★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] ustam yeni güncelleme ne zaman gelecek?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam güncelleme ne zaman gelicek acaba 3 hafta olduda :D 1 2 aya yakındır mkv uzantılı vıdeoları render cıktısı altyazısız oldugu ıcın beklıyorum vıdeolar felan bosa beklıyor suan bırde 2 3 gunder render alıyorum bellı vıdeolar 0 mb olarak cıktı alıyor hep aynı videolar ve 1 2 vıdeoda render alırken ffmpeg.exe calısmayı durdu hatası alıyorum .

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam güncelleme ne zaman gelicek acaba 3 hafta olduda :D 1 2 aya yakındır mkv uzantılı vıdeoları render cıktısı altyazısız oldugu ıcın beklıyorum vıdeolar felan bosa beklıyor suan bırde 2 3 gunder render alıyorum bellı vıdeolar 0 mb olarak cıktı alıyor hep aynı videolar ve 1 2 vıdeoda render alırken ffmpeg.exe calısmayı durdu hatası alıyorum .

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yakında yeter artık al paranı kullanma benim proğramı mı dicek he :D . Takip ediyorum seni hergün bir sorunun çıkıyor :D .
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] mkv alt yazı sorununu ne zaman düzelteceksin hocam :) :D

iyi post kasıyorsunuz, ama dikkat edin yöneticiler görürse banlar

Foruma yeni üyeyim , ve işime yaracak şeylere mesaj atmak , üyelere yardımcı olmak ban sebebimi ? Bilmiyordum özürdilerim .

Ek olarak forum kurallarını okuyabileceğim bir link göremedim . Genelde mesaj olarak gelirdi ama göremedim .

Not : Ciddi alıcıydım.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yakında yeter artık al paranı kullanma benim proğramı mı dicek he :D . Takip ediyorum seni hergün bir sorunun çıkıyor :D .
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] mkv alt yazı sorununu ne zaman düzelteceksin hocam :) :D

benim sorunum cıkmıyor programın sorunu cıkıyor ben rendera bırakıyorum o kadar ya hata verıyor ben hatayı bıldırmesem oyle dursam neye yarıcak ? alt yazı sorununu 2 ay felan oldu soyleyelı 0mb cıktı sorunu 2 gundur var ffmpeg.exe arada sırada oluyor . bu sorunları soylıcem kı program stabıll calıssın .

efektler içerisinde güzel bir efekt vardı kenarlar blur , ortası net bi efekt vardı o kaldırıldımı ?

hocam seste ufak problem var. 10-10 render aldığımda 1-2 tanesine ses renderini uygulamıyor :) az önce fark ettim:) engel gelen videolara aynı şekilde render aldım tek tek geçtiler :(

şöyle bir şey eklenebilirmi acaba 20 dakikalık videoda 10:20-12:20 arasındaki 2 dakikayı silmek istiyorum
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Hocam denemk için siteden lisans istiyorum ama mail gelmiyor.
Gmail, yandex, hotmail üçünüde denedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri