★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam size 6 saat kadar önce pm göndermişim. Verdiğiniz paypal mail adresi ile ödeme yapılmamış. Ödeme saatini gönderirseniz oradan bakabilirim.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

hocam benim sorunu incelediniz mi birde yenisi var şimdi başımda bazen %0 gözükmesine rağmen renderlamış oluyor bazen de renderlamıyor

ozele baktim sabak gonderilen mesajlar disinda 6 saat once grlrn bir mesaj yok
odeme bilgilerini sabah kopyalayip gondermistim
yine gonderiyorum Ürün Adı:
Videonti 2 Kullanıcı
Ürün Numarası:
V02
Tarih:
10.10.2015
Saat:
03:21:35 EEST
Durum:
Tamamlandı saat 03 21 simdi pp limi tekrar kontrol ettim odenmis

Hocam 10-15 video render ettikten sonra "Connection timeout" hatası alıyorum. Bir kaç defa oldu bu. Sonra da işlem falan yapmıyor. Neden kaynaklanıyor acaba? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] üstadım ben vds format attırdım ve IP değiştim .Program lisanslı olarak çalışmaya devam ediyor.Önceden size yeni bilgileri veriyorduk.Güncelleme mi yaptınız acaba ? Artık size bildirim yapmamıza gerek kalmadı galiba ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] PM attım hocam bakabilirseniz.

@Slowhand
hocam 1 kullanıcı 1 aylık olan paketi site üzerinden paypal ile satın aldım.Skype üzerinden gerekli bilgileri de gönderdim.
Müsait olduğunuzda ilgilenirmisiniz

hocam benim sorunu incelediniz mi birde yenisi var şimdi başımda bazen %0 gözükmesine rağmen renderlamış oluyor bazen de renderlamıyor
Hocam bugün 11:00'e kadar bağlanıp inceleyebilirim. Daha sonra şehir dışında olacağım için 20:00'den sonra bakma şansım var.

Hocam 10-15 video render ettikten sonra "Connection timeout" hatası alıyorum. Bir kaç defa oldu bu. Sonra da işlem falan yapmıyor. Neden kaynaklanıyor acaba? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Internet üzerinden lisans kontrolünü yapmaya çalışıyor fakat lisans sunucusuna bağlanamıyor gibi gözüküyor. Sunucuyu kontrol ettim normal çalışıyor. Bu şekilde çıkabilecek geçici bağlantı sorunlarına karşı daha stabil bir sunucu araştırmaya başladım. Birde bu mesaj çıktığında Videonti - Gelişmiş Toplu Render Çözümleri sitesi açılıyor mu diye bir kontrol edermisiniz.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] üstadım ben vds format attırdım ve IP değiştim .Program lisanslı olarak çalışmaya devam ediyor.Önceden size yeni bilgileri veriyorduk.Güncelleme mi yaptınız acaba ? Artık size bildirim yapmamıza gerek kalmadı galiba ?
Evet birkaç ufak güncelleme yaptım ama asıl değişiklik kısmetse önümüzdeki günlerde geliyor.

@Slowhand
hocam 1 kullanıcı 1 aylık olan paketi site üzerinden paypal ile satın aldım.Skype üzerinden gerekli bilgileri de gönderdim.
Dönüş yapıldı.

Ses eşleşenini nasıl geçiyorsunuz arkadaşlar?Ben başaramadım geçmeyi

lisans sorunu bilgiler ozelde bi bakarsaniz sevinirim slmlar

tesekkur teknik destek için iki kullanimlik lisans daha alindi odeme bilgisi ozelde slmlar

Hocam mkv dosyalarını render almaya başlatır başlatmaz bitiriyor editlemeyi. Dosya boyutu 0 olarak çıkıyor. İndirdiğim içerikler genelde mkv. Bunun çözümü nasıl olur?

Sadece alttan kesme var mı yoksa üst alt mı kescez mecbur?
Şu an için alt-üst birlikte kesiliyor.

video kesme işaretlediğim halde kesme işlemi yapmıyor. yardımcı olabilecek var mı acaba?

Süre kesme mi, kırpa mı yaptınız? Render değerlerinizi gönderirseniz bir inceleyeyim.

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Hocam mkv dosyalarını render almaya başlatır başlatmaz bitiriyor editlemeyi. Dosya boyutu 0 olarak çıkıyor. İndirdiğim içerikler genelde mkv. Bunun çözümü nasıl olur?

Terslik olmazsa bu gece onunla ilgili bir güncelleme çıkartıyorum.

Sadce alttan kesme eklenirse daha kullanışlı olablr hocam ins gelcektir :)

ÖNEMLİ

12/10/2015 ve 15/10/2015 tarihlerinde EnPara hesabıma Videonti için para yatıran Zafer isimli arkadaş benimle iletişime geçebilir mi? Kendisine ulaşabileceğim başka bir bilgi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri