herhangibi bir gelişme varmı güncelleme ile ilgili ?
ben [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] ile 5 temmuz'da konusmustum onumuzde ki hafta gelıcekdı guncelleme dedı beklemedeyız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herhangibi bir gelişme varmı güncelleme ile ilgili ?
ben [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] ile 5 temmuz'da konusmustum onumuzde ki hafta gelıcekdı guncelleme dedı beklemedeyız![]()
Hocam size skype üzerinden dönüş yapmıştım. Mkv dosyalardaki altyazıyı şu an için görmüyor.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam render alıcam vıdeolar'da altyazı cıkmıyor daha yenı fark ettım aylardır bu programı kullanıyorum kım bılır kac tane kanalım boyle altyazısız oldu hocam 2 gundur cevap beklıyorum hala bırsey demedınız .
Hocam size skype üzerinden dönüş yapmıştım. Mkv dosyalardaki altyazıyı şu an için görmüyor.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Hocam size skype üzerinden dönüş yapmıştım. Mkv dosyalardaki altyazıyı şu an için görmüyor.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
@OnlySounD mynet kullanın.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ben demoyu daha önce kullanmıştımda demoyla full arasında performans farkı varmı demonun performansını pek beğenmemiştim sanki cpu yu tam kullanmıyor gibime gelmişti
Demo ile full arasinda fark yok hocam konuda yaziyor![]()
Telefondan gönderildi.
hotmaile demo linki gelmedi![]()
Teşekkür ederim. İyi çalışmalardemo süresinin sonunda 1 aylık lisans aldım, çok pratik bir program. elinize sağlık, almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.
Mail adresinizi PM atarsanız bilgilerinizi göndereyim.hotmaile demo linki gelmedi![]()
Maalesef hocam. O paket 1 aylık 10 farklı bilgisayar için geçerli. Dediğiniz şekilde çok istek gelmeye başladı. Hafta sonu uygun bir fiyatlandırma ile bu seçeneği de ekleyebilirim.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] üstat şimdi 10 kişilik paketten alsam ben bunları tek tek her ay kullansam oluyor mu
Hotmail ve türevleri (outlook, live) ile ilgili enteresan bir sorun var. Diğer mail adreslerinde spam klasörüne bile düşse mail karşı tarafa gidiyor fakat hotmail'de mail ortada gözükmüyor.Mynete geliyormus
Telefondan gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.