★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam toplu resim ya da küçük resim kaydet deyince videontiyi yeniden çalıştırıyor ? 2.0 kullanıyorum. Bu arada eline sağlık. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Edit: Resimleri kaydetmiş. Sadece videontiyi bir kez daha çalıştırıyor.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] bende sesleri yok etmeye başladı program. Video kaç dakika olursa olsun, hangi kalitede olursa olsun, herhangi bir çerçeveli veya filtreli olsun veya olmasın videoların sesini kesiyor nedense. Baktım hiçbir ayar açık da değil (Sesi sil gibi). 2.0.0'ı kullanıyorum. Birkaç gündür bu sorundan dolayı işlerimi halledemiyorum.
www.videonti.com/test/Videonti.exe dosyasını Videonti klasörünüze atarak bir dener misiniz hocam?

Hocam toplu resim ya da küçük resim kaydet deyince videontiyi yeniden çalıştırıyor ? 2.0 kullanıyorum. Bu arada eline sağlık. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Edit: Resimleri kaydetmiş. Sadece videontiyi bir kez daha çalıştırıyor.
Bugün inceleyip dönüş yapayım hocam. Enteresan gözüküyor.

Hocam bu demo sürümü ne zaman aktif olucak siteden pasif durumdadır diyorda?

demo alamıyor muyuz şuan ? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam benim bi makinede video işlenirken bitrate değeri anormal derecede ( 5,3 kbits/sn ) düşük bunun sebebi ne olabilir team ile bakma şansınız var mı acaba ?

hocam pm attım bakar mısınız? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam bi sorum vardı... Aşağıdaki bana özel çercevenin sarı alana yani kare içine aldığım yere videoyu tam sığdırmak istiyorum bi türlü beceremedim x,y yönteminin mantığı nedir yardımcı olabilirmisin. Çerceve 1280x720

Rk1l9j.png

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam bi sorum vardı... Aşağıdaki bana özel çercevenin sarı alana yani kare içine aldığım yere videoyu tam sığdırmak istiyorum bi türlü beceremedim x,y yönteminin mantığı nedir yardımcı olabilirmisin. Çerceve 1280x720

Rk1l9j.png

Çerçeve üzerine video yerleştirme kısmını otomatik yaptığı için o bölüm çok esnek değil hocam. Tam olarak dediğinizi yapamayabilir. En alta yerleştirir ama kenarlarda boş kalır vs. Bu işlemler için bir editör hazırlıyorum ama henüz bitmedi. Videonti 2'yi çıkardıktan bir süre sonra programa eklemeyi planlıyorum.

1 adet lisans için ödeme yaptım anahtar kodunu atarmısınız lütfen
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] paypal işlem numarasını pm attım ilgilenirseniz sevinirim.

intro ve outro ekleme bölümünü göremedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dün akşam paypal aracılığıyla 1 adet lisans için ödeme yaptım anahtar kodunu atar mısınız

300 mb boyutundaki bir dosya render çıkışında 1.5 gb olarak çıkıyor. Normalde aynı şekilde maximum 400 mb civarı çıkması gerekiyordu. Daha önce yaptığım aynı işlemlerden geçiyor hiç bir fark yok var mı bu durumla karşılaşan veya çözüm sunabilecek?

300 mb boyutundaki bir dosya render çıkışında 1.5 gb olarak çıkıyor. Normalde aynı şekilde maximum 400 mb civarı çıkması gerekiyordu. Daha önce yaptığım aynı işlemlerden geçiyor hiç bir fark yok var mı bu durumla karşılaşan veya çözüm sunabilecek?

Renderı 720 yerine 480p cok hızlı yerine hızlı yap sorun duzelıcektır

merhaba arkadaşlar 1080p videoyu render alıyorum 360p çıkıyor ayarlarıda yaptım bu sorunu nasıl düzeltebilirim bana 1080p lazım o video

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri