skype ekledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hız seçeneklerinden çok hızlı seçeneği yerine hızlı seçeneğini kullanın videodaki boyut artışının sebebi o ve render hızlarında da çok fazla farketmiyor 1-2 dk gbi bi fark var ve videonun çıkan boyutu orjinal boyutundan daha az oluyorHocam merhabalar,
Bitrate değerlerinde problem mi var acaba ? Mesela 1500 bitrate değeri olan bir videoya 500 olarak render aldım fakat çıkan bitrate tamamen farklı ve video boyutu neredeyse 1gb fazla. Yardımcı olur musunuz ?
Hotmail uzantılı maillere gönderimde şu an bir sorun. Onun haricinde Paypal mail adresinize otomatik olarak gönderiliyor. Spam klasörünüze düşmüş olabilir. Mail adresinizi pm atarsanız bilgileri buradan da gönderebilirim.hocam satın aldım mailimemi gelicek bilgiler ??
Bazı sistemlerde yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor. O şekilde deneyebilirsiniz.hocam neden yeniden güncelleme istiyor
Bazı sistemlerde yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor. O şekilde deneyebilirsiniz.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Demo ve eski versiyonda kullanılan yöntemler hatalı sonuçlar üretebildiği için değiştirmek zorunda kaldım. ffmpeg'in yeni sürümlerini henüz inceleme şansım olmadı. Onlarla birlikte birkaç optimizasyonu denemem lazım.Program güzel hoşuma gitti, fakat lütfen hız konusunda yardımcı olun güncellemeden önce daha hızlıydı, demoyu da kullandım, pc özellikleri iyi, sadece çerçeve kullanımı için efekt ses vb. şey yok. bu halde çok yavaş
Program dosyasının boyutunu düşürmek için kullandığım sıkıştırma algoritmasından kaynaklanıyor sanırım.hocam programı indirdim avast trojan olarak belirliyor anlamadım
hocam az önce paypaldan 1 aylık 20 tl ödeme yaptım bilgiler maile gelmedi
Selamlar. Spam klasörünüze düşmüş olabilir. Her ihtimale karşı pm olarak gönderiyorum bilgileri.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.