★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Tamam teşekkürler, yapayım yapmasına ama 150 MB 1 video için 15 GB alan yetmeli yani;

Ayrıca 240p isteyince de hata veriyor ya da sesi sil dediğimde de :(

3 adet için ödeme yaptım maile bilgi falan gelmedi [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

İşlem durduktan sonra ayrıntılara tıklayıp oradaki bilgileri bana gönderirseniz detaylı inceleyebilirim.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

ffmpeg version N-67742-g3f07dd
6 Copyright (c) 2000-2014 the FFmpeg developers
built on Nov 16 2014 22:01:52 with gcc 4.9.2 (GCC)
configuration: --enable-gpl --enable-version3 --disable-w32threads --enable-avisynth --enable-bzlib --enable-fontconfig --enable-frei0r --enable-gnutl
s --enable-iconv --enable-libass --enable-libbluray --enable-libbs2b --enable-libcaca --enable-libfreetype --enable-libgme --enable-libgsm --enable-libilbc --enable-libmodplug --enable-libmp3lame --enable-libopencore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --ena
ble-libopenjpeg --enable-libopus --enable-librtmp --enable-libschroedinger --enable-libsoxr --enable-libspeex --enable-libtheora --enable-libtwolame --enable-libvidstab --enable-libvo-aacenc --enable-libvo-amrwbenc --enable-libvorbis --enable-libvpx --ena
ble-libwavpack --enable-libwebp --enable-libx264 --enable-libx265 --enable-libxavs --enable-libxvid --enable-zlib
libavutil 54. 13.100 / 54. 13.100
libavcodec 56. 12.101 / 56. 12.101
libavformat 56. 13.100 / 56. 13.100
libavdevice
56. 3.100 / 56. 3.100
libavfilter 5. 2.103 / 5. 2.103
libswscale 3. 1.101 / 3. 1.101
libswresample 1. 1.100 / 1. 1.100
libpostproc 53. 3.100 / 53. 3.100

Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from 'C:\Users\Esen\Videos\Episode (1).mp4':

Metadata:
major_brand : isom
minor_version : 512
compatible_brands: isomiso2avc1mp41
encoder : Lavf56.13.100
Duration: 00:21:54.06, start: 0.025057, bitrate: 999 kb/s
Stream #0:0(und): Video: h264 (Constrained
Baseline) (avc1 / 0x31637661), yuv420p, 640x360 [SAR 3:4 DAR 4:3], 866 kb/s, 23.98 fps, 23.98 tbr, 24k tbn, 47.95 tbc (default)
Metadata:
handler_name : VideoHandler
Stream #0:1(und): Audio: mp3 (mp4a / 0x6134706D), 44100 Hz, stereo,
s16p, 128 kb/s (default)
Metadata:
handler_name : SoundHandler

Output with label 'audio' does not exist in any defined filter graph, or was already used elsewhere.

Gene cevap verme zahmetine girmeyeceksiniz ama aylar öncesinden sürekli olarak 1-2 gün içinde ekleyecek oldugunuz bir ses güncellemesi vardı son durumu nedir acaba bu güncellemenin ?

program çalışıyor mu arkadaşlar? satın almak istiyorum ama konuyu okuyunca biraz tereddütte kaldım açıkcası.. geri dönüşlere göre alacağım

Arkadaşlar merhaba.Videontide bir çerçeve koyucam fakat koyamıyorum çerçeve genişliğini değiştirsem bile.Çerçeve koyulayacak kısım yani video kısmı şeffaf ve resim png sıkıntı yok fakat yapamıyorum.Resim bu yardımcı olursanız sevinirim.

Güncelleme yapılmıyor hocam indir dediğimde yükleniyor ve hızlı bir şekilde kapanıyor tekrar

Arkadaşlar merhaba.Videontide bir çerçeve koyucam fakat koyamıyorum çerçeve genişliğini değiştirsem bile.Çerçeve koyulayacak kısım yani video kısmı şeffaf ve resim png sıkıntı yok fakat yapamıyorum.Resim bu yardımcı olursanız sevinirim.

Dönüş yapıldı.
Güncelleme yapılmıyor hocam indir dediğimde yükleniyor ve hızlı bir şekilde kapanıyor tekrar
Programı yönetici olarak çalıştırdığınızda çözülecektir.

Hocam çerçevenin tam ortasına bende yerleştiremiyorum bunun için free transform özelliğinin gelmesi lazım camtasia gibi bunu aylar önce öneri olarak sölemiştim olabilir demişti bizde beklemedeyiz her an güncelleme gelir değişik özellikler gelir die ama bilmiyoruz

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam arkadaşların bahsettiği güncellemelerin ne zaman yapılacağı ile ilgili bilgi verirseniz ona göre vds sistemine geçip programınızı almayı düşünüyorum...

Gene cevap verme zahmetine girmeyeceksiniz ama aylar öncesinden sürekli olarak 1-2 gün içinde ekleyecek oldugunuz bir ses güncellemesi vardı son durumu nedir acaba bu güncellemenin ?
Temmuz ortası gibi çıkartmayı planlıyorum.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam arkadaşların bahsettiği güncellemelerin ne zaman yapılacağı ile ilgili bilgi verirseniz ona göre vds sistemine geçip programınızı almayı düşünüyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri