[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Demo icin istekte bulundum hala bilgiler gelmedi hocam, nasıl deneriz programı acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Demo icin istekte bulundum hala bilgiler gelmedi hocam, nasıl deneriz programı acaba?
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] olmuyor.sistem kasıyordur belki.
Arkadaşlar program render alırken simge durumuna küçülttüğünüzde tekrar programı ekrana kaplayabiliyor musunuz ? bende olmuyor bu sorun acaba benden mi kaynaklanıyor ? video render alırken başka işlerle uğraşmam gerektiğinde simge durumuna küçültüyorum programı görev çubugunda ne kadar tıklasam da ekrana gelmiyor kapatmak zorunda kalıyorum
bazen 2-3 tane render birden aldığımda bile böyle bir sorun yaşamadım sizde bir problem olabilir.
Spam kutusuna bak hocam oraya geliyor serial key
Mail adresinizi gönderirseniz PM ile dönüş yapayım.Yok hocam hotmail adresimi vermistim, birkaç defa denedim gelmedi hiçbirşey![]()
Mail adresinizi gönderirseniz PM ile dönüş yapayım.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
hocam 3 gündür lisans alıcam cevap bekliyorum görmüyorsunuz sanırım soruyu...
skypedan yazdım da cevap alamadım soru şu hocam
lisans alıcam da 10 tane alsam mesela bunları her ay birini kullansam oluyor mu?
Peki suan 5 lisans alsam tekil bunlari 1 er ay araliklarla kullanabilir miyimEvet hocam gözden kaçmış kusura bakmayın. O şekilde maalesef veremiyorum. Yıllık abonelik alan birçok kişi var. Böyle bir durumda onlar daha fazla ücret ödemiş olurlar.
Peki suan 5 lisans alsam tekil bunlari 1 er ay araliklarla kullanabilir miyim
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet her lisans anahtarı kendi süresine sahiptir ve ilk aktifleştirmesi yapılmadıkça sürede azalma olmayacağı için istediğiniz zaman kullanmaya başlayabilirsiniz.
Skype ile dönüş yaptım.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam merhaba.Skype bakar mısınız rica etsem yazdım da.Lisans ile ilgili sorularım var.
PM ile dönüş yaptım.hocam 10 kullanıcılı aldım ama aktivasyon kodları gelmedi bi bakarmısın ?
Hocam bende 1 kullanıcı aldım kodu nerden alabilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.