ayarlarım.

arkadaşlar bu program "en hızlı" ayarında neden işlemciyi %15 den yukarı kullanmıyor ?

İşlemci performansı kullanılan render seçenekleri ve video formatı gibi parametrelere göre değişiyor. Render için ffmpeg'in belli bir versiyonuna sabitlemiştim. Onu kullanıcının istediği versiyonu kullanabileceği hale getiriyorum. Bu sayede yeni versiyon ffmpeg ve 32bit-64bit seçimlerinde performans artabilir.

@Slowhand hocam lisans no'yu pm attım . lısansın dolması oglen 12'de bitiyor hocam program hala render alıyor .

Dönüş yaptım hocam.

merhaba
bu programı kullananlar diğer piyasda olan ve toplu editleme yapabilen(+effect) programlarından arasındaki farkı veya faydasını nasıl görüyor.. ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam olumlu olumsuz birsey söyleseniz

@Slowhand hocam olumlu olumsuz birsey söyleseniz

Temel olarak işlemci performansı kullanılan render seçenekleri ve video formatı gibi parametrelere göre değişiyor. Bunun haricinde ffmpeg bazı işlemci modellerinde daha fazla cpu kullanıyor gözüküyor. Detaylı olarak hangi modellerde bu şekilde ve render hızını nasıl etkiliyor diye test etme şansım maalesef olmadı.

Render için programı ffmpeg'in belli bir versiyonuna sabitlemiştim. Onu kullanıcının istediği versiyonu kullanabileceği hale getiriyorum. Bu sayede yeni versiyon ffmpeg ve 32bit-64bit seçimlerinde performans artabilir.

Temel olarak işlemci performansı kullanılan render seçenekleri ve video formatı gibi parametrelere göre değişiyor. Bunun haricinde ffmpeg bazı işlemci modellerinde daha fazla cpu kullanıyor gözüküyor. Detaylı olarak hangi modellerde bu şekilde ve render hızını nasıl etkiliyor diye test etme şansım maalesef olmadı.

Render için programı ffmpeg'in belli bir versiyonuna sabitlemiştim. Onu kullanıcının istediği versiyonu kullanabileceği hale getiriyorum. Bu sayede yeni versiyon ffmpeg ve 32bit-64bit seçimlerinde performans artabilir.

teşekkürler hocam ama cogu arkadastan duydugum bendede olan yüzde 25 cpu kullanımı.
Quad Core: E3-1240v2 - 3.40Ghz (32GB RAM)
Benim makina bu mesela hocam

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam botta ses hızlandırma özelliği var mı ve bu bot ile kesin dünya engeli eşleşen geçebilir miyim?

cpu kullanımı %15 ile %20'den %90 ile %100 arasına cıkarmak ıcın neler yapabılırız acaba daha hızlı render alması ıcın yarı yarıya daha hızlı almak ıcın genel bakımda 30 dk'da alıyor cogu vıdeoyu bunu 15dk ya dusurmenın bır yolu yokmu [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam acaba ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Şu programdaki Bitrate düşürmeniz mümkün mü? En son 500 oluyor. Bunu lütfen 100lere düşürün videoların boyutu yükseliyor 20 mblık dosya oluyor 50 mb. lütfen acil düzeltin güncellemede şunu

önizleme yapamayan var mı ?
Logo kısmına bir şey ekleyip de boyut vermediğiniz de önizleme almıyor o şekil de bir sıkıntı olabilir.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam botta ses hızlandırma özelliği var mı ve bu bot ile kesin dünya engeli eşleşen geçebilir miyim?
Hızlandırma yavaşlatma ses kısma gibi seçenekler var gerekli ayarları yaparak çok rahat geçebilirsiniz
cpu kullanımı %15 ile %20'den %90 ile %100 arasına cıkarmak ıcın neler yapabılırız acaba daha hızlı render alması ıcın yarı yarıya daha hızlı almak ıcın genel bakımda 30 dk'da alıyor cogu vıdeoyu bunu 15dk ya dusurmenın bır yolu yokmu [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam acaba ?

Hocam ben şöyle bir şey yapıyorum . Mesela 10 video render vereceksin 5/5 yapıp 2 program da açıyorum yarı yarı ya düşür o şekil de CPU olayını bir nebze de çözüyorum.

Arkadaşlar programı ilk günden beri kullandığım için cevapladım :)

şuan programla ilgili tek sorunum heralde bu.geçen günde söyledigim gibi,50-60tllik bi vds ile 300tllik serverın render hızı hemen hemen aynı şuanda.vdsde %70 ve üzeri kullanıyor işlemciyi,serverda ise 15-20 arası...

Botta çekirdek kullanımını ayarlamanız lazım, bir kaç yazılımcı ile görüştüm görüşmelerim de devam etmekte, tüm 8 çekirdeği yada 12 iş parçacığını kullandırmanız gerekiyor, bizde en yüksek düzeyde performans alabilelim diye

Hocam 2 lisans satın aldım ancak lisans bilgileri mail adresime ulaşmadı. Yaptığım ödeme makbuzu var. İlgilenebilir misiniz acaba ? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Son düzenleme:
Paypaldan başka ödeme yöntemi yokmu
Paypala erişim sınırlandırıldı işlem yapamıyorum...

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] arkadasi skype ekleyip banka odemesi yapabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri